Setari Cookie-uri

Cum machiezi tenul bronzat: culori cât mai pronunțate sau make-up natural?

Pentru că vacanțele sunt cam pe terminate și cam toate ne etalăm pielea arămie, strălucitoare, sărutată de soare, astăzi vorbim despre cum machiezi tenul bronzat, de la bază și până la accente de culoare și de lumină.

Pielea bronzată este mai frumoasă, mai robustă, mai plină de culoare și de viață. Totodată pielea bronzată este și mai sensibilă și are nevoie de extra atenție și îngrijire. În primul rând machiajul perfect pentru pielea bronzată are nevoie de extra hidratare e tegumentului și de exfoliere gentilă. Altfel, pielea se poate decolora sau decoji și vei obține un ten nu tocmai atrăgător. Mai bine află cum accentuezi bronzul și cum îl păstrezi!

În altă ordine de idei, chiar dacă ai fost deja la mare și ești bronzată natural de la soare, nu înseamnă că nu poți ajuta bronzul să strălucească, nu? Așa că în ritualul tău de beauty, poți folosi un fond de ten autobronzant sau o pudră irizantă cu efect autobronzant. Descoperă mai jos toate trucurile ce te vor ajuta să știi cum machiezi tenul bronzat.

Citește și:

Cum machiezi tenul bronzat de la ochi, la pomeți și până la buze

Tenul bronzat uniform, mătăsos se observă și se vede mai ales pe sub machiaj. Pe de altă parte, dacă machiajul nu este executat cum și cu ce trebuie, indiferent cât de frumos este bronzul și cât de sănătoasă e pielea, purtătoarea va avea de pierdut.

Cum machiezi tenul bronzat? Este necesar să iei în considerare faptul că fondul de ten pe care îl folosești în mod natural este acum prea deschis. Așa că alege un fond de ten potrivit. Atenție, însă, nu exagera cu alegerea unui fond de ten mult prea închis. Cele mai bune sunt nuanțele de mijloc, care se potrivesc cu nuanța actuală a feței.

Machiajul perfect pentru pielea bronzată continuă cu accentuarea pomeților – absolut perfect arată accentele de lumină metalice, cu glitter sau cu irizații aurii, cupru sau bronz - și a ochilor sau buzelor. Descoperă toate trucurile pentru cum accentuezi bronzul - mai jos!

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, cum machiezi tenul bronzat, machiajul perfect pentru pielea bronzată, cum accentuezi bronzul

Vezi tipuri de autobronzant


Fond de ten special pentru tenul bronzat și make-up-ul ideal: o tentă strălucitoare ar putea fi perfectă

Atenție mare la buze! Adesea această zonă este uitată și buzele nu sunt protejate cu filtru UV. Machiajul perfect pentru pielea bronzată are nevoie de buze sănătoase, protejate și hidratate. Așa că atenție și la scrub în zona aceasta, dar și la a nu avea buzele uscate. Nu de alta, dar pe pielea bronzată arată perfect tonurile cremoase, luminoase, pline de culoare! Și n-ai vrea să se vadă buzele crăpate prin rujul oranj, roșu, corai, nu?

Extra pont: dacă alegi buzele ca accent, nu exagera cu machiajul ochilor. Dacă vrei să subliniezi privirea citește mai jos!

cum prelungești bronzul pe timp de iarnă Vezi sugestii pentru prelungirea bronzului

Cum machiezi tenul bronzat și cum accentuezi privirea? Smoky eyes este ideal pentru pielea sărutată de soare. La fel de bine și fardurile metalice aurii, care subliniază privirea, mai ales completate de mascara și eyeliner! Un alt sfat ar fi să nu machiezi ochii cu farduri colorate, pastelate, căci nu arată așa de bine pe pielea bronzată. Cel mai frumos se potrivesc nuanțele pământii, metalice, aurii. Nu uita de mascara!

Citește și:

Și nu uita nici de accentuarea pomeților, acum că sunt sărutați de soare! Alege o pudră bronzantă, un blush piersică sau roz, delicat, pastelat, aplicat în strat light, ușor. Nu uita, mai întâi aplici fond de ten, apoi blush, eventual mici accente de lumină. Poți alege blush-uri cremoase, care și hidratează pielea. Oricum, reține că cel mai bine se potrivesc pomeții cu irizații strălucitoare, care captează lumina. În această idee, de a capta lumina ce va accentua bronzul, iată cum accentuezi bronzul cu ajutorul highlighter-ului. Aplică accente pe vârful pomeților, pe nas și deasupra buzei superioare.


Acum că vara e pe final și nu ne rămân decât amintirile din vacanță și minunata piele sărutată de soare, sper că trucurile mele despre cum machiezi tenul bronzat să te ajute. Să te ajute să fii mai frumoasă, mai luminoasă, mai sexy!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.