Setari Cookie-uri

Cum te machiezi dacă ai pleoapele groase: trucuri + produse recomandate!

Pleoapele cu volum, deși ofertante ca tehnici de machja port părea greu de echilibrat vizual. Adesea, dorința de a accentua prviirea și de a masca pleoapele mai groase nbu se suprapun. Sau, cel puțin, așa pare. Și totuși cum te machiezi dacă ai pleoapele groase? Ce poți face sp subliniezp privirea, fără să accentuezi ”defectele”?

Adesea, ochii mari sunt mai expresivi. Și totuși, tot adesea, femeile ce au ochii mari sau pleoapele accentuate suferă că se străduiesc să nu accentueze imperfecțiunile ce le ”dezechilibrează” chipul. Știi și tu cum e! Toate avem mici sau mari nemulțumiri. Până la urmă, dacă asta te deranjează la tine, învață cum te machiezi dacă ai pleoapele groase.

Cum poți reduce aspectul pleoapelor umflate, voluminoase? Cum machiezi pleoapele groase, fie ele și umflate de plâns, iritații, somn? Ideea de bază este să creezi ochi luminoși, mari, expresivi, cu puțin machiaj! Trebuie să reții bine acest aspect legat de cum aplici machiajul pentru pleoape groase: cât mai puțin strat de make-up, cât mai puțin vizibil! Indiferent de ocazie, de momentul zilei, ai mare grijă la acest detaliu: să nu creezi strat! Așadar, ce ai nevoie? Cum te machiezi dacă ai pleoapele groase?

Citește și:

Citește sfaturi de machiaj pentru tipologia feței tale

Descoperă cum te machiezi dacă ai pleoapele groase: cele mai bune trucuri de make-up!

În ceea ce privește tehnica, în ceea ce privește cum aplici machiajul pentru pleoape groase, am stabilit esențialul. Vei spune că e totuși complicat! Cum să pui machiaj, să subliniezi privirea, dar să nu creezi strat? Ei bine, te ajută mult și culorile folosite dacă ai pleoapele groase sau umflate.

Cum te machiezi dacă ai pleoapele groase? Ce culori de farduri îți prind bine? Sfatul specialiștilor este să rămâi la tonurile închise la culoare, ce creează impresia de subțiere. Un maro, un gri-antracit, un negru, aplicate în cuta pleoapei și difuzat, în degradeuri către colțurile externe face minuni. Ai grijă și să accentuezi cu pată de lumină arcada. Un bej, roz deschis sau un nude sunt perfecte! Nu folosi iluminator alb sau sidefat dacă ai pleoapele groase. Ce mai poți face? Cum machiezi pleoapele groase și alte feluri? Iată cam ce produse își sunt de folos:

Citește și:
  • Primer lichid
  • Farduri neutre, în culori închise
  • Pensulă de machiaj
  • Creion dermatograf, eyeliner negru sau antracit
  • Fard nude, vanilie, sau gri deschis
  • Creion negru sau gri închis
  • Bețișoare cu vată
  • Pieptene de gene
  • Mascara
  • Accente de glitter auriu sau argintiu ori bronz de aplicat puțin pe pleoapă
  • Blush iluminator de aplicat pe pomeți

farduri închise la culoare Alege farduri închise la culoare de aici

Ce culori, ce nuanțe, ce texturi alegi pentru pleoape vizibile și cum aplici make-up-ul

Ei bine, contează mult și alegerea unui contur de ochi. Cu un tuș, creion dermatograf sau eyeliner poți sublinia privirea. Alege chiar și negru dar ai grijă să nu lași conturul bine trasat, ci să îl faci puțin șters sau tot în degradeuri, căci altfel se va vedea și mai bine cât de plină este pleoapa. Cum te machiezi dacă ai pleoapele groase și ochii mari? Adaugă creion sau liner și pe conjunctivă, pe pleoapa inferioară. Apoi ”strecoară” acest contur și printre gene și pe pleoapa inferioară, externă, nu doar în interior. Este important să faci ambii pași!

Citește și:

Cum machiezi pleoapele groase cu mascara? Este recomandat să aplici rimel dacă ai deja pleoaple accentuate? Da! Asigură-te că ondulezi genele de sus și aplică un singur strat de mascara! Dacă doar pleoapele sunt groase iar ochii nu sunt mari, aplică mascara și pe genele inferioare. Și pentru că am vorbit despre cum aplici machiajul pentru pleoapele groase, de la farduri la mascara, este important să știi câte ceva și despre sprâncene! Dacă ai pleoapele accentuate, păstrează sprâncenele cât se poate de groase, de stufoase! Nu le arcui prea mult!

creioane dermatografe închise la culoare

Vezi aici creioane dermatografe închise la culoare

Sper că te-au ajutat trucurile mele legate de cum te machiezi dacă ai pleoapele groase. Și sper că vei folosi machiajul pentru accentua privirea, deși crezi că acest aspect al tău trebuie mascat sau ascuns! Lasă-ți ochii să fie văzuți și iubiți!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.