Setari Cookie-uri

Cum poți stiliza o tunsoare de lungime intermediară până ajungi la coafor 

Mă regăsesc în perioada în care nu am nici părul scurt, bob, cum îl aveam, nici pletele lungi. Am ceea ce se numește o lungime medie sau intermediară a părului. Așa că mă interesează cum coafezi o tunsoare medie și ce accesorii alegi pentru tunsorile medii. Ce au propus, deci, stiliștii? Dacă ești în aceeași situație, te invit să citești cum stilizezi o tunsoare de lungime intermediară.

Dacă mergi la coafor des, există, desigur, multe modalități prin care poți avea iar și iar altă coafură! Poți purta părul drept, ondulat, creț! Dar dacă nu ajungi așa de des și părul tău are o tunsoare intermediară? Dacă ești în punctul în care ai senzația că părul tău nu se așază nicicum? Ce faci? Cum stilizezi o tunsoare de lungime intermediară, ca să fie mereu altfel? Despre asta vom vorbi!

Și nu așa oricum! Îți voi da câteva exemple despre cum coafezi o tunsoare medie, conform tendințelor actuale, așa cum s-au văzut ele pe catwalk. Desigur, ca să îți ușurez ”munca”, vorbim și despre ce accesorii alegi pentru tunsorile medii, cu exemple din magazinele online.

Așadar, fie că ai părul drept, ondulat sau creț, fie că vrei să adaugi accesorii, fie că vrei ponturi de coafare și pieptănare, te invit să citești cum stilizezi o tunsoare de lungime intermediară, raportat la sugestiile stiliștilor.

Citește și:

Se poartă mult tunsorile medii, dar cum le coafezi acasă? Ce texturi să alegi și cum le stilizezi?

În acest sezon se poartă mult tunsorile medii. Boburile sunt la ele acasă! Și dacă vorbim despre cum coafezi o tunsoare medie de tip bob, află că favorita stiliștilor a fost abordarea effortless, cu șuvițe ondulate ușor, în valuri, răvășite, ciufulite, nu bine definite. Exemple de acest gen găsești la Victoria + Tomas, Isabel Marant, Salvatore Ferragamo.

produse de styling păr mediu

Alege produse de styling de aici

S-a remarcat ca textură, pe lângă aspectul de păr natural și aspectul lucios, de păr umed dar și părul bufant, tapat, ”electrizat”, inspirat din moda anilor 80. Exemple de păr cu aspect umed și tunsori medii găsești la Coach, Jason Wu, Each x Other. Pentru coafuri bufante, inspiră-te de la Gucci, Miu Miu și Naeem Khan, unde calotele au fost înălțate, crețe, tapate, exagerate. Pentru stiluri naturale, gen ”așa m-am trezit”, găsești stilizări medii la Alberta Ferretti sau Lanvin.

Citește și:

Dacă vorbim despre cum stilizezi o tunsoare de lungime intermediară, dacă ești adepta unor coafuri mai interesante, cu structură, cu detalii aranjate, ai și aici de unde alege, De la cocuri răvășite la șuvițe atent așezate la locul lor și până la împletituri și răsucituri ce ies în evidență. Adesea ele sunt completate de tot felul de bijuterii și accesorii de păr, așa că te invit să citești despre asta mai jos!

Cum stilizezi o tunsoare de lungime intermediară și ce accesorii să potrivești?

Cum stilizezi o tunsoare de lungime intermediară, cu împletituri, cocuri, cozi sau accesorii șic? Pe cât de variate au fost sugestiile de pe podium, pe atât de ”unitare” în faptul că au îmbinat stilul effortless, relaxat, casual, cu acela sofisticat, căutat, elegant, prețios, feminin. Iată, deci, ce și cum poți purta:

Citește și:

1. Alege cărări asimetrice, păr tapat și fixat, prins în șuvițe cu agrafe și clame, ca atunci când stai pe scaunul stilistului sau frizerului la coafor (vezi colecția Yohji Yamamoto).

2. Cum stilizezi o tunsoare de lungime intermediară dacă vrei spicuri și împletituri romantice, feminine? Poți face cocuri ca la Ulla Johnson, cozi de o parte și de alta a feței ca la Negris Le Boom sau răsuciri în cozi la spate, ca la Naeem Khan.

accesorii potrivite pentru coafura

Vezi accesorii potrivite pentru coafura ta

3. Cum coafezi o tunsoare medie dacă adori stilurile mai complexe? Asimetriile retro propuse de Anna Sui sau Fendi îți vor fi pe plac.

4. Cum stilizezi o tunsoare de lungime intermediară, dacă vrei șuvițe ciufulite, ”electrizate”, urbane? Inspiră-te de la Max Mara, Giorgio Armani, Area, Carmen Mac Valvo, Philosphy sau Palmer Harding, unde cocurile și șuvițele răsucite, prinse în multe agrafe, elastice de păr și clame cu aplicații prețioase au fost vedetele show-ului.

Citește și:

5. Și dacă tot vorbim despre ce accesorii alegi pentru tunsorile medii, să vorbim și despre bentițele late, retro, ale lui Tom Ford sau de elasticele de păr cu flori din plastic, propuse de Chanel!

6. Să vorbim și despre clamele cu pietre prețioase și modele interesante, cu care șuvițele de păr au fost prinse fără mare efort. Funde la Michael Kors, panglici de catifea la Bora Aksu, agrafe cu motiv animaliere: cărăbuși, gândaci și albine la Carmen Marc Valvo!

Încearcă și spray-uri de texturare, pentru a conferi prestanță coafurii tale cu păr mediu!

spray de texturare Vezi propuneri de spray de texturare

După cum vezi, ai de unde alege când vorbim despre cum stilizezi o tunsoare de lungime intermediară în acest sezon! Ai versiuni simple, rapide, de zi cu zi! Ai modele interesante, prețioase, accesorizate bogat, potrivite la ocazii speciale. Ai coafuri cu texturi interesante, ce devin focusul ținutei tale!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.