Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase coliere pentru mirese indiferent de stilul ales

Dacă vine ziua cea mare și nu știi mai exact ce se potrivește rochiei tale de mireasă, în materie de accesorii și bijuterii, azi îți voi da câteva sugestii. Azi am adunat cele mai frumoase coliere pentru mirese!

Poate știi deja dacă vrei voal sau pălărie, voaletă sau tocă, dacă vrei bucle sau un coc elegant. Și mai știu că, adesea, femeile omit să se gândească și la accesoriile și bijuteriile potrivite pentru ziua nunții.

Uite ce îți propun mai jos:

👰 După pantofii de mireasă potriviți, vezi ce accesorii să alegi la rochia ta!

👰 Cele mai frumoase coliere pentru mirese curajoase: alege pandantive deosebite cu diamante

👰 Mizează pe eleganța și rafinamentul bijuteriilor cu perle dacă dorești o abordare clasică

După pantofii de mireasă potriviți, vezi ce accesorii să alegi la rochia ta!

Știu că în ziua cea mare, în ziua nunții tale, vrei să strălucești, să furi toate privirile și să fie așa cum ți-ai imaginat. Știu că demult visezi la rochia de mireasă, probabil că te-ai gândit și ce pantofi de mireasă să alegi.

Citește și:

Fie că nu te-ai gândit ce bijuterii să porți în ziua nunții pentru că rochia ta este suficient de dominantă, de interesantă și de bogată fără accesorii, fie crezi că nu sunt necesare bijuterii, fie pur și simplu amâni acest aspect, pentru că îl consideri inutil.

pantofi și sandale de mirese

Citește despre alegerea pantofilor de mireasă aici

Oricare ar fi cazul, azi aduc în prim-plan coliere cu pandantive pentru mirese îndrăznețe, ce aleg rochii cu decolteu ce permite o astfel de bijuterie (vei vedea mai jos exact de ce spun asta!), dar și coliere cu perle pentru mirese clasice, rafinate, ce doresc să aducă un plus ținutei de mireasă, fără bătăi de cap.

Hai să descoperim împreună cele mai frumoase coliere pentru mirese, indiferent de stilul ales!

Cele mai frumoase coliere pentru mirese curajoase: alege pandantive deosebite cu diamante

Citește și:

Dacă vorbim despre coliere cu pandantive pentru mirese, trebuie să îți recomand aceste modele cu diamante și pietre prețioase. Ziua nunții, până la urmă, este una singură (fingers crossed, #hihi) și sunt de părere că, dacă vrei cu adevărat să fii răpitoare, o bijuterie statement este suficientă.

Vei vedea că aceste coliere sunt departe de a fi clasice. Fie din aur sau argint, ele au pandantive masive, colorate și dantelării metalice, cu lucrături bogate, opulente, interesante, care vor atrage imediat atenția la zona gâtului, la față și la decolteu.

coliere statement cu diamante pentru nunta ta

Alege coliere statement cu diamante pentru nunta ta

Eu cred că acestea sunt cele mai frumoase coliere pentru mirese curajoase. Pentru acele mirese care vor să iasă în evidență, care vor să fure centrul scenei. Și spun asta tocmai pentru că un astfel de colier te obligă să ai un ten și un machiaj impecabil, atrăgând atenția la chipul tău. În plus, pielea gâtului e necesar să fie hidratată și coafura atent aleasă (nu aglomera un hair style prea bogat dacă alegi coliere cu pandantive pentru mirese!).

Citește și:

Extra pont: dacă alegi astfel de modele cu pandantiv ce iese în evidență, eventual colorat, mare grijă la asortarea cu rochia de mireasă. Dacă ai o rochie cu dantelă, volane sau detalii de croială ori aplicații ce atrag deja atenția la decolteu și gât, acest gen de accesoriu trebuie evitat, întrucât va ”canibaliza” restul ținutei.

Acest gen de bijuterie se potrivește unei rochii cu decolteu pe umeri, rochiilor princess sau sirenă, chiar și acelora pe gât, cu piept din dantelă, dacă restul ținutei este ”calmă”. Acestea fiind spuse, să vorbim și despre cele mai frumoase coliere pentru mirese ce mizează pe o rochie spectaculoasă și vor accesorii clasice, ”cuminți”!

Mizează pe eleganța și rafinamentul bijuteriilor cu perle dacă dorești o abordare clasică

Citește și:

Care sunt cele mai frumoase coliere pentru mirese ce vor o abordare delicată, feminină, fără a epata? Ei bine, în cazul în care vrei o accesorizare clasică sau rochia ta este suficient de spectaculoasă (mai ales în zona superioară) atunci îți recomand coliere cu perle pentru mirese. În general, când vine vorba despre bijuterii cu perle, acestea evocă sofisticare, eleganță, romantism și frumusețe clasică.

bijuterii cu perle pentru mirese

Vezi bijuterii cu perle pentru mirese

Dar poți alege coliere cu perle pentru mirese și dacă dimpotrivă, rochia ta e departe de clasic, ba chiar este suficient de bogată, de decorată sau de ”plină” ca elemente de croială ori mixuri de texturi. Un colier cu perle sau alte bijuterii cu perle pot fi varianta ideală de a aduce un plus ținutei, fără a o încărca.

Citește și:

Extra pont: dacă alegi perlele, mizează pe șiraguri lungi, în cazul rochiilor retro, din satin și pe coliere la baza gâtului pentru orice alt stil de rochie. Acestea sunt cu siguranță cele mai frumoase coliere pentru mirese ce caută să fure privirile, dar nu își doresc neapărat centrul atenției, sau pentru femeile ce doresc o simplă accesorizare a ținutei ori au mizat deja pe alte accesorii spectaculoase precum coronițe, interesante (pălării, voaluri, buchete de mireasă interesante, veste de blană etc.)

Sper că micul meu ghid de coliere cu pandantive pentru mirese și coliere cu perle pentru mirese te va ajuta să alegi exact ce ai nevoie.

Știu că în ziua nunții tale vei fi cea mai frumoasă, mai ales dacă alegi echilibrat cele mai frumoase coliere pentru mirese.

Sursa foto front page – Unsplash

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.