Setari Cookie-uri

Cizmele de damă lungi cu personalitate pe care să le alegi în acest moment

În fiecare iarnă, se poartă, mai nou, cizme lungi peste genunchi. Fie sunt lungi de tot, până aproape de coapse, fie sunt mai scurte, depășind puțin genunchii. Motivul principal e că sunt călduroase, acoperă o bună parte din picioare și se pot purta în multiple ținute. Și deși acoperă mult și bine, te ajută să rămâi atrăgătoare.

Dar, pe lângă acest aspect, indiferent că sunt cu talpă joasă sau cu toc, cizmele lungi peste genunchi nu mai „au voie” să fie (doar) simple, banale, în culori neutre, fiind acele simple cizme versatile pe care ar trebui să le avem fiecare în garderobă.

De ce? Pentru că e momentul, pe lângă cizmele simple peste genunchi pe care le porți zilnic în ținute office sau de zi care mai de care, iarna asta să spargi gheața, să alegi altfel de cizme, cu personalitate: fie cu model original, fie într-o culoare deosebită. Poți arunca o privire peste ce am găsit noi și ne-a încântat peste măsură! Astfel, vei citi aici despre:

👢 Cizme lungi peste genunchi cu personalitate în bordo care se asortează cu ușurință

👢 Cizme lungi bordo stil mușchetar, cu două posibilități de purtare: bifează toate dorințele!

Citește și:

👢 Cizmele lungi peste genunchi bordo 2 in 1: câteva concluzii relevante

Cizme lungi peste genunchi cu personalitate în bordo care se asortează cu ușurință

Dacă vrei să spargi rutina și banalul, ca ale tale cizme peste genunchi de anul acesta să fie… altfel, poți începe cu pași mărunți: nu te arunca la modele de cizme peste genunchi foarte lungi până la coapse eventual, la cele în design tip second skin, nu miza pe imprimeuri sau broderii prea atipice ori pe cizme lungi cu toc prea înalt. Începe cu pași mărunți, ca noi.

cizme lungi peste genunchi comode și călduroase din piele întoarsă naturală bordo Vezi aici și alte detalii și culori pentru acest model de cizme

Alege un model de cizme lungi peste genunchi cu personalitate care să aibă talpă joasă, confortabile și ușor de purtat cu orice. Și când mă refer la personalitate aici, nu vreau să merg prea departe și mă opresc doar la o culoare aparte de cizme: bordo, iată!

Citește și:

Nu am vrut să aleg un negru sau bej, deși cizmele sunt disponibile și pe aceste nuanțe, ci am optat pentru bordo, pentru că era un ton de culoare tip maro roșiatic, care se poate combina totuși destul de bine cu o paletă suficient de vastă de culori din garderoba mea: dincolo de non-culori, gri, se asortează perfect la maro, galben-muștar, roșu, roz, bleumarin / denim, bej, alte neutre.

Culoarea a fost astfel nota de personalitate cu care am vrut să sparg simplitatea și banalul la nivel de cizme iarna asta. O culoare și plină de viață, dar și potolită când trebuie. O culoare feminină, senzuală, regală, nobilă, ce bate spre burgundy, spre nuanța vinului roșu sec.

Uite așa arătau cum au venit ele împachetate:

cizme lungi din piele întoarsă naturală bordo Vezi aici mai multe modele și detalii

Cizme lungi bordo stil mușchetar, cu două posibilități de purtare: bifează toate dorințele!

Citește și:

Nu am făcut astfel compromisuri nici la calitatea cizmelor sau a modelului: am ales cizmele lungi cu talpă joasă de la Dasha pentru că vreau să le port oricând, în orice condiții, și să fie comode – de la ținute de birou până la cele de plimbări în parc sau oraș. Dacă alegeam cu toc, aș fi fost mai condiționată de confortul în minus.

Am vrut să fie cizme lungi peste genunchi, dar să nu ajungă până la coapse, ci să se oprească puțin peste genunchi, acoperindu-i. Astfel, am rezolvat și confortul termic, pentru că țin de cald și pot să le port și cu fuste, picioarele fiindu-mi acoperite. În plus, partea de sus cu șnururi la spate poate fi ajustată pe circumferința genunchiului, iar în lateralele interioare, cizmele permit o încălțare mai ușoară prin ajustarea cu fermoar de jos până pe gambă.

