Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci la o intalnire iarna? 5 piese super cu care nu dai gres!

Sa te trezesti dimineata pe intuneric, sa iti aranjezi parul, sa te machiezi, sa alegi hainele potrivite pentru ziua respectiva, sa faci fata unui program de munca de 8 ore si apoi sa ajungi binedispusa la intalnirea cu iubitul inseamna ca esti indragostita nebuneste si ca iubirea este tot ce ai nevoie ca sa traiesti linistita.

Daca as trai intr-un film, as spune ca iarna este cel mai frumos anotimp pentru intalnirile romantice. Zapada, luminitele colorate, mirosul de brad si colindele contribuie la realizarea unei atmosfere intime care il face pana si pe cel mai insensibil om sa isi doreasca o persoana pe care sa o iubeasca si cu care sa traiasca o iubire ca-n povesti.

Dincolo de intalnirile obisnuite, indragostitii mai sarbatoresc iarna Valentine's Day sau Dragobetele. Un motiv in plus sa ne innoim garderoba cu cateva piese vestimentare pe care sa le pastram pe raftul cu haine pentru ocazii speciale. M-am jucat si eu putin cu imaginatia si am selectat produse care vin perfect in completarea tinutelor romantice.

Rochie maxi cu imprimeu floral

De regula, la intalnire femeia trebuie sa isi faca aparitia intr-o superba rochie eleganta care sa-i puna in valoare feminitatea. Eu nu am facut asta niciodata (si parca suna trist acum cand o scriu si constientizez), insa daca ar trebui sa o fac si ar fi vorba de o intalnire romantica pe timp de iarna, rochia maxi cu imprimeu floral este cea care m-ar ajuta sa fac impresie buna.

Citește și:

Este o rochie nici prea eleganta, nici prea casual. Este modelul ideal pentru cele care vor o rochie sa se potriveasca cu incaltamintea sport.

Rochie maxi cu imprimeu floral

Alege o rochie pe stilul tau

Geaca de piele cu blana

Multe dintre voi ma vor intelege de ce am ales o geaca de piele cu garnituri de blana. Am vazut in ea o piesa vestimentara eleganta, cocheta si moderna. Nu imi inchipui o alta femeie purtand acest model de jacheta in afara de femeia sigura pe ea.

In viziunea mea, outfit-ul care ar pune-o in valoare este alcatuit dintr-o pereche de pantaloni negri super skinny, botine cu tocuri inalte si pulover cu guler ridicat.

Geaca de piele cu blana

Vezi si alte jachete de iarna

Cardigan cu plasa brodata

Imprimeu floral = romantism = intalnire amoroasa. Cam asa vad eu treaba. Hainele cu imprimeuri florale se potrivesc perfect intr-un ambient intim, fiind cele care ii pot dezvalui partenerului mici secrete despre tine, cum ar fi ca esti o fire romantica si ca iti plac florile.

Citește și:

Asa ca am ales un cardigan negru cu plasa brodata pe care sa il adaugi tinutei, care poate fi o rochie simpla sau o pereche de pantaloni si o bluza eleganta.

Cardigan cu broderie

Cardigane pentru tinute romantice

Pantaloni culottes cu cordon

Pantalonii culottes cu cordon sunt o piesa vestimentara eleganta, asa cum ar trebui sa fie toate tinutele pe care le imbracam la intalnirile cu iubitii.

Pentru ca nu sunt suficient de lungi incat sa nu permita frigului sa patrunda pana la piele, ii purtam cu ghete inalte, cizme sau botine, chiar si dres grosut pe dedesubt.

Paltonul elegant este un must have.

Pantaloni culottes cu cordon

Modele de pantaloni eleganti

Fusta cu broderie florala

Daca nu e rochia, poate sa fie fusta cea care te insoteste la intalnirile amoroase.

O fusta bodycon midi combinata cu botine si un pulover pufos care pica pe umeri asigura o tinuta in care iubitul tau se va bucura sa te vada imbracata si il va face sa nu isi ia ochii de pe tine toata seara. Iar in tot acest timp tu te vei simti cea mai importanta persoana din viata lui si vei intelege odata pentru totdeauna ca esti o femeie frumoasa si puternica.

Citește și:

Fusta creion midi

Fuste elegante si casual de iarna


In perioada asta, cu doar doua saptamani inainte de marele eveniment dedicat reducerilor - Black Friday, FashionDays isi rasplateste clientii fideli cu reduceri de pana la 30% in cadrul campaniei Hello November. Reducerea se aplica prin utilizarea codului NOVEMBER30 direct la achizitie, la plasarea comenzii.

Sursa Foto Front page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.