Setari Cookie-uri

Coliere cu perle: cum le porti in tinute casual

De la Coco Chanel si pana acum s-au schimbat multe in moda si mai ales in mentalitate. Insa, doamnelor, daca acum putem purta colierul de perle cu blugi sau chiar pe plaja i-o datoram ei: lui Gabrielle Chanel ce a facut din aceasta bijuterie pretioasa un accesoriu nelipsit din tinuta femeii de zi cu zi.

Si tocmai pentru ca Coco Chanel alegea sa poarte coliere cu perle la tinutele de fiecare zi, azi iti propun cateva variante de tinute casual infrumusetate si scoase din anonimat cu un acest accesoriu clasic! Dar vei gasi vara aceasta perle aplicate si pe haine si accesorii.

Am gasit cele mai frumoase modele (si cele mai diverse) de coliere cu perle in tendintele acestei veri si le-am asortat la jeans, tinute feminine sau Boho.

Poarta coliere cu perle in tinuta casual cu jeans

Poate fi un sirag de perle clasic. Insa am ales un ton pastelat intrucat se poarta acum si micile insertii de zirconii ce dau un plus de stralucire.

De ce? Tocmai pentru ca e vorba de o tinuta casual cu blugi. Sigur am gasit niste blugi skinny cu franjuri si o camasa alba reinterpretata, demna de o pasionata de tendinte!

Poarta coliere cu perle in tinuta casual cu jeans

Colier cu perle si zirconii Jeans skinny cu franjuri Camasa alba urbana

Citește și:

Coliere elegante cu perle in tinuta casual feminina

Este un stil feminin asa cum ii sade bine in vara asta: mixat cu detalii masculine. De aceea am propus o tinuta casual feminina cu fusta-pantaloni de blugi, larga, fluida alaturi de o bluza cu umerii goi, satinata, cu aplicatii din dantela.

Si tocmai aplicatiile dantelate m-au dus cu gandul la un colier ce ar completa ideea de broderie. Acest gen de colier cu pandantiv perla este atat de chic incat usor poate deveni focusul tinutei, oricat pare el de mic.

Coliere elegante cu perle in tinuta casual feminina

Colier cu perla-pandantiv Fusta-pantaloni din denim Bluza satinata feminina

Cum porti colierele cu perle cu rochie boho

Cu siguranta tinuta de vara ce ma caracterizeaza: un stil Boho elegant, sexy, misterios, feminin. Si nu in ultimul rand indraznet.

La rochia alba cu dantela si broderie am asortat sandale cu platforma si toc gros si un choker masiv. Acest gen de coliere cu perle pot completa fie tinute puternice, aglomerate, ca si el, fie tinute basic, minimal.

Citește și:

Cum porti colierele cu perle cu rochie boho

Colierul cu perle la baza gatului Rochie Boho alba Sandale cu toc gros

Tu cum vei purta colierele cu perle in vara asta? Clasic precum Chanel, cu tricou navy si pantaloni? La rochii negre de seara sau la costume office? Sau vei indrazni sa asortezi coliere cu perle la tinutele casual?

Sursa foto front page – Rachael Crowe/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.