Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci in prima zi de scoala

Prima zi de scoala vine la pachet cu emotii si stres in ceea ce priveste tinuta vestimentara cu care vrei sa iti impresionezi colegii care nu te-au mai vazut de o lunga perioada de timp si trebuie sa remarce ceva schimbat (in bine) la tine.

Mi-e dor de o prima zi de scoala. Dar doar de prima. Aia in care aveam fluturasi in stomac pentru ca urma sa imi reintalnesc colegii si trebuia sa arat diferit de cum ma stiau. M-am stresat mereu cu tinuta pentru prima zi de scoala, chiar imi doream sa apar in fata lor total schimbata si sa ii impresionez. Nu stiu daca mi-a iesit de fiecare data, dar am incercat.

Daca as mai fi la scoala, stiu exact cum ar trebui sa apar ca sa ma invidieze toti. Nu as tine neaparat sa imi schimb culoarea de par sau tunsoarea, dar stilul vestimentar da.

Vezi in imaginile de mai jos cam ce stiluri as aborda eu si in acelasi timp sunt sugestii care sa te inspire in alegerea outfit-ului perfect pentru prima zi de scoala.

Sarafan din bumbac

Sarafanul este o piesa care nu isi pierde valoarea odata cu trecerea anilor si ramane in topul preferintelor atunci cand vine vorba de outfit-uri office sau tinute pentru scoala.

Citește și:

Sarafanul scoate in evidenta latura cuminte a elevei silitoare, ajutand-o astfel sa impresioneze pe oricine de la colegi la cei mai exigenti profesori si directori.

Rochie sarafan

Modele diferite de sarafan

Rochie in dungi

Daca prima zi de scoala inseamna prima zi de facultate, atunci iti propun sa imbraci o rochie dragalasa in stilul anilor '20. O rochie casual-eleganta pe care o combini cu pantofi stiletto si o poseta de dimensiuni mici.

Indrazneste si foloseste un ruj in culori de toamna pentru un look boem. Suntem in 2017, totul este permis, chiar si la scoala.

Rochie in dungi

Alege rochia pentru prima zi de scoala

Outfit smart casual

Daca cele doua sugestii de mai sus vizeaza tinerele elegante, tinerele cochete, in continuare am pregatit doua recomandari pentru adeptele stilului smart casual.

Se ia o pereche de pantaloni drepti, se adauga o camasa alba asimetrica si o pereche de pantofi loafer si se obtine un outfit smart casual absolut potrivit pentru orice zi petrecuta pe bancile scolii.

Citește și:

Pantaloni drepti negri

Pantaloni casual pentru scoala

Outfit indraznet pentru prima zi de scoala

Cand spun indraznet ma refer la un outfit indraznet din punct de vedere al cromaticii. Propun ca aceasta pereche de pantaloni drepti rosii sa fie purtata in prima zi de scoala.

Se asorteaza cu botine si o helanca neagra, iar pe deasupra, pentru un efect modern, se adauga o camasa in dungi cu aplicatii.

Pantaloni drepti rosii

Vezi oferta de pantaloni casual


Tu cum te-ai imbraca in prima zi de scoala ca sa ii imprezionezi pe toti?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Pressmaster

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.