Setari Cookie-uri

Costume tematice pentru baieti: modele simpatice si indragite

Daca fetitele se viseaza printese si papusi Barbie, baietii se vor supereroi. Costumul lui Spiderman, al lui Zorro sau chiar al unui muschetar o sa-i ajute sa salveze lumea de raufacatori si sa cucereasca inca de mici inimile fetitelor.

Doamnele si domnisoarele sunt primele in toate, de aceea mi s-a parut de cuviinta sa incep seria materialelor cu costume tematice cu unul dedicat lor. Acum este si randul baietilor.

Fie ca lucrezi intr-un mediu cu multi copii, fie ca esti chiar tu mamica, matusa sau nasa, am pentru tine sase recomandari de costume tematice pentru baietii care se viseaza supereroi.

Costume supereroi pentru baieti

Nu trebuie sa astepti o ocazie speciala ca sa ii oferi baietelului tau drag ocazia de a se transforma intr-un supererou. Cat sunt mici, baietii isi imagineaza in fiecare zi ca apara lumea de raufacatori, asa ca fa-i cadou costumul lui Spiderman ca sa isi duca misiunea la bun sfarsit. Din cand in cand incurajeaza-l sa isi invite prietenii si sa se joace impreuna, fiecare dintre ei interpetand, bineinteles, un alt personaj.

Daca nu se va transforma intr-unul dintre supereroii Spiderman sau Superman, atunci cu siguranta isi doreste sa invete tehnicile de lupta ale unui Ninja. Prin urmare, fa-i o surpriza daruindu-i un costum de Ninja care-l va face greu de recunoscut printre prieteni.

Citește și:

Un alt supererou, dar mai rar intalnit in zilele noastre, este misteriosul Zorro. Bag de seama ca baietii il cam ignora, din pacate, asa ca intra in sarcinile tale sa il inveti sa fie de mic un gentleman erou precum celebrul personaj.

Costume supereroi

Costum Zorro Costum Spiderman Costum Ninja

Costume tematice pentru baieti

"Cand o sa ma fac mare vreau sa fiu astronaut" - am auzit foarte multi baietei spunand in asta. In cazul asta, daca asa le este dorinta, de mici ar trebui ajutati sa faca pasi spre indeplinirea visului. Se poate incepe cu un simplu costum de astronaut, care se gaseste online pentru toate varstele.

Dupa Zorro, imi place in mod deosebit costumul de muschetar. Este un costum care-l transforma pe baietel intr-un personaj simpatic, elegant si respectat. Imbracat in costum de muschetar, va cuceri toate fetitele, care vor vrea sa stea in preajma lui si sa fie aparate de el.

Citește și:

Daca vorbim de un baietel smecheras, in sensul ca atunci cand zambeste este iertat pentru toate prostiile, iar fetitele chicotesc pe ascuns cand il vad, atunci costumul perfect pentru el este cel de cowboy. Cowboy-ul nu este un supererou, dar este un barbat puternic, mereu calare pe cal, care se ocupa cu cresterea animalelor de la ferma, iar in familie este stalpul.

Costume tematice pentru baieti

Costum de astronaut Costum de muschetar Costum de cowboy

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Altanaka

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.