Setari Cookie-uri

Cum porți un body din dantelă ziua pentru un look fa-bu-los!

Ah, dantela! Există ceva mai senzual, spectaculos, misterios, prețios și feminin precum această țesătură diafană, eterică și bogată? Cred că nu. Cred că un petic de dantelă transformă imediat ținuta, îi adaugă acel ceva (erotism și senzualitate) care atrage imediat privirea. Nici nu este de mirare că de ani întregi dantela ”migrează” de la lenjerie intimă sau rochii prețioase, de seară, către outfit-urile de zi, casual, sport, de cocktail sau chiar office. Pentru că da, există modalități prin care poți strecura ceva dantelă și într-o ținută de purtat la birou, de exemplu. Despre astfel de modalități vorbim astăzi. Mai precis, despre cum porți un body din dantelă ziua, în ținute sport, casual și la job.

Body-ul din dantelă este o variantă interesantă de a purta lenjerie intimă la vedere. Sau underwear as outerwear, cum rimat îi mai zice englezul. De ce? Pentru că un body purtat la bluză poate trece drept bluză sau top, efectiv.

Pentru că de cele mai multe ori un body are efect modelator (cine nu vrea asta?), susține frumos și senzual și zona bustului, accentuează decolteul (deh, reminiscențele funcției sale de bază!), și are și un efect dramatic și interesant asupra privitorului. Adică îl transpune în budoir. Îl duce cu mintea la dormitor, la seri prețioase, poate, la rochii de seară, la lenjerie intimă. Așa că, orice conversație poate deveni mai plăcută pentru cea admirată și mai… intensă pentru privitor.

Lăsând gluma la o parte, căci parcă prea alunecă la vale, astăzi vorbesc despre cum porți un body din dantelă ziua, pentru că poate fi o variantă altfel de bluză sau de top. Și, deși nu ai zice că s-ar potrivi la vreo ședință cu șeful sau la un prânz cu o prietenă, ori poate chiar la pantalonii de tip trening, poți purta modele de body-uri din dantelă și altundeva decât în iatac. Și pentru ochii tăi și ai altora, nu doar pentru iubi.

Citește și:

Și, de fapt, secretul tocmai aici este! Să nu îl vulgarizezi. Să nu îl faci pe cel din fața ta să își imagineze mai mult decât e limita ”de ziua în amiaza mare”. Să îl lași să își imagineze, să viseze, să fantasmeze, dar să îi readuci aminte, prin celelalte piese vestimentare purtate, că este vorba, totuși, de un outfit sport, casual, office sau de cocktail. Așadar, hai să vedem, cu exemple și trucuri, cum porți body-uri sexy ziua, fără să fii vulgară, încadrându-te în dress-code și respectând limitele unei ținute doar inspirate de budoir.

Cum se poartă un body din dantelă ziua în vara asta

În 2018, se poartă multă lenjerie intimă la vedere. Dacă până acum lenjeria intimă purtată pe dinafară era cu tentă de dormitor, anul acesta designerii au propus o abordare diafană, romantică, senzuală, feminină, eterică. Totul asezonat cu curaj, îndrăzneală și opulență. Totul cu transparențe, valuri-valuri din dantelă, totul cu aplicații prețioase și broderii. Ei bine, vei zice că astfel de abordări se potrivesc la ținute de seară, dar ziua? Cum porți un body din dantelă ziua? Ziua, ne inspirăm din cealaltă variantă de a etala un astfel de top mulat și revelator!

Citește și:

Surorile Kardshian și Jenner au popularizat modele de body-uri cu dantelă și body-uri mulate, nude sau deschise la culoare, alături de pantaloni sport, dar și sub formă de jupon, pe sub haine transparente. Ori alături de corsete, cizme cu toc, centuri late. Or, viața nu este tocmai un catwalk, oricât ne-am dori. Așa că, dacă te întrebi cum porți body-uri sexy ziua, pe post de bluză, fără să atragi priviri de ”așa nu!”, uităm puțin de abordările ”in your face” ale surorilor amintite mai sus.

Și nu pentru că sezonul acestui an e vreun pudic! Aș! E chiar invers, până la urmă se poartă sutiene la vedere și bustiere cu piept și abdomen expuse. Așa că, de ce nu s-ar putea etala și un body purtat ca bluză? Se poate, și se poate atât așa încât să ieși în evidență, dar și în variante mai puțin stridente. Așadar, iată cum poți să porți body-ul dantelat la sacou office, la blugi, la fuste și rochii!

Citește și:

Alege un body din dantelă neagră

Alege un body din dantelă neagră

Lenjerie intimă sexy la vedere sau bluză cu un aer senzual, în contrast casual?

Spuneam că primăvară-vară 2018 e oricum, numai pudică nu! Și așa este! Poți purta modele de body-uri din dantelă cu blugi, pantaloni sport, mom fit jeans, alături de o cămașă albă, purtată pe deasupra (indiferent de culoare body-ului). Poți îmbina, tot în ținute casual, de zi, sau cu tentă sport, lejeră, de vară: pantaloni scurți, fuste de blugi, fuste-creion și fuste feminine, ample, cloș sau lalea cu un body senzual din dantelă. Chiar dacă alegi piese cu imprimeuri, în completare!

Cum porți un body din dantelă ziua? Sfatul meu este să mizezi pe opulență în acest caz: piese cu imprimeu, alături de un body și ceva accesorii cu broderie. Poți foarte bine să strecori body-ul pe sub o cămașă (florală sau cu dungi) purtată înnodată în talie (un alt trend major al verii) și vei avea un look retro, aproape Pin-Up.

Citește și:

Spuneam că poți evidenția elegant un body purtat ca bluză și la ținute office sau business. Aici există trei variante, toate super senzuale și profi în același timp. Iată cum porți body-uri sexy ziua, cu rochia business: alege o rochie în ton cu body-ul, cu un decolteul în V și poartă pe dedesubt piesa de lenjerie, așa încât să se vadă puțin, cât să ațâțe mințile. Poți purta un body și la fuste office, alături de cămăși cambrate, în ton cu body-ul, sau alături de bluze vaporoase, semitransparente.

cum porti body din dantela in tinute officeVezi mai multe opțiuni

O altă variantă interesantă este să porți body-ul cu o salopetă office sau cu un tricou prin care se vede dedesubtul și o fustă conică! Mai există o abordare, și am lăsat-o cumva la urmă, fiind cea mai riscantă, fiind vorba despre cum porți un body din dantelă ziua, la birou: costum cu sacou și pantaloni la dungă cu body dantelat pe dedesubt.

Citește și:

Aici este important să alegi un body cu inserții transparente minime, sau cu cât mai puțină piele lăsată la vedere. Poți adăuga o cămașă pe deasupra sau poți lăsa body-ul drept top. Păstrează totul pe negru sau gri, uită de accesorii și menține o notă androgină a ținutei: o geantă plic mare, minimalistă și pantofi Oxford sau balerini cu vârful ascuțit.

Nu știu dacă te-am convins sau nu să alegi modele de body-uri cu dantelă la birou, dar măcar la restul ținutelor de zi, sper să experimentezi. Sunt atâtea variante de a miza pe un body purtat ca bluză și, dacă ești mai puțin curajoasă, începe cu variante mai cuminți, cu puțină dantelă. Până la urmă, în ceea ce privește cum porți un body din dantelă ziua, important este confortul tău.

Trebuie să te simți bine astfel, puțin mai ”expusă”, dacă nu te simți bine, nu forța nota!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.