Setari Cookie-uri

Costume tematice de Craciun in personaje simpatice - altele decat Mosul si Craciunita

Fii maestra deghizarilor de sarbatori! Dintre toti invitatii la masa de Craciun, tu fii cea care poarta unul dintre costumele tematice de sezon. Nu, nu o sa rada nimeni, ci o sa ia in serios posibilitatea ca anul urmator sa iti urmeze exemplul.

Mie una mi-ar placea sa fiu in seara de Craciun un elf dragalas sau Craiasa Zapezii. Ori, pentru ca am gasit online costumul si arata minunat, as vrea sa fiu un brad de Craciun - stiu ca exista o expresie pe care o folosim atunci cand punem prea multe chestii colorate pe noi, dar imediat ce o sa vezi imaginea de mai jos o sa iti dai seama la ce ma refer.

Daca acolo unde te vei afla in ziua de Craciun vor fi si copii, cu atat mai bine, ei vor aprecia cel mai mult gestul tau. Prin urmare, iata ce costume tematice iti propun eu:

Costume de Craciun: ren, brad impodobit, elf

Costumul de Craciun trebuie sa fie, bineinteles, sexy... in limita bunului simt. Costumul de ren este genul asta de costum. In schimb, daca doresti sa faci impresie buna si sa lasi impresia de fata cuminte, te va ajuta costumul de brad impodobit. Este un costum absolut minunat, care schimba total intelesul expresiei "arati ca un brad de Craciun".

Citește și:

Iar in cazul in care te-ai angajat sa faci niste copii fericiti, opteaza pentru costumul de elf - te imbraca suficient de mult incat sa fii si pe placul parintilor, nu doar al celor mici.

Costume de Craciun

Costum de ren Costum brad impodobit Costum de elf

Costume tematice de Craciun pentru femei

Daca barbatul are onoarea de a se costuma in cel mai iubit personaj al iernii - Mos Craciun, asta nu inseamna ca tu, partenera lui, ar trebui sa te prezinti ca o Craciunita indragostita.

Chiar daca poate suna dubios, poti alege sa fii unul dintre ajutoarele Mosului - ren sau elf - varianta mai nazdravana. Sau, fii pe cont propriu, un dragalas om de zapada in varianta feminina si sexy. Sa vedem cineva va primi cele mai multe complimente si pe cineva vor indragi copiii mai mult. Fii sigura ca pe tine, indiferent de costumatia pe care o vei alege!

Costume tematice de Craciun

Costum de elf Costum om de zapada Costum de ren

Citește și:

Nu te rusina sa porti un costum tematic! Ai voie o data pe an sa fii din nou copil si sa te bucuri de magia Craciunului. In plus, costumul tematic este si o idee inspirata de cadou, de Secret Santa si nu numai. Daca ai o prietena care lucreaza cu copiii sau care, la locul de munca, are parte de petreceri tematice, ori pur si simplu ii place sa fie altfel decat restul lumii si iubeste Craciunul mai mult decat oricare alt cunoscut al tau, poti sa alegi unul dintre cele sase costumase. Iti garantez ca o sa il poarte in fiecare an si o sa beneficieze de cele mai apreciate poze pe retelele de socializare.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By LightField Studios

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.