Setari Cookie-uri

Cele mai dragute tinute de primavara

Stii deja - hainutele de primavara trebuie sa fie confectionate din materiale subtiri si matasoase, colorate si cu imprimeuri. Nu uita sa adaugi peste ele cateva picaturi din parfumul tau preferat!

Niciodata nu am fost mai incantata de venirea primaverii ca anul acesta. Sa fie oare varsta de vina, 30... daca te intrebi, si planurile marete pe care le am in ceea ce priveste dezvoltarea mea personala?! Sau poate e doar sentimentul ala de eliberare pe care il avem si atunci cand am scapat de o sarcina grea sau am iesit dintr-o perioada nefasta?!

Ideea este ca sunt atat de entuziasmata incat nu ma mai satur sa admir pe strada doamnele si domnisoarele care si-au scos garderoba de primavara la inaintare, si nici sa caut in magazinele online hainele cu care m-as mandri sezonul asta.

Nu le am, dar imi place sa imi inchipui ca le voi avea. Merg pe principiul ca nimic nu este imposibil, iar cand vine vorba de outfit-urile ideale, acestea se afla la un click distranta.

Rochie cu buline

Stii... uneori ma simt ca si cum femeia eleganta care ma visez a fi este captiva intr-un trup de copila. De aceea in materialele mele o sa gasesti multe rochite si fuste, buline, imprimeuri florale, dantela si catifea.

Citește și:

Cat despre rochia cu buline din imaginea alaturata... pot spune ca a fost dragoste la prima vedere. Si, chiar daca recomand culorile pastelate in acest sezon, rochia asta iti face clar primavara mai frumoasa.

Rochie cu buline

Alege rochie de zi preferata

Rochie cu trandafiri

Uneori stau si ma intreb: cum poate o haina sa fie atat de frumoasa?! Este cazul rochitei din imaginea alaturata. O rochie eleganta cu imprimeu floral, prevazuta cu cordon in talie, din cauza careia te vor invidia toate colegele si care iti va aduce zeci de complimente si priviri aruncate pe furis.

Este o rochie ideala pentru evenimentele speciale, dar si pentru zilele in care vrei sa mergi dupa program la intalnire.

Rochie cu imprimeu floral

Mai multe rochii de primavara

Fusta in clos

Daca in ceea ce priveste rochiile, imi place sa le combin cu sandale sau pantofi cu toc, cand vine vorba de fuste le prefer pe cele care arata fabulos in combinatie cu pantofii sport. Si neaparat sa fie midi.

Citește și:

Modelul din imaginea alaturata este perfect pentru o zi de primavara in care vreau sa simt ca am lumea la picioare.

Fusta in clos

Alege modelul care ti se potriveste

Pantaloni trei sferturi

Nu sunt adepta pantalonilor trei sferturi, insa daca imi dai un model la dunga sau evazat, din orice alt material in afara de denim, s-ar putea sa se nasca o pasiune.

Arunca o privire atenta la imaginea alaturata si o sa ma intelegi! Si i-as purta fix in aceasta combinatie - cu bluza care imi lasa un umar dezgolit si incaltaminte cu toc, de preferat tip stiletto.

Pantaloni trei sferturi

Vezi oferta de pantaloni trei sferturi

Vesta roz prafuit

Vesta eleganta lunga este in tendinte anul acesta. Pentru primavara, alege un model in nuante calde, vii, care sa se asorteze cu un outfit all white sau cu alte piese vestimentare colorate. Se poarta atat cu pantaloni si blugi skinny, cat si cu fuste sau rochii.

Citește și:

Vesta lunga

Vezi mai multe modele de veste


P.S.: Tine minte ca cele mai frumoase tinute de primavara sunt cele in care te simti tu bine!

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.