Setari Cookie-uri

Readu-ti la viata garderoba veche cu aceste mici trucuri!

Profita de fiecare articol vestimentar pe care il ai acum in dulapuri. Foloseste-ti imaginatia, invata din trucurile pe care le vei citi in continuare si te poti bucura de outfit-uri super cool fara sa intri in banii de economii.

Cand vine vorba de garderoba mea, am doua dorinte puternice: prima – sa daruiesc absolut tot ce am acum in dulap si sa le inlocuiesc cu piese noi, care se potrivesc stilului vestimentar pe care vreau sa il adopt in 2018, la 31 de ani; a doua – sa pastrez hainutele pe care le am si sa ma pricep sa le introduc pe fiecare in combinatii vestimentare de actualitate, astfel incat sa nu mai simt ca ma imbrac simplu si plictisitor. Inca sper sa se indeplineasca!

Haine vechi pentru tinutele 2018

E 2018, e inceput de an, e momentul in care simtim nevoia si ne propunem sa refresh-uim multe chestii in viata noastra. Am tras linie pe 31 decembrie si am zis ca a doua zi dimineata o luam de la capat cu alimentatia, cu sportul, cu odihna, cu cititul, chiar si cu job-ul, ca vom face cateva mici modificari in casa, dar si in garderoba.

Insa inceputul de an ne cam prinde de fiecare data pe minus cu banii si nu e de mirare. Sarbatorile si mica vacanta sunt destul de costisitoare, motiv pentru care in ianuarie ne este greu chiar si sa profitam de reducerile de sezon. Dar lasa ca nu e panica, pentru ca am pregatit o lista cu mici trucuri care ne ajuta sa readucem la viata garderoba veche. Mai exact, ne arata cum sa combinam accesoriile si hainutele vechi astfel incat sa fim in pas cu moda. Esti pregatita?

Citește și:

Adauga o esarfa outfit-ului: fie ca o pui in jurul gatului, o legi de bareta gentii sau o porti ca si curea, esarfa are capacitatea de a moderniza orice tinuta.

Geaca cu umerii la vedere: ai observat ca fashionistele poarta gecile, jachetele, sacourile si camasile pe umeri? Urmeaza exemplul! Ok, poate nu ai sa faci asta cand sunt -5 grade afara si trebuie sa schimbi doua mijloace de transport in comun, insa cand mergi la un eveniment sau cand se mai incalzeste afara, poti sa o faci.

Readu la viata un tricou vechi: uite eu d-asta sunt suparata pe mine, pentru ca am in dulap o sumedenie de tricouri si bluzoane pe care nu le mai port, dar le pastrez in cazul in care. Acel caz in care nu vine niciodata, iar eu raman ani buni cu tricourile la locul lor. Dupa cum sugereaza trucul, putem readuce la viata un tricou vechi introducandu-l in aceeasi combinatie cu o fusta midi si perechea preferata de botine sau platforme.

Citește și:

Cum refolosesti hainele tale si hainele lui

Imprumuta de la barbati: sacou, pantaloni, pantofi, camasa. Ia-le direct din sifonierul sotului, al iubitului, al fratelui sau chiar al tatalui, daca va potriviti la masura. Fa combinatia potrivita cu piesele din dulapul tau si poarta cu mandrie.

Poarta culori tari: sunt sigura ca gasesti in dulap o bluza si o pereche de pantaloni in nuante vii pe care sa le combini in acelasi outfit, dar daca consideri ca este prea mult si ca este o trecere prea brusca, adu in tinuta cel putin un element puternic din punct de vedere cromatic. Poate o geanta sau o pereche de pantofi.

Sosetele la vedere: nu subestima puterea unei perechi de sosete. Acestea pot arata senzational daca le lasi la vedere atunci cand porti adidasi, pantofi oxford si chiar pantofi sau sandale cu toc.

Sosete la vedere

Rochie peste pantaloni: Combinatia asta a devenit una dintre favorite. Trebuie doar sa indraznesti putin, sa pui rochia peste perechea de pantaloni, fie ei skinny sau cu croi drept, si asta e tot – esti gata de plecare.

Citește și:

Iti doresc mult spor si multa imaginatie! Odata ce ai inceput, o sa iti placa la nebunie sa faci combinatii si sa gasesti fiecarei hainute vechi o noua intrebuintare.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By MRProduction

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.