Setari Cookie-uri

Ceasuri de poveste tip bijuterie cu design si imprimeuri florale: fa-ti toamna mai vesela!

Ceasurile nu sunt doar niste accesorii utile, pentru afisarea timpului si o organizare mai buna. Ceasurile au devenit ca niste bijuterii cochete care pot completa perfect orice tinuta sau chiar o pot defini. Astfel, timpul trece mai placut, mai optimist.

Desi toamna e aici, dar nu prea pare sa isi intre in drepturi, te mai poti juca inca prin culori, imprimeuri vesele si designuri fermecatoare. Iar ceasurile sunt acele accesorii care iti ofera o astfel de optiune. Bucura-te de ele si nu le subestima valoarea! Vei vedea cum un simplu ceas bine decorat si rafinat iti poate desavarsi orice outfit.

In plus, in prezent gasesti ceasuri atat de frumos decorate si de bine finisate ca arata ca niste bratari fin lucrate. Si sunt realizate cu atentie la detalii si rafinament, astfel incat sa nu fie doar niste simple ceasuri.

Ceasuri ca bratari fantezie de la Christian Lacroix

Am descoperit de ceva vreme ceasuri superbe de la Christian Lacroix – ceasuri de designer francez la preturi accesibile, ceasuri cu povesti la propriu: au design si imprimeuri florale colorate care te duc instant cu gandul la o gradina cu flori aromate, la o feerie de culori fermecatoare. La decoruri tip Alice in Tara Minunilor.

Citește și:

Astfel, ceasurile isi pierd finalitatea principala si devin mai mult decat ti-ai putea imagina: se transforma in bijuterii desavarsite, elegante si deosebite, pe care le poti purta chiar si in tinute de ocazii speciale, pentru accesorizarea unor rochii de seara, de exemplu.

Alte modele au decoruri cu flori in profil care se remarca doar prin simplitate si aceste detalii dragute. Dar toate parta finisajele specifice brandului Christian Lacroix, recunoscut prin culoare, fantezie, feerie.

ceasuri Christian Lacroix la reducere

Vezi si alte modele de ceasuri Christian Lacroix

Ceasuri de firma cu elemente florale

Daca totusi esti adepta ceasurilor cat mai simple, care sa-si pastreze inca aspectul si scopul unui ceas cat de cat clasic, pe care sa il porti zilnic in tinutele office sau la iesiri in oras, iti recomandam sa arunci o privire si peste ceasurile cu decor si elemente florale direct pe cadran sau pe rama cadranului.

Citește și:

Acestea aduc un plus de farmec si eleganta, dar totusi raman sobre si potrivite si in situatii mai serioase in care esti nevoita sa te adaptezi la un anumit dress code, cum ar fi cel de birou. De aceea, le gasesti si in culori simple, clasice, unicolorate adesea.

Gasesti ceasuri de firma la preturi bune cu astfel de elemente decorative aparte: unele sunt florale, feminine si dragalase tare. Altele te vor surprinde prin motive inedite imprimate la nivel de curele. Sau cu bratari in aspecte superbe in loc de curea.

ceasuri de firma la reducere

Vezi oferta actuala de ceasuri de firma cu elemente florale

Pont:
Acum te poti bucura si tu de ceasuri de firma superbe si ceasuri de designer inclusiv in decoruri fanteziste, cu elemente si imprimeuri florale, romantice si originale, care iti vor desavarsi tinuta!
Si asta pentru ca AZI, 13.09.2017, ai parte de un voucher cu reducere de 25% la ceasurile prezentate mai sus si nu numai. Introdu codul TICTAC25 la finalizarea comenzii pe FashionDays si bucura-te de cele mai frumoase accesorii in toamna aceasta! Grabeste-te! Clock is ticking! Tic-tac! Tic-tac!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.