Setari Cookie-uri

Cum te imbraci cand mergi la bowling

Este timpul pentru putina miscare si ceva mai multa distractie. Dezobisnuieste-te ca dupa program sa mergi direct acasa! Fa-ti timp pentru tine, fa-ti timp sa faci mai multe dintre activitatile care iti plac, chiar daca asta inseamna uneori o plimbare de 15 minute in parc.

Eu sunt genul de persoana care dupa birou merge direct acasa, dar gasesc mereu scuza - "ma asteapta prietenul sa cinam impreuna si pisica sa o alint". Saptamana asta, insa, am acceptat invitatia colegilor si am mers la o sesiune de bowling. A fost gura de aer de care aveam nevoie ca sa imi mai descretesc fruntea.

In timp ce ma aflam acolo mi-a venit imediat ideea de a face acest material, pentru ca am realizat cat de important este sa ai o tinuta adecvata ca sa reusesti sa lovesti toate popicele.

Iti trebuie in primul si in primul rand putere, apoi determinare si concentrare. Cat despre outfit... iata ce iti recomand eu:

Jacheta bomber

In mall-uri, acolo unde se gasesc si salile de bowling, nu este intotdeauna cald. Aerul conditionat te determina adesea sa pui pe tine o bluza cu maneci lungi.

Iti propun sa imbraci o jacheta sport, care sa-ti ofere libertate in miscare. Nu foarte groasa, ci dintr-un material racoros, pentru ca miscarea te incalzeste.

Citește și:

Jacheta bomber

Modele variante de jachete pentru toate stilurile

Pantaloni casual

Daca stii ca mersul la mall implica si cateva ore petrecute la bowling, asigura-te ca pantalonii pe care ii imbraci sunt lejeri si nu te vor incomoda cand o sa te apleci sa arunci bila.

Iti recomand modelul din imaginea alaturata, care se potriveste si cu atmosfera din mall, cat si cu cea de la bowling. Ii poti combina cu o pereche de sandale cu toc, pentru ca te vei schimba obligatoriu in pantofii specifici jocului.

Pantaloni sport

Alege din ofera de pantaloni

Bluza cu umarul gol

Chiar si bluza pe care o imbraci ar trebui sa fie in ton cu aceasta activitate.

Daca alegi una cu decolteu, risti sa lasi la vedere prea mult, daca alegi una mult prea stramta, risti sa transpiri si sa nu o sa iti placa, asa ca indreapta-ti atentia catre o bluza usor larguta, casual-eleganta.

Bluze cu umarul gol

Gaseste un alt model potrivit pentru bowling

Citește și:

Rochie midi

Nu este nicio problema daca prietenii te iau prin surprindere cu invitatia la bowling, iar tu esti imbracata intr-o rochie. Insa ideal ar fi sa porti o rochie cat mai lunga, fie ea mulata pe corp sau larga.

Ah, si sa nu fie mult prea eleganta, decoltata sau sofisticata. Nu de alta, dar sigur nu o sa te incurce sa arunci bila bine si sa lovesti toate popicele.

Rochii midi

Mai multe modele de rochii midi


Sursa Foto Front Page: shutterstock/massimofusaro

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.