Setari Cookie-uri

5 cosmetice care miros și arată atât de bine că îți vine să le mănânci!

Știi sentimentul ăla pe care îl ai atunci când descoperi un produs pe care vrei să îl împărți cu toată lumea pentru că este atât de bun? Îți amintești când ai cumpărat ultima oară ceva și a fost dragoste la prima vedere? Dacă da, îți spunem că și noi am făcut o slăbiciune pentru produsele de îngrijire care ne îmbracă pielea în miros de dulce, ca de prăjituri.

Pentru că rețetele circulă între prietene, am zis că e rost de sfaturi de frumusețe și îți recomandăm câteva dintre produsele de îngrijire care ne-au făcut să credem că gustam din cele mai rafinate deserturi.

Un produs cosmetic este apreciat (mai ales) pentru cât de bine te face să arăți. Este esențial însă, am spune că la fel, să te facă să te simți minunat. Până la urmă orice ritual de înfrumusețare este o scuză ca să evadezi din griji, de la termene limită, stres și dacă asta înseamnă relaxare, de ce să nu îți transformi sesiunea de beauty de acasă într-un spa delicios?

Așadar, tot ce îți trebuie sunt câteva produse cu un miros demențial de îmbietor, delicat și blând ca mierea.

Cremă pentru solar cu miros fructat: masează pielea cu loțiuni dulci

Un bronz de durată se obține după multe ședințe la solar, dar poți accelera procesul cu o cremă bronzantă care asigură un ton măsliniu.

Citește și:

Câștigi 2 în 1 cu propunerile noastre de creme bronzante pentru solar - îngrijire și răsfăț. Pe lângă faptul că aceste produse conțin ingrediente anti-îmbătrânire cum ar fi colagenul, cafeina și extractul de nucă, acestea au parfumuri grațioase și dulci care îți vor alinta simțurile. Poți să alegi din arome precum căpșuni și fructul pasiunii, ciocolată și zmeură, lemongrass și portocală, banană și caramel, piersici și nucă de cocos, portocală și ananas, căpșuni și vanilie, plus multe altele.

crema solar cu miros de fructe

Vezi aici toate aromele disponibile

Săpun în formă de cupcake: o cofetărie în baia ta

Săpunuri în formă de brioșe? Da! Sunt atât de apetisante, că baia va deveni o plăcere, chiar și după o zi aglomerată. De la Bon Bon ai săpunuri bune bune.

Citește și:

Brandul Patisserie de Bain a gândit câteva produse cosmetice care imită cele mai gustoase preparate de patiserie și cofetărie, rămânând în același timp articole care îngrijesc și hidratează pielea. Așa cum se recomandă “îmbină perfect distracția cu funcționalitatea”, aceste săpunuri cupcake ar putea fi un cadou veritabil pentru cineva pasionat de dulce. Lămâie, cireșe, căpșuni, afine, portocale sunt doar câteva arome.

sapun in forma de cupcake

Alege de aici un sapun in forma de cupcake

Cosmetice care miros bine: ulei de masaj cu miros de înghețată

Ai făcut un duș care a durat doar câteva minute, așa că este musai să îți rezervi mai mult timp pentru îngrijirea pielii, masând-o cu un ulei cu care îți dezmierzi corpul.

Citește și:

Uleiul de masaj Peter's Natural SPA are arome de înghețată - zmeură, mango și lyche, cocktail de grapefruit, ciocolată, mojito. Are acțiune cicatrizantă, antiinflamatoare și de regenerare, de protecție celulară și este ideal de aplicat înainte de expunerea la soare. Este îmbogățit cu vitamina E și are la bază argan care îmbunătățește elasticitatea pielii, hidratează și lasă un aspectul general al pielii mai frumos. O aromaterapie la tine acasă.

ulei de masaj cu miros de inghetata

Aici mai multe propuneri de ulei de masaj

Scrub exfoliant cu zahăr pentru a spune adio punctelor negre de pe ten

Cu rezultate rapide, scrubul exfoliant cu zahăr pentru ten ajută la îndepărtarea punctelor negre și … miroase ca un veritabil creme brulee, parcă adus de L'Oreal direct de la Paris.

Acest gomaj pentru față este o combinație între trei tipuri de zahăr și semințe de kiwi, mix-ul ajută la purificarea și împrospătarea zonelor unde sunt punctele negre, lăsând tenul cu aspect catifelat și matifiat, curățat cu minim de efort. Aplicarea se face de 2-3 ori pe săptămână, iar rezultate nu întârzie să apară.

Citește și:

scrub exfoliant pe bază de zahăr LOreal Smooth Sugars cu kiwi

Urmareste aici pret scrub exfoliant cu zahar

Sare de baie cu parfum dulce pentru o călătorie senzorială

Destindere chiar în căminul tău: poți alege să cumperi o sare de baie cu arome dulci ca să te simți că într-un salon profesional.

Sarea de baie Duo Tartelett Cream are un conținut important de unt de shea care hrănește dar mai ales parfumează în mirodenii ca de balsam de nectar: merișoare, prăjituri de cireșe sau de afine. Noi o recomandăm pentru că îndată topită în apa din cadă va elibera un parfum îmbietor de delicat.

sare de baie cu parfum dulce de fructe

Vezi aici arome dulci pentru sare de baie

Paleta bronzantă în formă de tabletă de ciocolată

Bucățele apetisante de ciocolată sau o paletă bronzantă care îți face pielea mai frumoasă, mai închisă la culoare, mai sweet. Așa cum îți place ție, dacă ești fan al bronzului.

Citește și:

De la Bourjois Paris ai Delice de Poudre 52, o pudră de bronz cu reflexii strălucitoare (datorită pietrelor de aur) dar cu efect natural. Pulberea are o formulă iridescentă care asigură un aspect sănătos. Mirosul de ciocolată și textura moale o fac să topească atunci când se aplică, devenind un deliciu pasional. Te vei simți că într-o vacanță tropicală.

paleta bronzanta in formă de tableta de ciocolata cu miros dulce

Descopera aici pretul pentru paleta bronzanta

Aceste cosmetice care miros bine sunt tratații speciale și spunem asta pentru că nu în fiecare zi suntem atât de atente cu noi. Este păcat pentru că, până la urmă, fiecare moment ar trebui să fie o sărbătoare. Poate că mirosurile dulci captate în sticluțe vor fi o alternativă la plimbările prin urbea agitată, acum sufocată de odor de verdeață.

Lași în urma ta o urmă răpitoare pentru că aceste produse care te fac să le mănânci sunt splendide, indiferent că îți plac aromele fructate sau cele de prospețime. Pariem că îți vor deveni favorite și mai credem că tu te vei afișa mai încrezătoare - o combinație fericită între picant și încântare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.