Setari Cookie-uri

Jackie: film de văzut pentru ținutele stilate ale lui Jacqueline Kennedy

Unul dintre filmele de văzut dacă ești o fashionistă și o pasionată de stil prin simplitate, înainte de toate, este Jackie - urmărește ținutele celei mai cunoscute și îndrăgite soții de președinți americani, Jacqueline Kennedy! Încearcă să te lași inspirată de stilul ei și nu ai cum să dai greș!

Sunt multiple filme de urmărit pentru stilul superb al personajelor sau al protagonistelor feminine, atunci când ești în vacanță sau în weekend. Printre cele mai recente se numără și Lion cu Nicole Kidman, Nocturnal Animals al lui Tom Ford și Jackie, filmul biografic al celebrei soții de președinte american Jacqueline Kennedy Onassis, întruchipată de către Natalie Portman.

Jackie: un film de urmărit pentru stilul clasic-elegant și rafinat al lui Jacqueline Kennedy

Nu are rost să menționez că acest film merită urmărit nu doar pentru el în sine, cât pentru modă și piesele vestimentare purtate de către protagonistă. Unele sunt absolut superbe și de mare bun gust, rafinate și feminine, clasice și de preluat în idei actuale de ținute.

Înclinațiile clasice ale lui Jacqueline Kennedy sunt portretizate foarte frumos - de la costumele foarte potrivite și specifice ca stil, care i-au creat o semnătură, și perlele grațioase, până la nefasta costumație din tweed roz pe care l-a purtat în ziua în care soțul său, John F. Kennedy, a fost asasinat.

Citește și:

costumul roz deux-pieces tweed purtat de Jackie Kennedy

Cum adopți stilul retro în ținute inspirate de cele ale lui Jackie Kennedy

Lasă-te inspirată de stilul și de ținutele purtate de Jackie de-a lungul timpului! Unele sunt astăzi considerate piese de modă retro, care a tot revenit în tendințe. Și uită-te neapărat la film, dacă ai ocazia! Merită, ca să te inspiri.

ținute inspirate de stilul lui Jackie Kennedy soția președintelui american asasinat John Kennedy Cercei cu perle Cămașă clasică bleu

Rochie neagră satinată tip sirenă Rochie stil retro cu mâneci balon

Ochelari de soare supradimensionați

Paltoane stil trenci cu cordon

Ia-ți ochelari de soare supradimensionați, multe bijuterii cu perle care nu ies niciodată din tendințe, piese vestimentare basic ce nu ies din tendințe și sunt perfecte pentru orice garderobă-cas=psulă ultra-feminină:

  • costume de damă feminine deux-pieces în stilul specific Chanel,
  • rochii simple tip sarafane retro,
  • rochii de seară satinate cu umeri goi tip sirenă, eventual cu corset seducător,
  • paltoane din lână tip trenci călduroase, cu cordon în talie,
  • eșarfe pătrate cu imprimeuri specifice Hermès, Versace sau Gucci;
  • imprimeuri cu carouri mici Vichy;
  • cămăși simple clasice, cu mâneci care pot fi răsucite pentru a le face tip trei sferturi.

Inspiră-te și de sugestiile mele de piese în stil retro ca ale lui Jackie și simte-te măcar pentru câteva clipe ca în acele vremuri cu o modă superbă, rafinată și plină de stil și farmec!

Citește și:

Surse foto oficiale: Shutterstock; instagram/thewomenofhistory; visual-therapy.com

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.