Setari Cookie-uri

Cum te imbraci la prima intalnire daca esti in zodia Berbec

Prima intalnire nu se uita la fel cum prima impresie conteaza. Ce inseamna asta? Ca trebuie sa aratam impecabil din cap pana in picioare, iar asta nu ar fi posibil fara hainele si machiajul care ne reprezinta.

Ideea este sa nu incercam sa parem ceea ce nu suntem. Sa nu ne agitam prea mult si intr-un final sa ajungem la un rezultat care ne face sa ne simtim inconfortabil. Daca nu suntem obisnuite sa purtam tocuri, nu ar trebui sa le luam nici la intalnire, pentru ca avem sansa sa cadem in penibil. Si nici bluze cu decolteuri daca preferam camasile sau tricourile oversize.

Despre cum sa te imbraci la prima intalnire am mai vorbit in trecut, stiu, dar materialul asta este dedicat femeilor nascute in zodia Berbec.

"Cum te imbraci la prima intalnire daca esti in zodia Berbec" este un material pentru femeile despre care stiu ca sunt niste romantice incurabile, atente la gesturile pe care partenerul de viata le face pentru ele, sunt visatoare si ambitioase, lupta chiar si pentru cel mai mic vis pe care il au, adora sa fie femei si rar ies din casa nearanjate.

Citește și:

Din ce am citit si din cat am apucat sa va cunosc am reusit sa pun cap la cap cateva caracteristici ale zodiei Berbec si sa vin cu recomandari de piese vestimentare pe care sa le introduceti in tinuta de la prima intalnire.

Salopeta rosie

Rosul este culoarea zodiei. Rosul este culoarea pasiunii, a femeilor romantice, uneori chiar posesive, dar care stiu exact ce isi doresc de la un barbat si de la o relatie.

Salopeta rosie o sa te transforme in vedeta momentului si o sa-l determine pe partener sa te tina cat mai aproape, pentru ca privirile celorlalti barbati atintite asupra ta o sa reprezinte un adevarat pericol.

Salopeta eleganta

Gaseste modelul preferat

Rochie bodycon

Femeia Berbec este puternica si sigura pe ea, chiar si atunci cand face pe victima. Doar ii place sa se planga si asta pentru ca ii place sa fie rasfatata si sa primeasca complimente.

O rochie mulata pe trup ca cea din imaginea alaturata reprezinta pentru ea cheia spre succes. La intalnire o s-o ajute sa emane multa energie pozitiva si sa se simta ca are situatia sub control.

Citește și:

Rochie eleganta cu imprimeu

Rochie eleganta Vezi oferta

Camasa lunga

La intalnire, femeia Berbec o sa isi dea tot interesul sa arate wow, dar asta nu inseamna ca o sa mearga la salonul de infrumusetare inainte si ca o sa se cocoate pe tocuri in timp ce formele ei sunt puse in valoare de o rochie mulata.

O camasa lunga de blugi combinata cu pantofi casual si fusta scurta ii asigura tinuta cu care stie ca o sa aiba succes inca de la prima intalnire.

Camasa lunga de blugi

Vezi mai multe modele de camasi

Bluza vaporoasa

Nu o sa intalnesti niciodata o nativa a zodiei Berbec care sa poarte alte haine in afara de cele in care stie sigur ca se simte bine in pielea ei.

O bluza vaporoasa prevazuta cu un decolteu generos pusa in aceeasi combinatie cu perechea ei preferata de blugi si pantofi oxford o s-o faca sa se simta libera si sigura pe ea.

Bluza de primavara

Alge modelul potrivit stilului tau


Sursa Foto Front Page: pexels.co

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.