Setari Cookie-uri

Covoare si carpete calduroase pentru podele reci

Ma numar printre persoanele care isi doresc o ambianta deosebita in casa, un interior de poveste prin care sa imi impresionez familia si prietenii, iar acest lucru este posibil prin introducerea unor mici obiecte de decor, a unei lumini ambientale si a catorva covorase colorate, moi si pufoase.

M-am nascut in perioada in care podelele caselor erau acoperite cu covoare persane, iar la sat se purtau covoarele tesute la razboi. A urmat perioada in care covoarele persane au fost duse la bunici, pentru ca nu mai erau la moda, ci se purta parchetul si gresia.

Acum am revenit oarecum de unde am plecat: sunt tot mai cautate covoarele multicolore din iuta, mai pe intelesul tuturor: covoarele taranesti.

Covoare taranesti lucrate manual

Eu sunt prima care se declara fana a lor. Pacat ca am o casa prea mica si nu imi permite sa pun mai mult de doua astfel de covoare, si astea de dimensiune medie. Chiar si asa, tot ma bucur de fiecare data cand deschid usa apartamentului si primul lucru pe care il vad este un covor multicolor care ma duce cu gandul la copilarie, la bunici.

Intr-o casa cu parchet si mobila wenge, cel mai bine se potriveste sa ai un covor multicolor care sa coloreze atmosfera si sa lumineze incaperile. Este pata de culoare de care orice casa ar trebui sa beneficieze. Pe covorul lucrat manual o sa dea bine o masuta de cafea pe care sta o vaza cu flori si un bol cu bomboane colorate.

Citește și:

Doar ca sunt de parere ca un covor din iuta si lana lucrat manual este bun de tinut in casa in perioada primavara-vara.

Covoare taranesti

Covor cu doua fete Covor din lana tesut manual Covor din iuta si lana

Covoare pufoase cu imprimeuri deosebite

In sezonul toamna-iarna, recomand cu caldura covoarele de dimensiuni mari, pufoase si moi. Eu mai astept luna asta si o sa scot de la naftalina covorul imens cu fire lungi, care-mi tine de cald la picioare si mi-e mai mare dragul sa pasesc pe el si chiar sa ma relaxez.

De asemenea, recomand covoarele cu imprimeuri deosebite, cum ar fi covorul care imita scoarta de copac. Daca ai deja o casa cu pereti albi si multe obiecte colorate, un covor cu imprimeu in nuante dulci este perfect.

Ai un stil si o personalitate aparte, arata asta prin achizitionarea unui covor din vinilin cu un super imprimeu multicolor. Este un covor pentru adeptele stilului boem, boho-chic.

Citește și:

Covoare modele deosebite

Covor cu design deosebit Covor din vinil Covor din damasc

Daca te-ai decis asupra covorului, iti sugerez sa alegi si cateva perne decorative cu stil: "Cum iti transformi total casa cu pernele decorative".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Photographee.eu

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.