Setari Cookie-uri

Ce farduri se potrivesc culorii pielii tale și culorii ochilor

Exersezi diferite tehnici de machiaj, care să se potrivească fizionomiei tale. Dar știi oare ce farduri se potrivesc culorii pielii tale? Știi cum alegi nuanțele ce flatează culoarea tenului tău și a ochilor tăi? De astăzi vei ști!

Atât pielea ta, cât și ochii tăi sunt evidențiate mai bine, dacă știi paleta cromatică cu care să lucrezi. Desigur, poți realiza diferite machiaje, cu orice tonuri pentru orice culoare de ochi și de piele, dar există acele nuanțe care ți se potrivesc mănușă! ce farduri se potrivesc culorii ochilor tăi? Ce farduri se potrivesc culorii pielii tale?

Am întrebat specialiștii în machiaj cu care m-am întâlnit la diferite ședințe foto, de-a lungul timpului și am aflat câteva secrete. Până la urmă nu vrei să ai figura estompată pentru că ai ales un make-up nepotrivit, nu? Și nici nu îți dorești să accentuezi atât de mult trăsăturile încât să pari vulgară, nu-i așa? Ei bine, aici intră în scenă sugestiile mele legate de alegerea acelor farduri potrivite în funcție de tenul tău.

Citește și:

Ce farduri se potrivesc culorii pielii albe, cu ochii deschiși la culoare? Mergi pe tonuri maronii, blush roz și ruj roz intens

Ce farduri se potrivesc culorii pielii deschise la culoare? Pielea albă de porțelan este frumos accentuată de nuanțe de roz deschis, delicat și bej. De evitat ar fi nuanțele cu saturație oranj sau finisajele foarte reci, metalice. Aceste tonuri pot face pielea albă estompată, ternă, monotonă. Alege un blush roziu, delicat, ca o petală de trandafir. Subliniază buzele cu roz mai aprins sau cu maro-sienna arsă (toffee, dacă vrei) pentru a nu se pierde conturul lor.

Legat de ce farduri se potrivesc culorii ochilor, când vorbim de o piele atât de deschisă, există două direcții. Dacă ai ochii deschiși la culoare, accentuează cu paletă de marouri și puțin roz. Dacă ai ochii închiși la culoare, alege farduri potrivite în funcție de tenul tău și strecoară și accente de burgundy, kaki sau navy, dar în cantități mici.

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, ce farduri se potrivesc culorii pielii, ce farduri se potrivesc culorii ochilor, farduri potrivite în funcție de tenul tău

Fard pentru piele deschisă


Farduri potrivite în funcție de tenul tău: dacă ai tenul mediu, alege maroniu închis, auriu și roz-trandafiriu sau nude-roziu

Neutrele cu mici accente de culoare sau textură fac un ten mediu să strălucească! Ce farduri se potrivesc culorii pielii medii? Caută nuanțele cu tonuri de bază gălbui, aurii, mergi pe nude pe bej și accente pământii! Extra pont: ți se potrivește un concealer cu tonuri albastre.

Iată ce farduri potrivite în funcție de tenul tău mediu să alegi. La ochi, mergi pe farduri perlate, cu ceva metalic sau cu irizații aurii, precum un maroniu-auriu și pe un roz la fel de strălucitor în obraji și pe pomeți. Ce farduri se potrivesc culorii ochilor tăi, dacă ai ten mediu? Toate pământurile, kaki-urile și tentele sidefate sau perlate îți sunt prieteni de nădejde! Iar pentru buze, alege un nude-roziu intens sau un roșu-maroniu, fie cu gloss, fie cu ceva strălucire cremoasă.

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, ce farduri se potrivesc culorii pielii, ce farduri se potrivesc culorii ochilor, farduri potrivite în funcție de tenul tău

Fard pentru ten mediu


Dacă ai pielea creolă, dar nu foarte închisă, alege pasteluri, maroniuri dar și tonuri intense la ochi. Mergi pe buze nude, piersică sau burgundy

Dacă ai tenul ușor creol, ești norocoasă! Și asta pentru că la capitolul farduri potrivite în funcție de ten, ai cea mai largă paletă cromatică la dispoziție. Ce farduri se potrivesc culorii pielii creole? De la tonuri deschise la pasteluri și până la auriu sau nuanțe închise, de la caramel la miere! Alege un fond de ten ce face tenul să strălucească, fără tente de maro sau oranj! Un concealer bej-gălbui, mai deschis ca pielea ta se va potrivi la cearcăne.

Ce farduri se potrivesc culorii ochilor tăi dacă ai ten creol? Accentuează ochii cu marouri metalice și alege un blush piersică sau roz-corai intens! Cât despre buze, mergi pe rujuri mate sau lucioase, toate ți se potrivesc! Poți purta burgundy, caramel dar și roz-piersică. Absolut orice!

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, ce farduri se potrivesc culorii pielii, ce farduri se potrivesc culorii ochilor, farduri potrivite în funcție de tenul tău

Fard pentru piele creolă


Ce farduri se potrivesc ochilor negri și pielii închise la culoare? Alună, sienna, maro ciocolată și buze roșii sau fucshia!

Am ajuns și la alegerea de farduri potrivite în funcție de tenul tău închis la culoare. Pentru a adăuga profunzime buzelor, pomeților și privirii, mergi pe tente metalice de cupru sau auriu sau tonuri de fructe de pădure, intense, puternice. Atenție să alegi fondul de ten potrivit pielii tale! Un fond de ten cu nuanță de roz sau roșu contracarează un ten tern.

Ce farduri se potrivesc culorii ochilor tăi dacă ai pielea închisă la culoarea? Conturează în jurul genelor de jos pentru a face ochii să pară mai mari. Alege marouri închise, sienna, corai sau caramel. Alege un blush profund, burgundy, care adaugă strălucire tenului închis la culoare.

Citește și:

Și pentru a completa sugestiile legate de ce farduri se potrivesc culorii pielii închise la culoare, să vorbim și despre buze! Alege contur în nuanța buzelor. Poartă roșu intens, ciocolatiu, vișiniu, violet pigmentat pentru a accentua gura.

Jurnalul unei shopaholice, ce farduri se potrivesc culorii pielii, ce farduri se potrivesc culorii ochilor, farduri potrivite în funcție de tenul tău

Fard pentru piele închisă


Cu siguranță acum știi bine ce farduri se potrivesc culorii pielii și ochilor tăi. Nu uita că poți exersa și încerca orice, doar să echilibrezi trăsăturile și machiajul.

Scopul machiajului este să accentueze frumusețea purtătoarei, nu să iasă el însuși în evidență! Nu uita nici asta!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.