Setari Cookie-uri

4 decorațiuni cu plante naturale pe care n-ai cum să nu le iubești!

Să poți să faci o locuință să fie primitoare este mai simplu decât crezi. Decorațiunile și ornamentele diferențiază o încăpere banală de una grozavă. Îți trebuie doar puțină inspirație și cu minim de efort, îți poți transforma casa într-o grădină de interior - alege plante naturale pentru a respira sănătate și pentru a te bucura de o înfățișare ca de basm.

Poate că nu ești printre cei norocoși care stau la curte ca să își amenajeze propriul loc verde, de care să se bucure în cele mai posomorâte momente ale zilei. Dar lucrurile nu trebuie să fie atât de tragice. Până la urmă, dacă nu poți avea cât mai multă natură la dispoziție, atunci adu-o la tine în casă și bucură-te de fiecare vegetație care îți încântă ochii. De fapt toate simțurile.

Fără să insistăm prea mult și să tranformăm textul în unul poetic, îți spunem că am găsit câteva destinații online pe care să zăbovești dacă ești în căutare de ornamente naturale pentru camera ta.

Din dorința de a aduce vegetația mai aproape - fie că este vorba despre un birou, despre un dormitor, despre o cameră de hotel - poți transforma orice locuință într-un paradis. Nu facem totul să fie mai exagerat, doar că lucrurile chiar stau așa. Fă un exercițiu de imaginație și gândește-te cât de frumos se pot vedea aceste aranjamente naturale, personalizate și lucrate manual.

Citește și:

Terarii cu plante suculente de decor

Terariile sunt grădini în miniatură, cum ne place nouă să le spunem. Dacă vrei o clasificare mai radicală, să știi că pot fi de două feluri - am ales aici câteva modele. Principalul motiv pentru care ar trebui să iei în considerare să deții unul sau mai multe terarii cu plante suculente este ideea de estetic.

Nu te gândi la un terariu ca la o plantă clasică de apartament, pentru că este ceva mai mult: o combinație faină între un glob de sticlă și diverse plante care își dezvolta propriul ecosistem. În plus nu ocupă mult spațiu, se întreține ușor și simplu și se poate personaliza după bunul plac. Pentru o notă minimalistă, poți opta pentru un terariu cu LED ca să fie cât mai bine scos în evidență.

Citește și:

terarii cu plante suculente

Vezi detalii

Lampe și lustre cu flori naturale

Să spunem că tocmai ce ți-ai reamenajat locuința sau că te-ai mutat undeva. Ai ajuns la ultimele detalii de modernizare și abia ce ai ajuns la retușuri, ca să fie totul gata. Lustrele, ca și perdelele, schimbă complet ambianța unei camere.

Dacă vrei să alegi ceva modern, dar nu neapărat extrem, atunci o lustră cu flori naturale este perfectă. Practic ai un corp de iluminat împodobit cu diverse vegetații. Aceste lustre sunt gândite în diverse forme, confecționate din metal și au în centru o vază de sticlă - sunt produse ECO luminate cu LED-uri.

lustre cu flori naturale

Vezi detalii

Ghiveci decorativ cu plante suculente

Dacă ești în căutarea unui cadou original, atunci să știi că un ghiveci decorativ cu plante suculente ar putea fi o alternativă interesantă la toate clișeele care au invadat piața.

Citește și:

Că sunt cu ierburi, arbuști, diverse vegetale, aceste produse au o durată de viață foarte mare și nu necesită artificii costisitoare sau complicate pentru întreținere. Desigur, ce face atât de interesante aceste articole este faptul că ghivecele clasice sunt înlocuite cu un trunchi de copac, cu forme diverse din porțelan sau felurite forme de vasuri. Și arată nemaipomenit.

decoratiuni cu plante naturale

Vezi preț

Mărturii cu plante naturale pentru evenimente

Bine, am spus decorațiuni cu plante naturale, dar aici facem o excepție pentru că este un dublu câștig. Mărturiile propuse de noi vor îndeplini două roluri. Pe lângă faptul că vor ajunge la cineva acasă și că vor lumina un colț de cameră, acestea se vor vedea grozav și în localul unde are loc un eveniment - fie că este nunta sau botez.

Citește și:

Cu alte cuvinte, dacă ești în căutare de o idee atipică de amintiri pe care să le oferi invitațiilor prezenți la evenimentul important organizat de sau pentru tine, aceste dovezi de mulțumiri ar fi o soluție ideală.

marturii cu plante naturale

Vezi preț

Să fii un designer priceput (pfu!) poate fi mai greu decât ai impresia inițial. Doar că, ia aminte, nu îți trebuie decât niște elemente mai stridente (a nu se citi puternic, ci pătrunzător), care să aibă impact. De asta credem și promovăm ideea de natural, iar plantele decorative care au această funcție mulțumesc și cuceresc în egală măsură,

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.