Setari Cookie-uri

Nuante de rujuri pe care sa le alegi vara aceasta

Poetul si prozatorul Valeriu Butulescu spunea ca rujurile sunt "munitie feminina, cartuse pentru vanat barbati". Si... ii dau dreptate.

Sunt tentata sa scriu despre acest subiect cate-n luna si-n soare, dar inainte de toate trebuie sa recunosc ca pana acum un an de zile eu nu m-am folosit de beneficiile rujului, ci am preferat in orice moment din zi si din noapte simplitatea balsamului si a luciului de buze.

Motivul este simplu si banal: nu m-am identificat cu rujul.

Din punctul meu de vedere, cine poarta ruj trebuie sa fie o femeie in adevaratul sens al cuvantului, o femeie matura, eleganta, seducatoare si obisnuita sa atraga atentia asupra ei. Si cat de mult le admir pe acestea! Eu port tenisi, blugi si tricou... ce rol ar fi avut rujul in aceasta combinatie casual-sport?!

Asa gandeam pana anul trecut, cand am inteles ca de fapt totul tine de atitudinea mea, de cum ma percep eu. Pentru ca in interiorul meu ma vedeam o fiinta mica, simpla, inca o adolescenta in cautarea propriei personalitati si a propriului stil, un ruj rosu pe buze m-ar fi scos din zona de confort si m-ar fi facut sa ma simt inconfortabil. Cel mai mult mi-am incercat norocul cu rujurile nude. Nu am indraznit sa merg mai departe.

Citește și:

Ah, si pe langa piedicile pe care mi le puneam singura, o alta scuza pe care o gaseam pentru a nu purta ruj era aceea ca aveam buzele uscate si rujul nu se pastra uniform.

Rujuri colorate pentru o vara fermecatoare

Si daca pana nu demult doar am admirat rujul pe buzele altor femei, in prezent am ajuns sa detin in jur de 10 astfel de produse. Putine pentru unele dintre voi, suficiente pentru mine. Rujuri lichide, rujuri mate... astea predomina, iar azi dimineata am constatat ca am chiar si de doua ori aceeasi nuanta. Unde mai pui si faptul ca sunt rujuri in tonuri diferite de rosu, unul nude mat si unul mov. Ceva in mine s-a schimbat si se vede cu ochiul liber.

Nuante de rujuri pentru vara

Ruj Yves Saint Laurent Ruj lichid Bourjois Ruj intens Barry M

Vara mi se pare ideala pentru a da volum si un boost de seductie buzelor. Vara este anotimpul culorilor chiar si atunci cand vine vorba de un simplu ruj.

Citește și:

Stiu, si mie imi place nuanta aia puternica de visina putreda pe care as asorta-o unui outfit all black + palarie, insa cum rezisti asa la 35 de grade?!

Vara asta iti recomand sa imi urmezi exemplul si sa tii la vedere nuantele calde de lila si roz, dar si cel mai aprins rosu pe care il gasesti. Sa fie mat, muult mat (atentie! a se folosi dupa ce buzele au fost hidratate cu balsam)!

Combina culoarea rujului de vara cu haine multicolore, haine cu imprimeuri florale, haine din materiale racoroase.

Citate despre rujul unei femei

"Tuburi de ruj. Munitie feminina, cartuse pentru vanat barbati." [Valeriu Butulescu]

"In opinia mea, a purta un ruj rosu este cel mai simplu mod de a crea un impact." [Rita Ora]

"Atunci cand port ruj de culoare rosie, ma simt mai puternica, mai femeie. Il port aproape in fiecare zi." [Rita Ora]

Citește și:

"Frumusetea, pentru mine, inseamna sa te simti confortabil in propria piele. Asta, ori un ruj rosu care ii da pe spate." [Gwyneth Paltrow]

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Rohappy

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.