Setari Cookie-uri

Ce cosmetice iei in city-break: esentialele din geanta ta de voiaj!

Pentru ca suntem in plin sezon de mini-concedii si city-break-uri, am hotarat sa vorbesc despre cateva trucuri care ma ajuta pe mine sa plec cu un bagaj cat mai mic.

Pana la urma city-break-urile au doua scopuri: sunt fie pentru plimbari si explorat, fie pentru cumparaturi. Oricum ar fi, nu ai prea mult spatiu in geanta de ta voiaj. Daca explorezi, pentru ca vrei sa calatoresti light, daca faci shopping, pentru ca te vei intoarce cu bagajul plin.

Asa ca am ales sa vorbesc din experienta: noi doi calatorim amandoi cu cate un rucsac (nu de cala!) in city-break-uri si mini-concedii. Daca nici asta nu ma face experta in a calatori fara prea mult bagaj, nu stiu ce ma face!

Asadar, m-am gandit la esentialele din geanta de voiaj si la ce cosmetice iei in city-break! Asa incat sa ai tot ce iti trebuie, fara sa cari ditamai trollerul dupa tine. Pana la urma, e vorba despre eficientizarea spatiului, de cum poti sa iti usurezi bagajul, asta pe langa de kitul de beauty esential unei femei in deplasare. Asadar, ce cosmetice iei in city-break?

Citește și:

Ce cosmetice iei in city-break? Mostrele si esantioanele sunt perfecte!

Stii toate sesiunile de cumparaturi din magazinele de specialitate sau din farmacii care s-au lasat cu mult mostre si esantioane?

Acum e momentul sa le iei cu tine! Nu doar ca vei avea o gama variata si toate cosmeticele posibile, insa vei vedea si ce iti place din tot ce ai primit! De la masti de ten, pana la balsamuri, fond de ten, mostre de parfum! Nici ca exista ceva mai practic si mai versatil!

Mostre si esantioane de cosmetice perfecte cand calatoresti

Vezi mostre de parfumuri de firma pentru travel kit


Seturi de cosmetice mini - incap mai bine in geanta de voiaj

Gamele mini te scutesc de a umple recipiente mici cu sampon, balsam, lotuini sau creme de acasa, doar ca sa incapa in geanta. In plus, pleci de acasa cu tot ce stii ca iti place.

Ce alte cosmetice sa iei in city-break: seturi de parfumuri, lotiuni, serumuri sau fonduri de ten, ori seturi de mai multe produse de beauty, toate in variante mini.

Citește și:

Alege seturi de cosmetice mini pentru ca incap mai bine in geanta de voiaj

Alege seturi de cosmetice mini


Produse cosmetice esentiale pentru calatorii

Pana la urma ce cosmetice iei in city-break? Care sunt esentialele? Daca esti o tipa pragmatica, precum sunt eu, alegi cosmetice versatile. Adica: ulei de cocos pe care il folosesc drept balsam, demachiant, crema hidratanta, crema de fata, crema pentru calcaie. Sa nu mai spun ca il foloseste si iubitul pe post de ulei de barba! In plus, ziua, folosesc crema solara pentru protectie si drept crema hidratanta.

Daca totusi nu te incadrezi in categoria femeilor care pleaca cu 3 cosmetice la ea, poti sa mai iei la tine mini apa de toaleta, o mini-crema de corp, o crema hidratanta pentru ten, un mini ulei de dus, si un mini-parfum. Daca folosesti mascara, dermatograf si balsam de buze, pana la urma ele nu ocupa mult loc. Desi eu in city-break nu am nevoie de machiaj – efectul concediului se vede imediat pe piele! – ci doar de protectia buzelor.

Citește și:

Cateva produse cosmetice esentiale in city break

Vezi ce cosmetice mini iei in city break


Tu ce mai impachetezi in bagaj atunci cand pleci din tara? Te mai gandesti si la altceva? Ce adaugi in trusa de cosmetice? Ce cosmetice iei in city-break asa incat sa ai o geanta de voiaj cat mai usoara?

Sursa foto front page – Stil/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.