Setari Cookie-uri

Top rochii de gală la premiile Oscar 2018: cele mai frumoase ținute

Pentru cinefili, seara decernării premiilor Oscar este cel mai important eveniment din industrie. O adevărată provocare este “premierea” celor mai inspirate apariții de pe Covorul Roșu, iar anul ăsta au fost, ca de fiecare dată, câteva apariții sclipitoare - la propriu și la figurat.

Dacă gala Golden Globes a fost eclipsată de o campanie care a impus ca toate invitatele să poarte rochii negre, seară de Oscar a devenit încă o scuză pentru o defilare în ținute dintre cele mai glamour. Ca de fiecare dată câștigătoarele la capitolul fashion au fost rochiile elegante în tonuri curajoase, dar și ținutele masculine, alese de unele dintre invitate.

A 90-a ediție a premiilor Oscar din Los Angeles a adus în 2018 la capitolul dress-code varietate, elegantă, aducând laude laureaților pentru cele mai frumoase rochii. Și chiar dacă unele laureate nu au plecat acasă cu statuetă, au intrat pe lista celor mai stilate alegeri în ceea ce privește opțiunile de îmbrăcăminte.

Pentru că au fost destul de multe vedete care au ales cu gust, diverse reviste de specialitate au menționat că a fost destul de greu să-și aleagă favoritele de anul acesta. Noi ne-am rezumat la zece, unele care s-au remarcat prin originalitate și tendințe care înseamnă strălucire.

Citește și:

Rochii strălucitoare la ceremonia Oscar 2018

Margot Robbie în rochie Chanel albă

De la Harley Quinn, la prințesa de bal. Cel puțin așa ni s-a părut nouă că a apărut Margot la ceremonia Oscars, domniță fiind deja anunțat că ambasador Chanel, a cărui rochie albă purtat-o. Cu umerii lăsați este o rochie modernă și de lux, potrivită evenimentelor pretențioase.

Jennifer Lawrence îmbrăcată în Dior la Oscar 2018

Sexy și fermecătoare, așa s-a impus rochia Dior (de altfel ambasador al designerului), metalică și sclipitoare purtată de Jennifer Lwrence la a 90-a gala a premiilor Oscar. Și-a lăsat zona gâtului liberă și a accesorizat ținuta doar cu o brățară discretă și un inel colorat. Cu un corset discret și benzi elastice micuțe, rochia cu paiete își schimbă forma și dimensiunea, ajungând mai largă până spre podea.

Citește și:

Emily Blunt - ținută de Oscar 2018 Schiaparelli Haute Couture

Într-o rochie Schiaparelli Haute Couture, Emily Blunt a definit romantismul într-o rochie senzațională de culoare verde pastel, inspirată de ținutele victoriene - umeri de tul, un detaliu de corset alb alb și o trenă aproape dramatică.

Greta Gerwig - rochie în stilul anilor ‘40

Singura femeie nominalizată la categoria cel mai bun regizor, Greta Gerwig a optat pentru o rochie primăvăratică, veselă, retro, un stil care amintește de anii ‘40.

Saoirse Ronan în roz inocent la Oscar 2018

Actriță a optat pentru o culoare bright, foarte optimistă - Pretty in Pink - o ținută care are o notă dramatică la spate, unde este prevăzută o fundă foarte interesantă.

rochii Oscar 2018

Lupita Nyong'o în rochie cu tematică războinică

O rochie cu tematică de război, făcută de Donatella. În tonuri aurii, rochia s-a potrivit mînuța pe trupul subțire al Lupitei, câștigătoare a unui premiu Oscar în 2014, acum promovând filmul cu supereroi Black Panther..

Citește și:

Vibranium by Versace. #Oscars #WakandaForever

A post shared by Lupita Nyong'o (@lupitanyongo) on

Ashely Judd în ultraviolet la Hollywood

Actriță și-a făcut intrarea într-o rochie de culoare violet. V-am spus că aceasta a fost aleasă culoarea anului 2018, așa că nu ne miră alegerea.

Cu un corset și pliuri care maschează eventualele imperfecțiuni, rochia este fără bretele și lungă până în pământ. Cu siguranță o opțiune îndrăzneață, efervescență.

On the Red Carpet at the #Oscars in this stunning beautiful custom @badgleymischka couture gown, evening clutch, and embellished satin shoes. Jewels by @bulgariofficial + @zameerkassam. Makeup by @moyramulholland. Hair by @robertvetica. Styling by @samanthamcmillen_stylist . . . #badgleymischka #bulgari #zameerkassam

Citește și:

A post shared by Ashley Judd (@ashley_judd) on

Nicole Kidman în rochie Armani Prive la Oscar 2018

În ceea ce proveste rochia lui NIcole, părerile sunt împarție. Însă nouă ne-a plăcut - nu doar pentru croiala sculpturală, ca de sirenă - ci și pentru alegerea culorii, un albastru electric, pe care Armani Prive și-a pus semnătura.

Cu un decolteu discret și un o fundă superdimensionată în talie, rochia i-a asigurat intrarea în top 10 rochii de la Oscar 2018, mai ales pentru atitudinea adoptată.

Zendaya în ținută Giambattista Valli Haute Couture pe covorul roșu de la Hollywood

Una dintre preferatele noastre, rochia cântăreței Zendaya, acum foarte apreciată după musicalul The Greatest Showman nu ar fi avut nevoie de nicio adiție pentru un efect wow.

Citește și:

De la Giambattista Valli Haute Couture, rochia aceasta are un umăr liber și este destul de cool, fără prea mult efort, materialul ușor, de voal fiind “desenat” în inspirație grecească, într-o nuanță ciocolație.

Oscars 2018

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Gal Gadot în rochie Givenchy la gala Oscar 2018

Cea care a portretizat-o pe Wonder Woman, a fost cu adevărat o femeie fantastică.

O rochie Givenchy care i-a pus în evidență corpul, una cu elemente metalice, un decolteu în V și un mix de texturi, o rochie cu diverse detalii.

Sursa foto instagram, Elle.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.