Setari Cookie-uri

9 costume de baie tip bikini sub 50 lei care par mult mai scumpe decât sunt

Să găsești un costum de baie care să arate așa cum îți dorești, poate fi mai solicitant și provocator decât ai anticipa. Mai cu seamă dacă bugetul setat pentru această sarcină nu este unul considerabil. Dar dacă îți spunem că poți să cumperi un costum de baie tip bikini cu mai puțin de 50 de lei? Nu doar că este ieftin, dar va arăta senzațional, detaliile și ornamentele conferindu-i aspectul unei lenjerii de lux!

Se poate să cumperi costume de baie sexy cu prețuri la fel de atrăgătoare. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, pentru că te vom convinge prin câteva exemple. Și o să vezi că vara asta vei arăta minunat, fie că ajungi la mare sau la piscină. Până la urmă bronzul ăla pe care îl vânezi se vede mai plăcut pe un costum de baie elegant, pretențios și super fashion.

Noi am găsit pentru tine câteva modele simpatice care să îți completeze garderoba. Ce este mai important este că ne-am limitat la bugetul de 50 de lei stabilit și o să vezi că propunerile nu sunt chiar de neglijat. Așadar, sezonul ăsta o să te feliciți pentru, poate, cea mai inspirată achiziție!

Costume de baie cu motive rustice-tribale: prețuri sub 50 de lei

Vorbim despre costume de baie care sunt ornate în felurite tipare, care amintesc de călătorii în locuri uitate. Nouă ne plac pentru că denotă ceva jovialitate, dar și o doză de seriozitate fără să fie câtuși de puțin banale.

Citește și:

Patternul făcut pentru acestea este diferit, fiecare remarcându-se prin diverse tăieturi sau închideri, prin modele care inspiră. În comun au formele geometrice și desenele cât mai colorate. Și da, ce este de reținut este faptul că nu costă prea mult, ba chiar îți lăsă senzația că sunt piese costisitoare.

costume de baie sub 50 de lei

Urmareste aici preturile

Cu imprimeuri sau detalii decorative: costume de baie ieftine

La capitolul costume de baie cu imprimeuri sau detalii decorative, nu ne-am putut hotărî prea ușor, pentru că sunt mai multe care ne-au atras atenția. Până la urmă ne-am orientat către cele care au fie combinații atipice de culori, fie împletituri sau șnururi.

Cu alte cuvinte, am ales costume de baie în două piese care sunt diferite față de ce găsești pe piață în prezent. Sunt modele petrecute, cool, tinerești, atât pentru bikinii, cât și pentru sutien. Foarte feminine, fără alte completări. Așa cum arată și în poze.

Citește și:

costume de baie din doua piese tip bikini ieftine

Descopera aici alte propuneri

Costume de baie din două piese tip bikini cu volănașe

Au talia chilotului foarte înaltă, iar asta te poate avantaja dacă vrei să ascunzi colăceii sau diverse imperfecțiuni care te deranjează. Deși noi credem că asta te face unică și că formele atrag întotdeauna.

Fii mândră de tine și de cum arăți. Așa că alege-ți un costum de baie care te arata așa cum ești. Unul cu volănașe ornamentale - în partea de sus - ar putea fi ceea ce ai nevoie. Plus ca și bikinii arătă într-un mare fel, cu tăieturile laterale, care atrag atenția discret și plăcut asupra trupului tău. Destul de cool am zice noi.

costume de baie ieftine cu volanase

Vezi aici mai multe modele

Există o concepție greșită că dacă este ieftin, nu este bun. Eh, uite, ne-am încăpățânat să o contrazicem și am găsit prin online niște costume de baie ieftine și mi-nu-na-te! cu volănașe! Credem că imaginile capturează întocmai spusele noastre.

Citește și:

Doamnelor, domnișoarelor, nu vă privați de o vacanță la malul mării sau de o zi de relaxare la bălăceală. Să nu credeți că nu există un costum de baie croit pentru trupul vostru. Există câte unul pentru fiecare și cu siguranță că vei găsi printre opțiunile prezentate de noi unul care să vă cucerească la prima vedere. Spor și distracție vă dorim. Oh, și înarmați-vă cu poftă de dans prin nisip.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.