Setari Cookie-uri

Cum ingrijesti parul ondulat cu un buget cat mai mic

Am avut intotdeauna parul intre drept si ondulat. Sau altfel spus, cum hair-stylistii au preferat sa ii zica: un par cu personalitate. Desigur, este mai dificil sa am grija de el, dar, da, este special, pentru ca mereu ma surprinde!

Parul meu este fie drept, fie usor ondulat, fie cu bucle, daca aerul este umed. Nu se decide si bine face! Imi place ca azi e drept de parca am folosit placa si maine pare ca mi-am facut bucle. Desi la breton lucrurile nu stau asa de amuzant.

Si totusi, exista femei care au parul ondulat si care se straduiesc mereu sa domesticeasca salbaticele bucle. Tare greu trebuie sa mai fie, mai ales la breton! Uh-la-la!

Daca si tu vrei sa stii cum ingrijesti parul ondulat, am adunat cateva trucuri de frumusete care te vor ajuta si vor face research-ul de produse cosmetice pentru parul ondulat mai simplu.

Ca sa ai un par sanatos, urmeaza aceste recomandari de beauty, daca iti doresti sa stii cum intretii parul cret. De la cele mai suave bucle si pana la parul inelat, cret, astazi vorbim despre toate secretele ingrijirii unei podoabe capilare pe cat de spectaculoasa, pe atat de dificil de intretinut.

Citește și:

Ca sa stii cum ingrijesti parul ondulat, trebuie sa stii ce fel de bucle ai

Draga mea, trebuie sa stii ce fel de bucle ai. Pentru ca fiecare stil de par cret are un mod de ingrijire specific si o rutina de frumusete. Ai bucle lejere, ai parul cret de-a binelea? Uita-te bine, cunoaste-ti parul si apoi va fi mai simplu sa ingrijesti parul ondulat.

Atentie la cantitatea de produse cosmetice folosite

Ei bine, cand vine vorba de cosmetice pentru parul ondulat, vorbim si despre calitate dar si despre cantitate. Atentie la cat sampon, balsam, spuma sau serum folosesti pentru un par sanatos. Vezi o gama interesanta de produse profesionale pentru par cu bucle.

Pe scurt ca sa stii cum intretii parul cret: aplica sampon cat doua monede, balsam la fel, serum antielectrizare cat o moneda si spuma de stilizat bucle cat o minge de golf.

Citește și:

Invata cum sa aplici balsamul pe parul ondulat

Avem cateva trucuri de frumusete pentru un par ondulat fara varfuri despicate si fara acel extra volum “matura style”, asa cum bine ii zice o amica.

Cand iti speli parul, aplica balsamul de la varf catre radacini. La fel si cand iti piepteni parul ondulat sau cret, vei incepe de la varf catre radacina.

Alege cu grija periile de par si pieptenele

Tot la capitolul recomandari de beauty intra si ustensilele de intretinere a parului ondulat. Scapa de periile de par si asta pentru ca periatul va deteriora parul ondulat, atat de fragil. Alege in schimb sa iti piepteni parul cu degetele (da, da!) sau cu un pieptene cu dintii mari si rari.

Citește și:

Foloseste prduse de ingrijire ce inchid cuticulele

Iti aduci aminte de Monica din Friends, cand ajunge in Barbados? “Parul ei era inexplicabil”, cum ii zicea Chandler. Adica isi tot dubla volumul si se incretea de la umiditate.

via GIPHY

Daca vrei sa ai un par sanatos si daca vrei sa stii cum ingrijesti parul ondulat, aplica acest sfat: foloseste cosmetice pentru parul ondulat ce inchid cuticulele. Astfel umiditatea nu patrunde! Daca Monica ar fi stiut!

Vezi produse speciale pentru par ondulat sau cret

♥️ @ninomunoz @micahmarcus @cnaselli @kayleenmcadams

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on

Acum ca tu stii cum ingrijesti parul ondulat, ai si alte trucuri de frumusete in acest sens? Tu cum intretii parul cret? Promit ca vor reveni si cu alte recomandari de beauty si pentru alte tipuri de par.

Citește și:

Sursa foto front page – Jeremy Thomas/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.