Citește și:

    cizme lungi peste genunchi din piele naturală întoarsă bordo în stil mușchetar Vezi mai multe detalii și culori

    Dar partea de sus permite și purtarea sa întoarsă spre exterior, ca să rezulte niște cizme până la genunchi, potrivite astfel în alte tipuri de ținute. Ah, cât ador piesele vestimentare x in 1, care pot fi purtate în cât mai multe feluri, iar aceste cizme lungi sunt, iată, 2 in 1!

    Cizmele sunt cu talpă cu toc lat, pătrat și plat, mic (doar 3 cm) și cu design în format de cizme de „mușchetar”, în stil casual chic. Sunt create în România din piele întoarsă naturală și sunt călduroase și în interior, unde sunt atent lucrate și căptușite cu piele ecologică mată. Au o înălțime a carâmbului de 48 cm, o circumferință a gambei de 38 cm și 39 cm în partea de sus. Șnururile din spate, în partea de sus, permit ajustarea pe picior și o fixare mai bună, indiferent de grosimea gambei.

    Citește și:

      Sunt niște cizme foarte calitative, din materiale premium, ceea ce îți garantează purtarea lor și peste câțiva ani, pentru că sunt rezistente. În plus, sunt simple și casual, ceea ce le face și foarte versatile, model ce nu se va demoda prea curând. Le găsești și pe negru, bej, dar și pe roșu. Ți-am spus că nu am optat pentru negru și bej, pentru că am vrut ceva mai original, dar care să se asorteze ușor cu alte piese vestimentare, din game mai largi de culori. Iar aici, din păcate, nu se încadrau cele roșii, mult mai pretențioase la nivel de combinare.

      Cizmele lungi peste genunchi bordo 2 in 1: câteva concluzii relevante

      Colega mea, Oana, le-a descris astfel, tot din perspectiva originalității:

      „Întotdeauna mi-a plăcut să fiu diferită, să nu port ce poartă toată lumea. Tocmai de aceea am încercat să ies puțin din tiparul impus de societate. Acesta este motivul pentru care m-am îndrăgostit iremediabil de aceste cizme.
      Ce le face diferite? În primul rând culoarea, care mi-a atras atenția încă de când le-am văzut online. În realitate, nuanța este și mai frumoasă, mai ales că „face ape” și pot jongla foarte ușor cu culorile ținutei mele. Pe lângă asta, chiar dacă este frig afară, asta nu mă împiedică să port fuste și rochii, iar cizmele peste genunchi mi se par cea mai bună invenție în acest sens de până acum.

      cizme înalte peste genunchi din piele naturală întoarsă bordo stil mușchetar Vezi mai multe detalii în magazin

      Aceste cizme îmi țin de cald și, pe lângă asta, îmi conturează perfect ținuta feminină. O mare problemă pe care o am cu încălțămintea de sezon rece este faptul că e greu de manevrat, iar mie îmi place să mă încalț repede, mai ales dimineața, când mă grăbesc să ajung la birou. Cu aceste cizme nu am întâmpinat problema asta. Fermoarul lateral îmi oferă posibilitatea de a mă încălța rapid și de a ajunge la timp la serviciu.

      Bineînțeles că nu port fustă mereu, dar nici atunci când decid să îmi iau pantaloni nu am o problemă datorită șiretului de la spate, care îmi oferă posibilitatea de a regla dimensiunea pe gambă. Să nu uit, botul ușor rotunjit al acestor cizme a fost întotdeauna preferatul meu, așa că nu văd ceva care să nu-mi placă la această pereche de cizme peste genunchi bordo.”

      Mi-am găsit perechea cu aceste cizme lungi peste genunchi bordo, confortabile și călduroase! Sunt exact atât cât e nevoie din toate: originale, versatile, feminine și senzuale – un mix pentru fiecare din noi! ;)

      Vizionare placuta


      Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.