Setari Cookie-uri

Costume de baie pentru femei gravide: cele mai frumoase modele pentru o vara in doi

Daca esti gravida, dar vrei sa te bucuri de soare, mare, plaja si o vara pe cinste, alaturi de copilul care urmeaza sa apara in viata ta, nu trebuie sa iti impui restrictii! Ii poti face si bebelusului cunostinta cu soarele si vara, daca te protejezi corespunzator si alegi haine si accesorii potrivite pentru femei insarcinate. Am selectat pentru tine, in acest sens, cele mai frumoase costume de baie pentru femei gravide.

Mare, vara, soare, plaja – primul an in care te bucuri de toate acestea ca viitoare mamica? Nicio problema, nu e cazul sa iti reduci din aceste placeri. Doar trebuie sa fii atenta sa alegi haine lejere pentru femei insarcinate, sa te protejezi de razele puternice ale soarelui, sa iti aleg o palarie de vara potrivita, ochelari de soare polarizati, de calitate. Iar pe plaja, ca piesa de rezistenta, opteaza pentru un costum de baie pentru gravide.

Ai de unde alege: am gasit pentru tine cele mai frumoase si moderne costume de baie pentru viitoare mamici: costume de baie intregi pentru gravide sau costume de baie din doua piese pentru femei insarcinate, moderne si pline de farmec, simple si rafinate.

Costume de baie intregi pentru femei gravide

Ca esti adepta simplitatii, a unui stil mai retro sau mai elegant ori vrei sa fii o viitoare mamica trendy si pe plaja, ai de unde alege! Am gasit costume de baie intregi retro pentru gravide, cu buline sau cu dungi orizontale. Am observat ca magazinele online nu le ocolesc nici pe viitoarele mamici care cauta costume de baie intregi cat mai simple, dar confortabile: poti alege un costum de baie intreg negru, cu bretele albe incrucisate la spate – foarte elegant si rafinat prin contrast si combinatia de linii simple.

Citește și:

Sau poti miza pe aplicatii si imprimeuri simpatice: buline in stil retro Marylin Monroe sau dungi a la Twiggy, tot retro si la fel de rafinate. Sau pe un costum de baie intreg pentru gravide, cu imprimeu in dungi, in culori nautice: albastru si bleumarin, pentru un look mai sport si practic.

Urmareste toate modelele chic de costume de baie pentru femei gravide

Costume de baie in doua piese pentru femei gravide

Vei alege un costum de baie in doua piese daca esti o viitoare mamica mai sexy, care nu vrea sa renunte la stilul lejer, dar cu bun gust, la confortul in miscari, la mangaierea soarelui pe cat mai multa piele. Tu vrei un costum de baie in doua piese pentru gravide, pentru ca nu simti ca ar fi vreo diferenta pe plaja intre cea de dinaintea sarcinii si cea de acum, insarcinata. E la fel, vrei costum de baie din doua piese, practic, doar ca pentru… doi, de aceasta data. :) Un costum de baie din doua piese pentru mamici in devenire mandre de burtica lor.

Citește și:

Vezi mai multe detalii pentru costume de baie in doua piese pentru viitoare mamici.

Pentru tine, am gasit costume de baie din doua piese simple si practice, in culori inchise la culoare, care sa nu iti deranjeze burtica. Au o banda speciala pentru sustinerea ei, care creeaza un contrast placut optic, cu nuanta de baza a costumului. Le vei indragi mai ales pentru confortul oferit, dar si pentru faptul ca tocmai aceasta banda superioara a slipului, intr-o culoare apropiata de cea a pielii, iti confera doua posibilitati de purtare a acestui costum de baie: in mod obisnuit, ca orice costum din doua piese sau in cu banda slipului trasa peste burtica, pentru a o acoperi si a te proteja astfel de soarele puternic, atunci cand simti ca e cazul!

Gata, acum vei fi cea mai chic mamica de pe plaja si te vei bucura de soare asa cum iti doresti, impreuna cu bebele tau din burtica! Indiferent ce costum de baie alegi, nu uita: protejeaza-te pe plaja sau la piscina, ca de obicei, de soare si riscurile pe care expunerea la soare le implica, dar nu uita: acum o faci pentru doi! ;)

Citește și:

Sursa front page photo: Pixabay / albaroma7

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.