Setari Cookie-uri

4 metode prin care să-ți cureți bijuteriile și să le faci să strălucească din nou

Timpul lasă urme peste orice trece. Că unii câștigăm experiențe și dobândim diverse învățăminte, este sigur. Că un vin devine mai bun pe măsură ce trec veacurile peste el, este la fel, o certitudine. Din nefericire, cu cât bijuteriile sunt purtate mai des și o perioadă mai lungă, cu cât acestea își pierd din strălucire și devin ușor inestetice. Din fericire, există mai multe soluții de curățare care îți pot face bijuteriile să arate ca noi.

Ne referim mai cu seamă la cele din metale prețioase, bijuteriile din aur și argint. Că sunt moștenite din generație în generație, un cadou prețios primit la o aniversare sau pur și simplu o achiziție personală, bijuteriile trebuie să fie îngrijite. Pentru că, evident, altfel nu vor fi atât de strălucitoare cât am vrea. Ba chiar dimpotrivă, s-ar putea ca lipsa noastră de interes pentru aceste podoabe să fie judecată.

Până la urmă nu ai vrea ca întreaga ta colecție să cadă pradă prafului, doar pentru că nu mai arată că la început și drept urmare o neglijezi. Așa cum menționam deja, la început, am găsit prin magazinele online câteva produse care sunt recomandate să curețe bijuteriile din aur și argint. Noi îți recomandăm mai multe variante, urmând ca tu să alegi ce crezi că ți se potrivește.

Citește și:

Curățător sau aparat cu ultrasunete pentru bijuterii

Lavetă pentru îndepărtarea murdăriei de pe bijuteriile din aur

Șervețele speciale pentru bijuteriile din argint, ca să devină ca noi

Soluții pentru curățat bijuteriile din aur și argint

Curățător sau aparat cu ultrasunete pentru curățat bijuterii

Sau cum să renunți la curățarea rudimentară cu oțet, pastă de dinți, bicarbonat sau orice altă chestie ai mai auzit. Nu doar că astea nu dau rezultate, dar chinul nu merită. Așadar, mai bine investești într-un aparat profesional cu ultrasunete de curățat bijuteriile.

Noi am găsit două variante - curățător și aparat - fiecare funcționând pe același principiu. Dacă un curățător este ceva mai mic, invenția este una rapidă pentru a îndepărta murdăria de pe bijuterii, dar și alte obiecte metalice, în doar câteva minute. Aparatul de curățat cu ultrasunete este ceva mai încăpător și acoperă o arie mai mare de produse: bijuterii, ochelari, cd-uri, orice din metal. Ambele vor reda strălucirea piedută, grație undelor cu ultrasunete, acționând în profunzime.

Citește și:

aparat cu ultrasunete pentru curatat bijuterii

Curatator bijuterii Aparat de curatat bijuterii

Lavetă pentru îndepărtarea murdăriei de pe bijuteriile din aur

Poate ai în posesie doar bijuterii din aur și nu prea multe, cât să îți trebuiască un aparat. Două lavete Ultrasoft sunt ușor de folosit, confecționate din 100% bumbac - dimensiunile sunt reduse de doar 28 x 35 centrimetri (suficient).

În pachet vei găsi lavete (nu sunt lavabile pentru că își pierd calitatea de impregnare). Acestea vor lustrui delicat și vor asigura un luciu desăvârșit, care vor șterge cu formulă Connoisseurs, disponibilă exclusiv în pachet. Vor curăța, asigurând o barieră împotriva oxidărilor. Se recomandă mai ales pentru bijuteriile greu de curățat, dar și pentru ceasuri, sau alte obiecte din aur.

Citește și:

Laveta pentru indepărtarea murdariei de pe bijuteriile din aur

Vezi informatii

Șervețele speciale pentru bijuteriile din argint, ca să devină ca noi

Aproape că am paria că nu știai că există șervetele speciale care să te ajute să îți cureți bijuteriile. Sau poate ne-am mirat noi când am aflat. Și ne bucură descoperirea - sunt ieftine, deloc complicat de utilizat și costa foarte puțin.

Cu minim de efort, bijuteriile din argint vor fi curățate oriunde și oricând. Șervețelele sunt dispuse într-o cutie micuță și discretă (25 de bucăți), portabilă chiar și în călătorii. În plus, prin aplicarea stratului de îndepărtare a coroziunii, îi vei asigura și o barieră protectoare care va stopa procesul de oxidare. Se recomandă, mai ales bijuteriilor Pandora.

servetele speciale pentru bijuteriile din argint

Urmareste detalii

Soluții pentru curățat bijuteriile din aur și argint

Citește și:

Atât pentru giuvaerele din aur, cât și pentru cele din argint, există o soluție super practică, care îți va ușura acest proces, fără teamă că vei pierde timp sau că te va costa mai mult decât îți permiți.

Plus că se poate aplica și pentru bijuteriile din aur, platină, diamante și altele care conțin pietre prețioase. Ce conține? Dazzle drops are picături concentrate care se dizolvă în apa călduță, rezultând un lichid în care se vor cufunda obiectele. Nu este toxic, nu miroase, nu pătează. Este tot ce ți-ai dori!

solutii pentru curatat bijuteriile din aur si argint

Descopera pret

Bun, acum că am stabilit cum îți îngrijești, răsfeți, cureți bijuteriile - că au și ele nevoie de o ședință spa - poate ne spui cum îți alegi podoabele.

Recunoaștem că nouă ne vine destul de greu să ne decidem. De fiecare dată când intrăm într-un magazin cu astfel de minunății, o înțelegem tot mai bine pe Holly/ Audrey Hepburn din "Breakfast at Tiffany’s". Cu siguranță că ne-ar invidia pentru cât de multe resurse avem acum, pentru orice.

Citește și:

Sursa foto Front Main: unsplash.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.