Setari Cookie-uri

Cum sa ai grija de gentile tale ca sa reziste mult timp

Imi plac la nebunie gentile, insa detin doar patru exemplare, asta pentru ca sunt de parere ca e mai bine sa ai putine si de calitate, decat multe si cu durata de viata scurta. In plus, imi place sa le acord o ingrijire atenta si speciala.

Sfatul meu cand vine vorba de genti este sa investesti cat este necesar. Intr-adevar, o geanta de calitate costa mai mult decat probabil esti dispusa sa oferi, dar trebuie sa ai mereu in vedere ca o geanta din piele are sanse mai mari sa se pastreze ca noua ani intregi decat cele din material sintetic.

Bineinteles, aceasta rezistenta se datoreaza si modului in care ai grija de geanta. Spre exemplu, mie nu imi place sa imprumut gentile, nu pentru c-as fi egoista sau ca nu as avea incredere in persoana care mi-o cere imprumut, insa nu ai niciodata garantia ca geanta nu poate suferi un "accident" care sa o lase fara valoare (varsat lichide, murdarit cu produse cosmetice, zgariat, etc.). In al doilea rand, niciodata nu indes in ea mai multe decat poate duce, am grija sa ma rezum la strictul necesar. Si o feresc de praf si soare.

Cum lungesti durata de viata a gentilor

Asadar, daca tii la gentile tale mai mult decat la orice alt accesoriu sau produs vestimentar, tine cont de urmatoarele sfaturi care le vor ajuta sa reziste mai mult timp in viata ta.

Citește și:
  • nu-ti lasa geanta pe jos, pe podele, si in niciun caz pe jos, pe strada.
  • nu cara in geanta urmatoarele: pixuri, carioci si stilouri, biscuiti (crackers), ciocolata, fructe fara ambalaj, produse cosmetice (pune-le mai intai intr-un portfard) si alte lucrusoare care iti pot murdari si pata geanta.
  • nu iti supraincarca geanta, pastreaza doar ce ai cu adevarat nevoie.
  • tine-o departe de suprafetele si obiectele care o pot zgaria.
  • pe timp de ploaie, opteaza pentru o geanta impermeabila, las-o acasa pe cea din piele.
  • foloseste apa cu sapun sau apa cu otet pentru a-ti sterge geanta dupa cateva folosiri. Atentie: nu se aplica in cazul gentilor din piele intoarsa. Protejeaza-ti geanta de praf, murdarie si de soare.
  • dupa ce ai curatat-o, depoziteaz-o intr-o cutie sau in dulap.
  • nu imprumuta gentile!

Ce se afla in geanta mea

Daca citesti revistele mondene si urmaresti vlogurile de fashion, atunci stii cu siguranta rubrica "Ce se afla in geanta mea". Ma indoiesc ca tu nu stii ce trebuie sa contina geanta ta, nu e ca si cum ai avea nevoie sa urmaresti o astfel de rubrica ca sa te lumineze, insa cu toate astea, "What's in my bag?" ramane una dintre cele mai urmarite rubrici online.

Citește și:

Ce vreau eu sa zic este ca o sa constati ca intr-o geanta se tine strictul necesar, una dintre regulile pe care trebuie sa le respecti daca vrei sa iti reziste geanta mult timp.

Atat vloggeritele cat si celebritatile care au raspuns acestei provocari au dat dovada de responsabilitate, lasand sa se vada ca in geanta lor nu e loc de altceva in afara de un ruj, un balsam de buze, o crema de maini, telefonul si cheile de la casa.

Recomandarile de mai sus se aplica in cazul oricarui model de geanta: geanta plic, geanta de mana, geanta de umar, geanta tip rucsac sau ghiozdanel.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Aisa Girl

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.