Setari Cookie-uri

Combinatii de cizme si genti asortate pentru iarna aceasta

De-a lungul anilor, asortarea incaltamintei si geanta era o regula atat de stricta, incat era un faux-pas sa porti cizme negre si geanta maro. Ei bine, moda e mai permisiva si aceste combinatii de cizme si genti asortate in tendintele iernii o dovedesc.

Desigur, iarna se lasa inca asteptata (si n-as spune ca regret vremea calda din ultimul timp) insa vom avea cu siguranta prilejul de a purta cele mai chic modele de cizme pentru iarna!

Si pana la urma, o pereche sexy de cizme nu are nevoie de zapada sau de ger sa fie etalata, fie cu o rochie office, fie cu jeans sau cu o rochie din lame, la un party! De aceea am adunat cele mai sexy accesorii pentru toamna-iarna in cele mai tari combinatii la moda, asa cum s-au vazut pe catwalk!


Combinatii la moda de cizme si genti asortate desprinse de pe catwalk

Am frunzarit bine tendintele iernii pentru a alege cizme si genti asortate cat mai versatile si cat mai reprezentative pentru acest sezon. Iar aceste combinatii la moda sunt preferatele mele!

Vei descoperi mai jos o selectie de accesorii pentru toamna-iarna, atat modele de cizme pentru iarna cat si gentile potrivite, conform tendintelor, dar si sugestiile designerilor din prezentarile de moda.

Citește și:

Cizme cowboy cu geanta-plic lunga sunt in tendintele iernii! Inspira-te de la YSL!

Trebuie sa recunosc ca aceste modele de cizme pentru iarna sunt favoritele mele. O reinterpretare a ghetei cowboy insa atat de rafinata si de sexy incat nu pot sa accept ca exista ceva mai senzual decat ele! Da, am spus-o! Si in deschiderea materialului, dar nu m-am putut abtine!


Sa fie tocul care mi se pare fabulos? Sa fie faptul ca pielea se aduna pe gamba? Sa fie varful ascutit? Probabil ca toate! Si probabil ca si geanta-plic lunga, propusa de YSL este o parte din “my fashion crush”.

Cizme cowboy cu geanta-plic lunga ca la YSL

Cizme cowboy Geanta-plic lunga


Cizme cu toc-cui si varf ascutit cu geanta de mana cu aplicatii metalice sunt accesorii pentru toamna-iarna din prezentarea Alexander Wang!

Cand vine vorba de cizme si genti asortate in tendintele iernii, acest mix urban-cool propus de Wang mi se pare desprins din combinatiile pe care surorile Kardashian le-ar face.

Citește și:

Au sexualitate, au indrazneala, au glamour! Varianta aceasta de accesorii pentru toamna-iarna imi pare mai degraba potrivita la o petrecere intr-un club sau la o iesire in oras, seara, cu o pereche de blugi skinny si un pulover tip jumper.

Cizme cu toc-cui si varf ascutit cu geanta de mana cu aplicatii metalice

Cizme cu toc-cui si varf ascutit Geanta de mana cu aplicatii metalice


Poarta cizme-bocanci si genti de umar cu lant ca la Dior. Alege accesorii pentru toamna-iarna ce te scot in evidenta!

N-as fi zis vreodata ca voi vedea blugi si All denim sau bocanci militaresti in acest stil la Dior. Si, totusi, aceste modele de cizme pentru iarna inspirate din trendul army au luat catwalkul de la Paris cu asalt.

Citește și:

Varianta aceasta de cizme si genti asortate este propusa de casa de moda si cu pantaloni dar si la fuste sau rochii, in combinatii la moda, cu atitudine.

Cizme-bocanci si genti de umar cu lant ca la Dior

Cizme-bocanci Genti de umar cu lant


Acum ca v-am dezvaluit ce cizme si genti asortate ador eu in acest sezon dar si ce alte modele de cizme de iarna sau genti se mai poarta sunt sigura ca veti alege bine, desi vremea nu e tocmai geroasa. Tendintele iernii insa, pot straluci si daca nu e frig, mai ales cu aceste mixuri!


Sursa foto front page – Freepik, instagram

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.