Setari Cookie-uri

8 costume de lână pentru bărbați care înfruntă frigul

Costumele din lână pentru bărbați se pot dovedi ținutele perfecte pentru sezonul rece. Dacă vrei ca iarna asta să îmbraci ceva elegant, optează pentru câteva costume de la brandurile tale preferate care să te ajute să treci peste lunile geroase.

Mai e mult până când vom renunța la hainele groase, iar vara se lasă așteptată. De altfel, poate dacă nu am avea toate aceste schimbări de anotimpuri poate că nu am ști să ne bucurăm cu la fel de multă curiozitate de tot ce are mai frumos fiecare dintre ele. Și pentru că iarna înseamnă și temperaturi scăzute, ai nevoie de îmbrăcăminte care să te protejeze.

Costumele din lână sunt o soluție perfectă - păstrează eleganța, îmbracă frumos corpul și conferă protecție. Acestea se potrivesc nu doar domnilor care adoptă un stil formal, care au nevoie de ținute office, dar și celor cărora le place look-ul rafinat și nu se tem să defileze zi de zi într-un costum.

Plus că asigură 3 funcții într-unul: confort, stil și căldură. Cea mai de calitate astfel de îmbrăcăminte masculină este livrată de la mărci de brand. Pe lângă faptul că durează calitativ, are și un design aparte.

Citește și:

Câteva propuneri de costume bărbătești din lână găsești mai jos:

Costum de lână pentru bărbați negru cu linii fine Corneliani

Acest costum din lână este unul perfect pentru bărbații cărora le place ceva clasic, care nu vor să se complice cu culori stridente sau detalii nonconformiste.

Costumul din lână de la Corneliani se remarcă prin linii fine discrete care conferă un aspect manierat și care se potrivește mai ales cu cămășile deschise la culoare.

Citește și:

Vezi preț costum Corneliani

Costum negru cu dungi verticale din lână pentru bărbați Calvin Klein

De la Calvin Klein am găsit un costum negru cu dungi verticale din lână. Bărbații vor arăta grozav în această ținută care este pe cât de simplă, pe atât de ofertantă când vine vorba despre alegerea cravatelor sau a cămășilor.

Nouă ne place pentru că modelul are un pattern de efect, iar dungile verticale ajută persoanele mai mici de înălțime.

Vezi preț costum Calvin Klein

Costum negru din lână pură virgină Claudio Tonello pentru bărbați eleganți

Un costum din lână pură poți găsi la Claudio Tonello - se potrivește bărbaților eleganți care vor ceva mai sobru, când nu vor să lase loc de eșec.

Este un costum cu care nu se riscă pentru că este negru, fără imprimeuri, fără accesorii inutile, iar croiala este lejeră.

Citește și:

Vezi preț costum Claudio Tonello

Costum albastru-închis de lână Valentino pentru bărbați galanți

De la Valentino am găsit un costum albastru-închis, unul care se potrivește oricărui bărbat, indiferent de vârstă.

Se poate purta și la evenimentele mai formale, dar și la meeting-uri sau joburi unde se impune un dress-code.

Vezi preț costum Valentino

Costum albastru Slim Fit din lână pentru bărbați

Un costum business foarte cool este cel albastru din lână Slim Fit.

Confecționat din lână 100% Ceruti Nobility, costumul are două piese: sacou (cu 2 nasturi, 2 șlițuri laterale, 2 buzunare laterale, 3 buzunare interioare, mâneci cu butoniere - în contrast) și pantaloni (fără pense, 2 buzunare laterale, 2 buzunare la spate).

Vezi preț costum Slim Fit

Citește și:

Costum de lână gri Prada pentru bărbați - disponibili la discount rentabil

La o reducere considerabilă am găsit costumul de lână gri de la Prada pentru bărbați.

Cu un aspect ușor rebel, ne-a atras atenția pentru că are un croi ceva mai neglijent, dar care și-a păstrat o anumită notă de putere masculină.

Vezi preț costum Prada

Costum din lână bleumarin Etro pentru bărbați

Dacă ai prefera un costum din lână bleumarin, de la Etro poți opta pentru ceva la fel de stilizat și de cool.

Am dat peste un costum care se prezintă cel puțin spectaculos, asta mulțumită unui design care pune în evidență frumos corpul.

Vezi preț costum Etro

Costum gros de lână în carouri gri tip tartan Dsquared2 pentru bărbați chic

Unul dintre preferatele noastre este costumul gros de lână în carouri gri, tip tartan.

Citește și:

Carourile rerpezintă o categorie extrem de galantă din lumea modei, iar costumul găsit de noi pentru domni, de la Dsquared2, este unul care pare rupt din filmele anilor ‘20 din era jazz.

Vezi preț costum carouri

Domnilor, indiferent ce ați purta, păstrați-vă personalitatea si morala. Încrederea și atitudinea sunt la fel de importante atunci când vine vorba despre a cuceri lumi, nu doar inimi.

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.