Setari Cookie-uri

Cum porți țesăturile cu imprimeuri colorate din cap până în picioare 

Eclectismul a fost la el acasă în iarna aceasta și continuă să fie. Așa că este cazul să vorbim despre cum mixezi diferite pattern-uri și culori. Despre cum porți țesăturile cu imprimeuri colorate din cap până în picioare, în trend, dar și pentru a obține un outfit echilibrat din punct de vedere vizual.

Trebuie spus că, deși s-a mers pe combinații ”ton sur ton” sau de diferite pattern-uri, din cap până în picioare, adesea designerii au ales aceeași gamă de sus până jos. Fie carouri de sus până jos, fie geometrisme, pattern floral, motive etnice sau abstracte, fie picior-de-cocoș.

S-au purtat fie același model, fie variațiuni ale aceluiași pattern, dar în tonuri diferite sau de dimensiuni diferite (buline mici cu Polka Dots mari, pătrățele cu carouri mari etc.)

Cum porți imprimeurile colorare din cap până în picioare în această iarnă? Ce reguli de styling și asortare să urmezi așa încât să nu obosești vizual privitorul? Poți oare purta astfel de combinații la orice ținută?

Cum porți imprimeuri diferite în aceeași ținută? Cum porți aceeași țesătură de sus până jos? Cum lași țesăturile cu imprimeuri colorate din cap până în picioare să domine outfit-ul, făpră a fi ”too much”? Am ales câteva ținute interesante pe care designerii le-au propus, ca sursă de inspirație pentru tine!

Citește și:

haine cu imprimeuri florale

Sugestii de combinare haine cu imprimeu floral din cap până în picioare!

Alege țesăturile cu imprimeuri colorate din cap până în picioare pentru un stil rafinat, cool în iarna asta!

Să începem mai ”light”, cu o variantă interesantă văzută la Loewe. Până la țesăturile cu imprimeuri colorate din cap până în picioare, să vorbim despre texturile alb-negru, în toată ținuta! La Loewe am văzut deux-piece cu sacou cu mâneci de pelerină asortat cu pantaloni, din carouri mici alb-negru, stil pepit.

A fost suficient de ușurel pentru o introducere? Okay! Să trecem la artileria grea! Iată cum porți imprimeurile colorate din cap până în picioare, a la Tom Ford! Designerul a propus costum de inspirație androgină, tip tuxedo, tot cu sacou și pantaloni. Dar la el a fost animal-print roșu și negru pe paiete strălucitoare, asortat cu stiletto, ciorapi-plasă, cercei mari și bentiță din piele, ușor optzecistă, ușor vulgară, dar fără doar și poate, sexy!

Citește și:

Tot la Tom Ford, animal-print-ul a fost prezent și la rochii mini, vaporoase, cu volane, asortate cu dresuri în același stil, tot pe roșu și negru. Și în același ritm ales și culori stridente, de data aceasta vorbind despre pattern floral, te invit să cauți colecția Giambattista Valli, unde rochiile florale au fost maxi, pe gât, cu mâneci lungi. Deci, un fel de grădină botanică senzuală, pe o rochie.

haine din țesături cu imprimeuri carouri și geometrice

Vezi propuneri de haine din țesături cu imprimeuri geometrice aici

Ceva mai echilibrat, îți propun țesăturile cu imprimeuri colorate din cap până în picioare a la Philosophy. Aici costumul cu sacou și pantaloni din stofă de lână cadrilată a fost purtat cu bluză cu guler victorian, înalt pe gât, curea în talie și bocanci.

Dacă vorbim despre pattern-uri etnice, aici abordarea a fost tot ton în ton, dar pe ideea de distinct. Aici țesăturile cu imprimeuri colorate din cap până în picioare au fost asortate în straturi. Fuste, fote, colanți, leggings, rochii, poncho-uri, jachete, cizme, toate au avut motive etnice la Sacai și Etro.

Citește și:

Să vorbim și despre cum porți imprimeurile colorate din cap până în picioare, dacă alegi pattern-uri diferite. La Zimmermann rochia cu imprimeu floral a fost asortată cu eșarfă cu imprimeu caleidoscopic și cizme imitând pielea de reptilă. Iar la Philip Lim jacheta matlasată cadrilată a fost purtat cu rochii cu picățele și eșarfe cu motive floral-abstracte, de eșarfă.

Descoperă câteva reguli de asortare, indiferent de stil și sezon: cum porți imprimeuri diferite în aceeași ținută!

Desigur, aceste modele de ținute de mai sus, în care se combină țesăturile cu imprimeuri colorate din cap până în picioare sunt destul de gălăgioase și destul de obositoare, ca să nu mai spun că este nevoie de o tipă foarte curajoasă, care face experimente vestimentare și care, poate ”duce” o astfel de ținută, fără să fie ea purtată de haină.

Citește și:

Dar sunt și alte feluri în care poți să etalezi astfel de combinații dacă știi cum porți imprimeuri diferite în aceeași ținută. Practic, ai nevoie de unitate și de mici rupturi de ritm sau inserții de materiale uni, simple.

haine animal-print

Alege îmbrăcăminte animal-print de aici

Iată câteva reguli, să știi cum porți imprimeurile colorate din cap până în picioare, indiferent de sezon. Poți aplica aceste norme de stil oricând:

  • Cum porți imprimeurile colorate din cap până în picioare? Inserează materiale uni, din loc în loc, în tonuri apropiate de culoare.
  • Și pentru că am vorbi despre paleta cromatică apropiată, află că unitatea cromatică este cel mai ușor de obținut. Altfel spus, dacă porți animal-print roșu cu negru, mixează ”pete” de roșu și negru, gri închis prin ținută.
  • Cum porți imprimeuri diferite în aceeași ținută, obținând unitate? Obținând unitate de stil! Dacă alegi casual, să fie casual din cap până în picioare! Dacă alegi inspirație de influență romantică, romantică să fie head to toe!
  • Poți asorta țesăturile cu imprimeuri colorate din cap până în picioare și cu mici ruperi de ritm. Adică poți insera mici piese de legătură în gama cromatică a pattern-urilor sau din piele ori texturi metalice potrivite. Centuri metalice sau din piele, pălării din stofă uni, genți din piele uni, ciorapi mați, în ton apropiat etc.

Uite aici și câteva imprimeuri care nu se vor demoda niciodată, ca să știi cum să investești în hainele tale pe termen lung!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.