Setari Cookie-uri

Cum te machiezi dacă ai ochii apropiați: trucuri eficiente pentru a masca micile imperfecțiuni

Astăzi vorbim despre cum te machiezi ca să ascunzi defectele și cum să maschezi imperfecțiunile feței.  Cum să accentuezi privirea? Cum te machiezi dacă ai ochii apropiați? Am toate trucurile din lume pentru machiajul pentru ochii apropiați! Un machiaj smoky eyes face minuni! Dar nu doar el! Vezi tot ce trebuie să știi mai jos!

Dacă vorbim despre cum te machiezi dacă ai ochii apropiați, ai nevoie să te uiți bine în oglindă. Și să nu exagerezi – așa cum noi, femeile, tindem să facem! Și asta pentru că trucurile pentru machiajul pentru ochii apropiați pot face mai mult rău, dacă nu ai acest ”dezechilibru” de proporții. Calculează astfel: măsoară distanța dintre ochi și distanța de la coada externă a ochilor până la tâmple. Dacă distanța este mai mică, atunci poți învăța câteva trucuri ca să știi cum te machiezi ca să ascunzi defectele și să maschezi imperfecțiunile feței.

Învață cum să accentuezi privirea și nu dispera! Dacă ai ochii apropiați, nu e sfârșitul lumii! Poți folosi un machiaj smoky eyes, sau poți învăța și următoarele trucuri! Iată cum te machiezi dacă ai ochii apropiați:

Citește și:

Cum te machiezi dacă ai ochii apropiați & cum să accentuezi privirea

Folosește un fard sau o culoare deschisă la culoare, ușor sidefată sau care reflectă lumina, la interiorul ochilor. Machiajul pentru ochii apropiați continuă cu accentuarea trăsăturilor naturale ale privirii. De aceea, un machiaj smoky eyes poate fi soluția! Cel mai important când vorbim despre cum te machiezi dacă ai ochii apropiați este să eviți tonurile închise la culoare în colțul intern al ochilor. Astfel, distanța dintre ochi pare și mai mică!

Învață să te machiezi ca să ascunzi defectele și cum să maschezi imperfecțiunile feței și cum să accentuezi privirea! Inspiră-te de la vedete care au ochii apropiați, însă știu cum să ascundă aceste mici imperfecțiuni! Rachel Bislon, Miley Cyrus, Nicole Kidman sau Hilary Duff ori Kate Winslet sau ochii apropiați și totuși sunt mereu superbe și make-up-ul lor este impecabil!

Citește și:

Cum te machiezi dacă ai ochii apropiați

Alege iluminator de aici și aplică-l la colțul intern al ochilor

Vezi bază de machiaj de calitate

Învață să te machiezi ca să ascunzi defectele și să maschezi imperfecțiunile ochilor

Începe machiajul pentru ochii apropiați cu o baza de machiaj. Folosește o bază light, ușoară. Apoi folosește un iluminator în colțul intern al ochilor, pentru a mări (vizual) distanța dintre ei. Iată cum te machiezi dacă ai ochii apropiați:

Folosește un fard gri deschis sau un bej mai întâi. Aplică-l pe pleoape și fii atentă la cutele pielii, să nu se adune. Aceste tonuri vor avea darul de lift al pleoapelor, deci vei părea mai tânără. Poți să folosești un machiaj smoky eyes, dacă ai ochii apropiați, acest gen de degrade ușor, soft te va ajuta. Învață să te machiezi ca să ascunzi defectele și să maschezi imperfecțiunile feței și cum să accentuezi privirea cu un make-up fumuriu.

Citește și:

Iată cum te machiezi dacă ai ochii apropiați: aplică farduri închise (maro deschis, violet, kaki) pe colțul exterior al ochilor, astfel ochii tăi vor părea mai mari. Folosește o pensulă pufoasă, și cu mișcări fine, împrăștie fardurile, estompând liniile. Aplică un ton mediu de legătură pe pleoapele inferioare și în interior. Conturează ochii cu un creion apropiat de tonul închis. Poți folosi de asemenea și creion dermatograf negru pentru a sublinia privirea. Aplică negrul la gene și printre gene și aplică mascara doar pe genele superioare.

Machiajul pentru ochii apropiați face minuni dacă vrei maschezi imperfecțiunile feței. Învață cum să accentuezi privirea și cum te machiezi dacă ai ochii apropiați cu un machiaj smoky eyes. Acum că ai învățat cum să accentuezi privirea, poți încerca și tu să te machiezi ca să ascunzi defectele! Așa e că e simplu?

Citește și:

Sursa foto front page – Christian Blankenship, Alex Blajan/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.