Setari Cookie-uri

Brățară + ceas: combinația de accesorii și bijuterii statement a sezonului

În acest sezon, când vine vorba de accesorii și bijuterii, vorbim de opulență, de contraste, de juxtapuneri surprinzătoare, bogate, prețioase, dar și effortless. În acest sens, azi am ales combinația de brățară și ceas, ca accent al ținutei.

Combinația de brățară și ceas nu este neapărat una găsită exact astfel în asortările designerilor. Însă se încadrează perfect trendurilor, căci îmbină opulența, prețiosul, detaliile sofisticate, cu liniile smart, effortless. Dacă alegi să porți combinația de brățară și ceas, obții exact acest efect must-have al sezonului: prețios-effortless.

Prețios prin brățări. Effortless prin prezența ceasului, un accesoriu mai degrabă funcțional decât estetic. Desigur, vorbind despre acest sezon, nu alegem eminamente funcțional, ci decorativ, prețios.

brățări cu piese masive de purtat cu ceasuri Vezi mai multe aici

Și, așa cum creatorii de modă au îmbinat coliere choker cu șiragurile lungi, fine, așa cum ei au asortat inelele masive cu brățările la fel de opulente, sau cerceii imenși cu accesoriile de cap, princiare, așa merită să alegi seturi de ceasuri cu brățări.

Citește și:

Mai jos vei vedea și ceasuri dar și modele de brățări de purtat cu ceasuri. De ce acest mix? Scroll!

Combinația de brățară și ceas este o asortare statement pentru orice outfit

Pentru acele zile când vrei să pui în valoare ținuta office sau business. Pentru ocaziile speciale când ținutele presupun elemente și detalii sofisticate, dominante, în zona pieptului sau decolteului și nu poți asorta coliere ori cercei. Pentru outfit-urile urban-cool, pentru toate acestea îți propun să porți combinația de brățară și ceas.

modele de ceasuri de firmă cu brățară

Modele de ceasuri cu brățară

Ce face acest mix și mai interesant este faptul că poți alege deștept! Poți alege fie seturi de ceasuri cu brățări incluse (ceea ce va face stilizarea și alegerea unor item-uri ușor de asortat mai simplă!), fie poți face tu mix & match-urile ce îți sunt pe plac. Poate vrei ceasuri cu curea interesantă sau brățară prețioasă, asortate cu bijuterii la fel de prețioase!

Citește și:

Poate vrei să combini brățări fixe, masive, dar nu ai greși nici dacă ai asorta la ceas mai multe tipuri de brățări ai mici, cu decorațiuni, bănuți, împletituri sau lucky-charms. Ca, să îți ușurez munca, iată ce modele de brățări de purtat cu ceasuri poți alege - vezi mai sus!

Ce fel de modele de brățări de purtat cu ceasuri să alegi?

Combinația de brățară și ceas este un șic, interesantă și desigur, utilă. Ai ceasul funcțional și mai ai o piesă de bijuterie prețioasă, care iese în evidență. Cu pietre, cu perle, cristale, cu pene, franjuri, dantelării metalice, bănuți, cu inserții de textil sau din piele, cu mărgele, ștrasuri sau Swarovski, poți alege multe modele de brățări de purtat cu ceasuri în acest sezon.

Alege brățări de purtat cu ceasuri de aici

Alege brățări de purtat cu ceasuri de aici

Citește și:

Sfatul meu este să fii atentă să obții o unitate sau, dacă vrei să te încadrezi în moda actuală, să mergi pe contrastul cel mai surprinzător. Combinația de brățară și ceas poate fi unitară dacă alegi ceasul și brățara în același stil. Ele pot fi minimaliste amândouă, sau prețioase, Baroce amândouă. Ceasul și brățara pot fi androgine sau military. Poți merge pe mixuri Boho, cu curele din piele, completate de brățări cu piele, ciucuri, franjuri, mărgele.

Dacă nu alegi varianta mai simplă de asortare de seturi de ceasuri cu brățări, fii atentă la unitatea când mixezi tu piesele. Combinația de brățară și ceas poate deveni unitară și prin textură și culoare. Asigură-te, dacă alegi mai multe brățări metalice, în nuanțe diferite, că cel puțin una este în ton cu brățara ceasului.

Citește și:

Dacă mergi pe prețios, pe cristale, mărgele, decorațiuni când vorbim despre modele de brățări de purtat cu ceasuri, poți să le asortezi și în ton cu cadranul, de exemplu.

Combinația de brățară și ceas poate fi exact ce are ținuta ta nevoie! Fie că vorbim despre costumul business sau de rochia office, fie că vorbim despre blugi, geacă de piele sau tricotaje ample.

Fie că ne referim la cămăși și bluze elegante, sofisticate, fie că vorbim despre rochii prețioase de seară ori de cocktail, fie că alegi să combini seturi de ceasuri cu brățări cu texturi cât mai bogate sau, dimpotrivă minimal, această asortare e cool și de efect! Și suficient de dominantă cât să nu mai adaugi și alte bijuterii sau accesorii! ;)

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.