Setari Cookie-uri

Părul vopsit roșcat se potrivește oricui: iată cum!

În acest sezon se poartă multe nuanțe vibrante de vopsea de păr. Iar roșcatul intens, pur a fost pe lista favoritelor stiliștilor. Dar nu numai acest ton de roșcat! Au fost multe sugestii de roșu și îndrăznesc să spun că există câte o variantă pentru fiecare dinte noi! Așadar, te invit să descoperi cum ți se potrivește părul vopsit roșcat, dacă la astfel de nuanțe visezi!

Ca să știi cum ți se potrivește părul vopsit roșcat trebuie să știi că mă refer aici la nuanța pielii tale. Pentru că orice ten are un corespondent în alegerea vopselei de păr potrivită pentru el. Roșu intens, roșcat burgundy, roșcat vibrant, portocaliu, sunt atâtea și atâtea nuanțe. Te invit să descoperi ce fel de vopsea roșie se poartă și ce nuanțe de roșcat ți se potrivesc.

Ideea de bază este că există tonuri și nuanțe de roșcat pentru orice femeie, draga mea! Important este să alegi culoarea potrivită pielii tale. Nu există acel ”Ah, dar mie nu mi s-ar potrivi roșcatul!” Crede-mă că și pe tine te avantajează părul vopsit roșcat, doar să știi câteva reguli de bază!

Așadar, te invit să descoperi cum ți se potrivește părul vopsit roșcat și ce tonuri de roșu au adus tendințele actuale.

Citește și:

Nuante șic de roșcat

Nuante șic de roșcat la modă acum

Șuvițe, modele și chiar întreaga podoabă capilară se poartă vopsită cu tonuri și nuanțe de roșu

Să începem cu ce nuanțe de roșcat au propus stiliștii pentru acest sezon. La Ann Demeulemeester am văzut roșcat-cupru. La Boss am văzut roșu burgundy sau vișină putredă. La Valentino am văzut roșcat-oranj. La Anna Sui am văzut blond arămiu, sau căpșună.

La Coach am văzut roșcat închis. La Miu Miu am văzut roșcat ruginiu iar la Chanel am văzut roșcat cu rădăcini negre. Cam aceasta este gama din care poți alege ce nuanțe de roșcat și se potrivesc în acest sezon.

nuanțatoare în funcție de părul tău

Vezi sugestii de cele mai bune șampoane nuanțatoare aici

Ideea este să știi care este tonul tenului tău și ce nuanțe te-ar flata. Repet, sigur te avantajează părul vopsit roșcat, doar să ai câteva informații de bază, legate de pigmenți. te invit să descoperi mai jos sfaturile mele legate de cum ți se potrivește părul vopsit roșcat, în funcție de culoarea pielii tale.

Citește și:

Dar pe tine te avantajează aceste culori? Cum ți se potrivește părul vopsit roșcat?

Dacă te gândești și tu că nu te-ar prinde pe tine sau că nu ai tu curaj, sau că nu ți s-ar potrivi ție nicicând sau că vopseaua roșcată este pentru curajoase și nonconformiste, guess again! Sau mai bine zis, mai gândește-te! Nu contează că ai pielea albă sau creolă, o nuanță există și pentru tine! Te invit, așadar să vezi ce nuanțe de roșcat ți se potrivesc raportat la pigmentul tenului tău.

  • Dacă ai pielea albă, foarte albă, iată cum ți se potrivește părul vopsit roșcat: într-o nuanță prăfuită, naturală. Ți se mai potrivește și o nuanță de roșcat neutră, dar și tonuri de cupru roziu sau nuanțe metalice, strălucitoare de roșu-morcov. La fel de bine, te avantajează părul vopsit roșcat-căpșună, roziu, dacă ai pielea albă. Și tonurile de purpuriu intens te avantajează. Și, surpriză, chiar și tonurile de oranj electric te pot completa!
  • Dacă ai pielea deschisă, medie ca ton, te invit să citește ce nuanțe de roșcat și se potrivesc! Roșcatul-mahon este ideal pentru tine și la fel tonul roșcat-castaniu, cu șuvițe subtile. Te avantajează părul vopsit roșcat cupru-auriu, de asemenea. Și nuanțele de roșu-castaniu intens ți se potrivesc. Cum ți se potrivește părul vopsit roșcat, dacă ai tenul mediu? Li oranjul-roșiatic îți este pereche flatantă și chiar burgundy-ul aproape violet, rece!

top vopsea de păr Alege din propunerile noastre de vopsea de top

Citește și:
  • Dacă ai pielea cu pigment mediu, spre creol, alege oricând castaniu-roșcat strălucitor. La fel de bine te avantajează șu cupru auriu!
  • Dacă ai pielea creolă, iată cum ți se potrivește părul vopsit roșcat! Burgundy-ul saturat, castaniu îți este potrivit-mănușă. la fel de bine și roșul stacojiu sau tonurile în stil ”Merlot” sau în culoarea vinului.
  • Pentru tonurile de piele închise la culoare, te avantajează părul vopsit roșcat cu irizații aurii. Și roșul-căpșună, zmeură îți este potrivit. Ce nuanțe de roșcat ți se mai potrivesc dacă ai pielea închisă la culoare? Mizează și pe oranj electric sau portocaliu-foc. Și șuvițele de prună-violet, roșcate ți se potrivesc. Cum ți se mai potrivește părul vopsit roșcat dacă ai tenul închis?
    Și roșcatul cu degradeuri și șuvițe Balayage te prinde și la fel tonurile de roșu-scorțișoară, dar și nuanțele de sienna arsă. Tot pentru pielea închisă la culoare, recomand și tonurile de mure, roșu pur sau nuanțele de purpuriu-violet.
  • Dacă ești blondă sau ai părul într-o culoare mai deschisă și mai curajoasă, poți să încerci nuanțe de vopsea de păr trăsnită, în culori fanteziste, în tendințe în ultima vreme.

După cum vezi pentru fiecare tip de ten sunt câteva nuanțe de roșcat. Acum că știi cum ți se potrivește părul vopsit roșcat, întrebarea rămâne una singură, de fapt: îndrăznești sau nu?

Citește și:

Uite și cum să îngrijești părul roșcat.

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.