Setari Cookie-uri

Cum poți adăuga volum părului lung: trucuri de îngrijire și tunsori recomandate

Cum adaugi volum părului lung, fără prea mare bătaie de cap? Cum să faci să nu mai pară că ai părul căzut, moale, lipsit de viață și de personalitate? Este cu atât mai greu când gravitația are de ”tras în jos” mai mult păr (deci mai greu). Și totuși, nu e imposibil! Ba chiar ai câteva modalități deștepte și eficiente prin care pletele tale devin mai mătăsoase și mai expresive!

Faptul că există șampoane, balsamuri și măști de volum pentru păr demonstrează că multe femei caută soluția pentru această ”problemă”. Adevărul este că uneori nu pare simplu să ai un păr mai plin, mai bufant, mai ales dacă pletele sunt lungi. Daaar, nici complicat nu este! Dacă știi cum adaugi volum părului lung va deveni rutină în programul tău de beauty.

Și pentru că am decis să las pletele să ”curgă” am căutat multe informații despre tunsori ce adaugă volum părului lung, despre ce produse sunt recomandate, despre ce trucuri au la îndemână stiliștii. Așadar, dac vrei să știi cum, adaugi textură părului și cum adaugi volum părului lung, continuă să citești.

Citește cum îți usuci părul să nu se rupă


Descoperă cum adaugi volum părului lung! Ritualul tău începe încă de la spălare!

Stiliștii recomandă să începi încă de la spălatul părului. Cum adaugi volum părului lung? Cu ajutorul unui șampon li a unui balsam cu extra volum. Dacă nu ai avea nevoie de balsam, tot stiliștii recomandă să folosești doar șampon, pentru a crea impresia de păr bufant, umflat. Apoi urmează un truc pe care stiliștii îl cunosc.

Citește și:

Cum adaugi textură părului tău? Aplică la rădăcini, imediat după spălare, o spumă cu efect de volum. Și, deși nu este tocmai recomandat în ceea ce privește hidratarea și menținere umezelii în fibra capilară, stiliștii recomandă, în cazuri de ”urgență”, când vrei volum și altfel ”nu se poate”, un produs de stilizare pe bază de alcool. Astfel de produse de styling țin părul ”bățos”, amplu, cu textură și cu volum, chiar și toată ziua. Ca ultim truc, dacă vrei să știi cum adaugi volum părului lung cu ajutorul produselor de stilizare: usucă părul cu foehnul ținut în sus, așa încât căldura să nu ajungă direct la el, după ce ai aplicat spuma texturantă.

Tot ca sugestie pentru cum adaugi textură părului, stiliștii mai recomandă să aplici spumă de volum și pe lungimea părului, tot umed, așa încât când îl usuci cu foehnul să capete un boost, să pară mai plin, mai corpolent. O altă metodă deșteaptă este să folosești extensii în tonul culorii tale de păr, de preferat extensii naturale. Ai grijă să tapezi bine rădăcinile când prinzi clipsurile extensiilor, așa încât să nu se vadă aceste artificii de înfrumusețare. Și acum că am vorbit despre cum adaugi volum părului lung cu ajutorul produselor de styling, să trecem și la feluri în care poți așeza sau pieptăna, ori coafa pletele, așa încât să le faci mai bufante, mai umflate. Descoperă coafuri și tunsori ce adaugă volum părului lung, mai jos!

Citește și:

spumă pentru volum și textură

Alege spumă pentru volum și textură de aici

Iată câteva tunsori & stilizări ce adaugă volum părului lung

Uneori pare o provocare să adaugi volum părului lung. Cu atât mai mult dacă fibra capilară este subțire și fină îți va lipsi efectul acela de ”săltare” a pletelor bufante, pline, umflate. Și, pentru că am abordat mai sus cum adaugi volum părului lung cu ajutorul produselor de styling și de îngrijire, și pentru că am discutat ce trucuri să folosești pentru a crea impresia de șuvițe pline, umflate, să vorbim puțin și despre ce coafuri, stilizări și tunsori ce adaugi volum părului lung poți folosi. Așadar, iată cum adaugi textură părului lung, din foarfece și din coafare:

Vezi șuvițe de tip extensie pentru extra-volum

  • Buclele lejere, naturale, de tipul Beach Hair sau Surfer Hair conferă volum! Cum adaugi volum părului lung în acest stil? Adaugi spumă pe părul umed și usuci cu foehnul. Apoi folosești ondulatorul (unul de 1,25 cm, altul de 2,5 cm) să ondulezi părul. La final aplici fixativ spray și bagi puțin mâinile în păr, scuturându-l să separi firele de păr.
  • Cum adaugi textură părului lung? Pentru a face părul să pară mai dens, mai bățos, adaugă mult spray fixativ în părul proaspăt spălat. Un spray texturat aplicat pe pletele umede imediat înainte de folosirea unei perii cilindrice de păr, pentru uscare, va crea impresia de volum.
  • Ce coafuri și tunsori ce adaugă volum mai poți experimenta? Alege stilul ”BedHair”, sau cu șuvițe răvășite, ciufulite, având aspect de ”abia ce m-am trezit”. Folosește pudră de stilizat și toarn-o la rădăcini și pe lungimea firului de păr, până la jumătate. Apoi periază părul și gata! Te poate ajuta și să tapezi puțin rădăcinile.

Sursa foto front page – Unsplash

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.