Setari Cookie-uri

4 cizme cu toc de care m-am indragostit

Imi plac mult cizmele cu toc, insa acelea cu toc gros, pentru ca ma ajuta sa imi pastrez echilibrul inclusiv pe zapada si ghetus. Asa ca pentru materialul de astazi am ales cateva modele din magazinele online care m-au atras la prima vedere si cu care mi-ar placea sa te vad si pe tine incaltata. Merita toti banii, crede-ma!

Cizmele cu toc sunt elegante, indiferent daca alegem un model cu toc gros sau cu toc subtire. Le purtam cu dresuri si rochii, dar si cu blugi skinny sau chiar cu blugi boyfriend.

Important este sa iti las imaginatia sa te ghideze si sa faci combinatiile asa cum simti tu, asa cum ai vazut pe Pinterest sau pe blogurile fashionistelor. Eu iti las mai jos cizmele cu toc care mi-au placut in mod deosebit, mai departe stii tu ce ai de facut.

Cizme pana la genunchi cu toc

Cizmele astea pana la genunchi si cu toc gros au acel ceva care ma face sa ma indragostesc la prima vedere. In cautarea mea de cizme cu toc am trecut o data de ele, dar am revenit imediat. Sunt cizme cu toc confortabile pe care poti conta cand mergi in club sau la o petrecere, dar si cand mergi la birou.

Pui pe tine rochita in clos, dresul gros, paltonul si obtii un outfit feminin super dragalas si cochet care o sa iti faca iarna fara doar si poate mai frumoasa.

Citește și:

Cizme pana la genunchi cu toc gros

Modele cizme cu toc

Cizme peste genunchi si varf lacuit

Daca anul asta te-ai hotarat sa renunti la look-ul tau simplu si sa faci cumva sa atragi toata atentia asupra ta, iti recomand cizmele peste genunchi cu toc si varf lacuit.

Tu poarta-le cum iti spune inspiratia, insa incearca si combinatia mea cu fusta scurta din piele si top tip corset. Bineinteles, este un outfit destul de indraznet de seara.

Pentru o zi obisnuita schimba fusta scurta cu una mai lunga si un pulover pufos.

Cizme peste genunchi cu toc

Alege alta pereche de cizme cu toc

Cizme inalte cu varf ascutit

Da, inca se poarta incaltamintea cu varf ascutit, ba chiar este in tendinte. Iar aceasta pereche de cizme inalte cu varf ascutit trebuie sa recunosti ca este chiar minunata. Se combina usor cu blugi skinny, dar si cu fuste office si rochii elegante.

Este fara doar si poate un model elegant destinat femeilor sigure pe ele, femeilor care atunci cand pasesc intr-o incapere toti ceilalti isi indreapta privirile spre ea.

Citește și:

Cizme cu varf ascutit

Vezi si alte cizme cu toc

Cizme cu toc din piele naturala

Daca am inceput prezentarea cu perechea de cizme care mi-a placut cel mai mult, m-am gandit sa inchei in acelasi stil.

Eleganta la superlativ este reprezentata, pentru mine, de aceasta superba pereche de cizme cu toc din piele naturala.

Nu pot sa inchid ochii si sa vad altceva decat imaginea unei femei inalte care poarta o fusta scurta si paseste cu incredere in aceasta pereche de cizme.

Cizme din piele cu toc

Cizme cu toc elegante


Cizmele tale preferate vor putea fi achizitionare la un pret accesibil in perioada 17-19 noiembrie, cand magazinele online dau startul campaniei Black Friday 2017.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Misha Beliy

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.