Setari Cookie-uri

Cum sa iti organizezi garderoba si sa ingrijesti hainele si pantofii

Intretinerea hainelor, a incaltamintei si a accesoriilor joaca un rol important in pastrarea tinutelor tale vestimentare. Asa ca astazi iti spunem cum sa iti organizezi garderoba si cum sa iti ingrijesti hainele si pantofii din dressing.

Daca ai grija de texturile hainelor sensibile – matase, satin, catifea, piele intoarsa – si daca a grija sa cureti hainele groase sau de exterior –sacouri, blazere, paltoane, pardesie –, vei putea sa porti hainele preferate mai mult timp. Iata deci cum sa ai grija de tinutele tale.

😘

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Cum iti organizezi garderoba

In primul rand asigura-te ca hainele iti stau bine, ca sunt potrivite in ceea ce priveste croiala dar si pentru ocaziile la care le porti. Fii atenta la compozitie, la liniile potrivite pentru silueta ta.

Ai grija la depozitarea hainelor in dressing, si organizeaza-ti hainele asa incat sa nu fie sifonate sau inghesuite, intrucat asa se strica tesaturile. Pune pe umerase bluzele, camasile, rochiile, sacourile, pantaloni si plaseaza pe rafturi tinutele casual – tricouri, jeans.

Citește și:

Neaparat in sezonul cald, ai grija de hainele de iarna si pune-le in huse din material textil, poate bumbac, intrucat permit schimbul termic.

Celebrating #KindComments in LA!!!❤️💛💚💙💜

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Cum ai grija de hainele tale

In ceea ce priveste tinutele office si tinutele elegante, periaza-ti hainele dupa purtare. Lasa-le la aerisit si atunci nu e nevoie de curatare atat de des.

Neaparat calca-ti camasile, bluzele, topurile, pantalonii office si rochiile sa le ai mereu calcate si bine puse pe umerase. Alege intotdeauna un steamer sau o statie de calcat avansata, intrucat nu distruge textura.

Tune in tomorrow evening (HKT) on my facebook page, where @diviah and I will be LIVE from my Hong Kong Landmark Store x VB #VBHongKong

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Citește și:

Ingrijirea pantofilor si a accesoriilor

Ai grija de incaltamintea din texturi delicate – satin, piele intoarsa si urmeaza urmatoarele reguli de ingrijire a pantofilor, pentru a evita uzura dupa folosinta indelungata.

Foloseste sanuri pentru pantofi, pentru ca ei sa-si pastreze forma si structura. Astfel previi craparea pielii. Neaparat lustruieste-ti pantofii din piele o data pe saptamana cu perie si crema speciala, adecvata. Si intotdeauna pentru a intretine pantofii din piele intoarsa, foloseste o perie moale, periind in acelasi sens, fara a aplica presiune.

Sursa foto front page – Kristopher Roller/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.