Setari Cookie-uri

Ce modele de genti in culori tari merita sa porti si cum le combini

Doar o persoana care are incredere in ea si careia ii place sa fie in centrul atentiei o sa se afiseze in societate invaluita de nuantele aprinse, iar cand spun "aprinse" nu ma refer doar la rosu sau albastru.

Nu-i asa ca ti s-a intamplat si tie sa admiri in tacere o femeie care a indraznit sa iasa in lume cu cel putin un articol vestimentar sau un accesoriu intr-o nuanta atat de puternica incat nu ai putut sa iti mai iei ochii de la ea?! Pentru ca eu ma regasesc in aceasta situatie si visez adesea la momentul in care prind curaj si ma simt pregatita sa infrunt avalansa de priviri atintite asupra mea.

Trebuie sa recunoastem ca nu oricine poate aduce cu ea culorile tari. Doar o persoana care are incredere in ea si careia ii place sa fie in centrul atentiei o sa se afiseze in societate invaluita de nuantele aprinse, iar cand spun "aprinse" nu ma refer doar la rosu sau albastru.

Pentru astazi am pregatit cateva modele de genti in culori care hipnotizeaza de-a dreptul privitorul, dar care o scot din anonimat pe cea care le poarta. Sunt genti in culori tari pe care merita sa le porti in ziua in amiaza mare, iata insa cum:

Citește și:

Geanta galben aprins

In principiu, geanta galben aprins o introduci cam in orice combinatie.

Nu e deloc pretentioasa. Iese in evidenta intr-o tinuta multicolora (cu pantaloni si bluza in culori pastelate), este pata de culoare intr-o tinuta all black sau all white si aduce o doza de optimism celor care se imbraca din cap pana in picioare in tonuri de gri.

Geanta de mana galbena

Geanta galbena Zee Lane

Geanta roz aprins

Cand vine vorba de roz multe dintre noi fug mancand pamantul. Stop! Nu mai este o rusine sa porti roz, nici daca vorbim despre acel roz aprins care ne duce cu gandul la celebra papusa Barbie.

Cu poseta asta roz poti sa mergi fara griji la locul de munca atata timp cat outfit-ul tau este format dintr-o fusta cu imprimeu floral in clos si camasa unicolora.

La fel de bine se potriveste cu nuantele nude, tonurile de gri si albastru.

Geanta roz

Geanta roz Calvin Klein

Citește și:

Geanta rosu aprins

Nu cred ca intampini probleme cand vine vorba de asortatul unei genti rosii. Insa, daca ma intrebi pe mine, cel mai tare imi place sa sparg cu ea monotonia unui outfit rece.

Si ma vad asa: imbracata intr-o fusta neagra, scurta si in clos, cu bluza usor bagata in fusta, o palarie si un trench coat de primavara albastru inchis, unde geanta rosie este vedeta.

Geanta rosie

Geanta rosie Tommy Hilfiger

Geanta albastru aprins

Am stat secunde in sir sa privesc aceasta geanta. Imi place mult de tot si ma face sa visez la vacante petrecute pe meleaguri exotice. Ma vad intinsa pe un sezlong, cu cocktail-ul langa mine si o palarie de paie pe cap, acoperita doar de un costum de baie tot albastru si, bineinteles, aproape am aceasta geanta dragalasa.

Nu, nu este o geanta de plaja nici pe departe, asa ca in viata de zi cu zi, nu in visele mele, o purtam cu outfit-uri in tonuri nude si in combinatie cu oricare alte piese vestimentare albastre.

Citește și:

Geanta albastra

Geanta albastra Moschino


Sursa Foto Front Page: shutterstock/moustache girl

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.