Setari Cookie-uri

Cum te imbraci la botez - tinuta de ocazie a verii

Ca tot suntem in plin sezon al nuntilor, botezurilor si evenimentelor speciale, ne-am hotarat sa iti prezentam tinuta eleganta potrivita pentru ocazie. Descopera cum sa te imbraci la botez. Ce rochie sa alegi, ce incaltaminte se potriveste unui astfel de eveniment si cu ce accesorii sa completezi tinuta.

Sigur te pregatesti pentru o ocazie speciala. E plina vara. Inca o nunta. Inca un botez. Dar stii cum sa te imbraci la botez, sa fii cea mai rapitoare aparitie? De astazi vei fi cu siguranta cea mai eleganta!

Cum te imbraci la botez - ce rochii de ocazie alegi

Tinuta ideala pentru evenimente precum un botez poate fi eleganta dar poate fi si sexy. Poti alege o rochie lunga de seara, un model de rochie midi – varianta ideala, daca ma intrebi pe mine - sau, de ce nu, o rochie mini de ocazie, daca esti curajoasa.

Daca alegi o rochie maxi, opteaza pentru o croiala lejera, flu-flu. E perfecta vara si vei putea dansa in voie. Apropo de dans, rochia midi, croita clos sau lalea e modelul ideal pentru miscari de dans ample si poate fi eleganta. Unde mai pui ca se poarta?!

Daca alegi rochia scurta de ocazie, alege accesorii “cuminti” pentru a nu fi vulgara – pantofi nude cu toc kitten, bijuterii fine si un plic pretios e tot ce ai nevoie.

Citește și:

Cum te imbraci la botez - ce rochii de ocazie alegi

Mai multe rochii de ocazie

Ce incaltaminte accesorizezi la tinuta de botez

Pantofii cu toc sunt varianta recomandata la o rochie pretioasa. Si iti voi spune cateva trucuri daca nu esti genul ce poarta tocuri, ca sa fii eleganta la botez.

Sigur, daca pot purta tocuri, alege sandale cu barete fine si toc inalt. Sau o pereche de pumps nude. O varianta chic potate fi si o pereche de pantofi sau sandale cu toc inalt si gros. Cea mai confortabila solutie (si in acelasi timp in tendintele verii) o reprezinta sandalele cu toc kitten.

Ce incaltaminte accesorizezi la tinuta de botez

Pantofi sexy cu toc

Ce accesorii si bijuterii sa porti la o tinuta de ocazie

Ti-am spus cum sa te imbraci la botez, ce pantofi sau sandale sa alegi in functie de tinuta aleasa, hai sa-ti vand un pont legat de accesorii si bijuterii pentru hainele de ocazie.

Daca alegi o rochie dintr-o textura pretioasa, incarcata – o rochie din dantela, de exemplu – apeleaza la o accesorizare simpla dar de efect. O pereche de pantofi nude, simpli, o geanta plic in ton cu rochia si o bijuterie pretioasa.

Citește și:

In functie de croiala rochiei, alege bijuteria asa incat sa nu incarci tinuta, ci mai degraba sa o echilibrezi. La o rochie cu umerii goi poti purta cercei-candelabru. La o rochie cu volume – volane, pliuri, aplicatii – in partea inferioara poarta un colier masiv sau un accesoriu de cap.

Si daca alegi o rochie simpla, opteaza pentru bratari mari, pe ambele incheieturi, sau mai multe inele cu pietre.

Ce accesorii si bijuterii sa porti la o tinuta de ocazie

Descopera mai multe bijuterii pretioase

De altfel, intreaga tinuta de ocazie, cu atat mai mult pentru un botez, trebuie sa fie eleganta, pretioasa, fara a fi opulenta sau incarcata. Echilibrul este cuvantul-cheie. Asa ca ai grija ce rochie alegi, ce pantofi cu toc, ce geanta si ce bijuterii accesorizezi tinutei purtate la botez, si poti fi cea mai apreciata.

Sursa foto front page – Mohammad Metri/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.