Setari Cookie-uri

Cum porti imprimeurile in toata tinuta - sfaturi de stil pentru vara asta

In vara aceasta se poarta culorile tari. Se poarta texturile indraznete, bogate. Si se poarta imprimeurile din cap pana in picioare. Este o vara “aglomerata” cand vine vorba de printuri. Si este o vara eclectica. Se poarta atat imprimeurile florale, cat si cele geometrice dar si combinatiile de printuri. Important e sa stii cum porti imprimeurile in toata tinuta.

Eu una ador imprimeurile drept accent intr-o tinuta. Culorile tari strecurate intr-un outfit. Dar in vara aceasta nu e vorba de mici accente de culoare sau print! E vorba de cum porti imprimeurile in toata tinuta.

Din cap pana in picioare motive florale. Tinuta intreaga cu dungi sau buline. Sau un stil mixt, eclectic, in care asortezi motive diferite. Iata cum sa porti cele mai chic imprimeuri ale verii in toata tinuta!

Cum porti imprimeurile florale de sus si pana jos

Tinutele in care se imbina printurile florale sunt extrem de chic in vara aceasta. E ca la tinutele ton in ton daca vrei, doar ca in loc de tonuri usor diferite sau in degrade, alegi printuri florale diferite.

Una dintre cele mai chic combinatii de motive florale este la tinuta cu pantaloni cu imprimeu floral (sau jeans cu broderie florala), bluza sau tricou cu flori si pantofi cu flori. Daca alegi pantofii uni, alege o geanta sau un rucsac cu imprimeu floral.

Citește și:

Secretul e sa alegi printuri cam in acelasi stil si in game cromatice apropiate! Nu imbina printul floral realist cu motivele florale stilizate, decat daca ai zone de trecere intre ele.

Cum porti imprimeurile florale

Mai multe articole cu print floral

Cum porti imprimeurile geometrice in toata tinuta

Printurile geometrice, cu dungi si cu buline s-au purtat in intreaga tinuta insa in oglinda. Astfel fusta midi sau pantalonii cu buline albe se potriveste cu un T-shirt sau o bluza cu buline negre, pe fundal alb.

Important este sa te joci cu contrastul dintre piese. Si daca alegi sa porti imprimeu cu dungi din cap pana in picioare, alege dimensiuni diferite sau “jocuri” de forme. Dungi verticale, cu dungi oblice si dungi orizontale – toate se poarta in vara asta! Si intr-o singura tinuta!

Cum porti imprimeurile geometrice

Descopera si mai multe haine cu buline

Cum porti mai multe imprimeuri intr-o singura tinuta

Poate cel mai important sfat legat de cum sa porti imprimeurile diferite in toata tinuta este sa ai curajul de a mixa motive diferite, sa porti un stil eclectic.

Citește și:

In ceea ce priveste “spectacolul” vizual, fii sigura ca efectul va fi maxim! Ce zici de o salopeta in dungi, combinata cu pantofi cu imprimeu Disco si o pereche de flats cu imprimeu Jungle?

Cum porti mai multe imprimeuri

Alege-ti imprimeurile favorite acum

Cand vine vorba de tinute din cap pana in picioare cu printuri, cuvantul cheie este curaj. Trebuie sa ai curaj sa porti dungi ton in ton sau sa mixezi motive diferite. Tocmai despre asta este moda insa! Si tocmai despre asta este a experimenta fiecare sezon! In plus, daca alegi piese cu printuri, le poti purta oricand cu haine uni, sau monocrome. Deci, ai mai multe variante de stilizat!

Sursa foto front page – Kaci Brown/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.