Setari Cookie-uri

Cum porti pantalonii sport in orice tinuta

Sigur, in materie de moda, hainele principale s-au cam inventat si nu prea mai are ce sa apara nou cu adevarat, ca sa surprinda. Asa am zice... Insa moda devine cu fiecare sezon prilej de reinventare si reinterpretare. Si cu atat mai mult devine stilizare a tinutelor.

Tocmai pentru ca mi-a fugit mintea la mixurile surprinzatoare in moda, azi voi aborda una dintre cele mai purtate si cele mai controversate tendinte ale verii: training pants in tinute de zi si de seara.

Citeste in randurile de mai jos cum porti pantalonii sport in orice tinuta: de la tinuta casual sau cea sporty, relaxata si pana la outfit-ul de seara. Pentru ca da, dragilor, training pants se poarta si la petreceri!

Cum porti pantalonii sport in tinuta casual

Pantaloni sport cu mansete. Un maiou fluid cu dantela la bust si espadrile cu talpa inalta, ce-mi amintesc mai degraba de Creepers decat de flats.

Iata o varianta de tinuta casual cu pantaloni sport extrem de chic! Asorteaza-i cu o coronita de flori si o geanta cu franjuri!

Cum porti pantalonii sport in tinuta casual

Training pants casual Esprit Top alb cu dantela Espadrile cu imprimeu Calvin Klein

Cum porti pantalonii sport in tinuta de seara

Da, da! Cat se poate de serios! Si cat se poate de elegant! Mai ales daca stii cum porti pantalonii sport la tinuta de seara!

Citește și:

De indata ce am gasit acesti pantaloni oversize, maxi cu talia inalta m-am gandit ca trebuie sa aiba pe langa piese la fel de cool in vara asta. Asa ca am ales in completare bluza cu maneci cu volane si sandalele cu toc si fundita! WOW!

Cum porti pantalonii sport in tinuta de seara

Pantaloni sport pentru tinuta de seara Bluza cu volane Sandale cu toc fin funda

Cum porti pantalonii sport in tinuta sport

Vei zice: ce mare scofala sa porti training pants intr-un stil sport? Dar eu nu ma gandeam la treningul “clasic” de mers la sala de fitness. Iata de fapt la ce ma gandeam cand ti-am propus cum sa porti pantalonii sport:

Training pants, o bluza feminina cu umerii goi si ceva broderie si dantela si o pereche de pantofi sport cu funda, ce se poarta in vara asta! La fel de nice poti purta acest mix si cu papuci fara toc.

Cum porti pantalonii sport in tinuta sport

Pantaloni sporty-chic Bluza smart-casual Pantofi sport cu funda

Citește și:

Sa-ti mai spun ca atunci cand porti pantaloni sport te simti confortabil? Nu-ti mai spun! Dar iti garantez ca daca urmezi sfaturile de stil citite mai sus, vei fi o aparitie la moda si originala!

Sursa foto front page – Yoann Boyer/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.