Setari Cookie-uri

Fii o diva retro de Halloween! Si la orice petrecere tematica!

Nu refuza invitatia la petrecerea de Halloween doar pentru ca nu ai un costum care sa te transforme intr-o vrajitoare malefica. Poti sa fii o diva retro intr-un decor infricosator careia toate celelalte personaje rele vor sa ii faca rau.

La petrecerile de Halloween nu toate vrem sa ne facem aparitia costumate in niste creaturi infricosatoare pe care sa nu le recunoasca nimeni. Multe dintre noi profita de aceasta ocazie pentru a fi, intr-adevar, altcineva, dar o altcineva mai seducatoare, mai indrazneata.

Prin urmare, am cules de prin magazinele online cateva accesorii de Halloween si rochii sexy care te vor transforma instant intr-o diva retro la orice petrecere tematica.

Rochii de Halloween pentru o diva retro

O diva nu poarta pantaloni, dar nici fuste. O diva poarta cele mai stralucitoare si fine rochii. Paseste mereu pe tocuri inalte, nu ii lipsesc bijuteriile si nici rujul aprins de pe buze.

Asadar, am ales trei rochii superbe care te vor transforma in cel mai interesant personaj de Halloween, cu riscul de a atrage critica dura si invidia celor care si-au dat interesul sa incropeasca un costum infricosator cu care sa socheze.

Citește și:

Avem rochia de zeita, rochia cu franjuri si celebra rochie alba a superbei Marilyn Monroe. Toate trei modelele iti vor imbraca trupul in cel mai seducator mod posibil si te vor ajuta sa intri perfect in pielea unui personaj bland si plapand, acel personaj in care toti ceilalti cu ale lor costume de vampiri, varcolaci si pirati vor vedea o victima pe care trebuie sa o sacrifice in noaptea de Halloween. Este o seara a groazei si ne asumam riscul indiferent de costum.

Rochii pentru costume de Halloween

Rochie de zeita Rochie Marilyn Monroe Rochie cu franjuri

Accesorii de Halloween pentru stilul retro

Asa cum spuneam mai sus, unei dive nu ii lipsesc bijuteriile si accesoriile. De Halloween, accesorizeaza outfit-ul cu o palarie de vrajitoare diferita de cea clasica neagra. M-am interesat si am gasit palaria aurie cu panza de paianjen, un model pur si simplu superb.

Daca ti-ai dorit mereu sa porti o peruca dar nu s-a ivit ocazia, acum este momentul. Alege o peruca in culori tari sau o peruca cu breton in V si tunsoare bob, demna de o Lady Vamp. In completarea stilului retro vine setul de accesorii si bijuterii in stilul anilor '20.

Citește și:

Setul include peruca, porttigaret, colier de margele, bentita din satin cu pene negre si brosa aurie. Se potriveste perfect cu rochia neagra cu franjuri prezentata mai sus.

Accesorii de Halloween

Palarie de vrajitoare Peruca bruneta Lady Vamp Accesorii anii'20

Celebrul fotomodel Heidi Klum, regina deghizarilor, castigatoare a celui mai original costum in fiecare an, a declarat: Mai bine stau acasă decât să ies afară într-un costum de Halloween neinspirat. Zic ca ar fi mai bine sa ascultam de ce spune ea.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Kiselev Andrey Valerevich

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.