Setari Cookie-uri

Ce combinatii de culori sa incerci in vara 2017: fii curajoasa si joaca-te de-a nuantele!

Oricat de mult imi plac hainele negre, oricat de bine m-as simti cand ma imbrac all black, nimic nu se compara cu energia si bunastarea pe care le primesc atunci cand sunt inconjurata de culori.

De aceea mi-am dorit sa am o casa multicolora. Mi-am dorit sa am ferestre mari ca sa patrunda multa lumina, sa am un perete verde, unul rosu-portocaliu si unul galben (jamaican style), multe rafturi si decoratiuni colorate, covorul sa fie verde crud, mobila alba... Mi-a fost greu din punct de vedere financiar sa fac dupa cum imi poftea inima, dar am fost atenta sa aduc detalii colorate care fac din casuta mea o incapere optimista.

Sincer, mai greu imi este sa aduc culoarea in vestimentatia mea. Atunci cand deschid sifonierul vad tonuri de gri, maro, albastru si negru. Ma apuca nervii numai cand ma gandesc. Am si alb, dar prea putine articole in colori tari precum rosu, verde, bleu.

Sunt prima care isi indeamna prietenele sa opteze pentru outfit-uri colorate si cu toate astea eu nu urmez propriul sfat. Crede-ma, totusi, ca lucrez la asta.

Citește și:

In vara 2017 se poarta combinatii de culori vii

E vara. E vara si e de la sine inteles ca trebuie sa uitam de negru si de orice alta culoare inchisa care, nu doar ca nu se potriveste cu paleta de culori a anotimpului, dar si atrage caldura.

Macar timp de trei luni sa acceptam toate razele de lumina si de culoare in vietile noastre. Culoare-n par, culoare pe unghii, culoare pe rochite si fustite, pielea caramelizata de la soare si culoare in tot ce ne inconjoara.

Chiar si in coltisorul nostru de lucru ar trebui sa existe multa culoare care sa sporeasca creativitate. La mine totul e colorat: post-it-uri, cani, jucarii, suport de pixuri, etc.

Combinatii de culori

Ce combinatii de culori sa incerci

Odata cu moda anilor '80-'90, au revenit culorile tari, culorile neon. Fii curajoasa si ia din raftul virtual topul acela in nuante de albastru, mov, roz si alb, pantalonii cu imprimeu floral multicolor si body-ul ciclam.

Citește și:

Daca ti-e putin teama, atunci incearca urmatoarea combinatie: pantaloni menta, top alb, tenisi galbeni. Sau o rochie in zeci de culori, multe, multe pete de culoare, ca atunci cand stropesti o plansa de desen cu pensula si la final ti se bucura inima de ce a iesit.

Pentru un look boem (boho style), calmeaza putin apele si combina albastrul marin cu galbenul lamaie, tonuri nude si alb.

Combinatii de culori

P.S.: Uite d-asta imi place Nicki Minaj, pentru ca in mai toate videoclipurile ei predomina culoarea in cele mai puternice nuante.

Inspiratie: Super Bass, The Boys, Jason Derulo feat. Nicki Minaj - Swalla sau Fergie - M.I.L.F.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By FlexDreams

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.