Setari Cookie-uri

Dermatocosmetice romanesti la preturi bune

Pentru tenul si pielea ta, in general, trebuie sa ai mai mare atentie la cosmetice. In fapt, nu orice aplici pe piele este benefic. Asa ca indreaptat-ti atentia inspre dermatocosmetice. Stim, sunt mai scumpe decat restul produselor cosmetice, insa avem acum o veste buna: una dintre cele mai mari si cu renume firme romanesti de cosmetice, Farmec, a lansat o gama proprie de dermatocosmetice – pentru ten si corp in general, dar si pentru par si probleme ale scalpului.

Dermatocosmeticele trebuie sa iti fie cele mai bune prietene. Nu neglija nicio problema a pielii si tenului tau, a scalpului si parului. Trateaza-ti corpul cu respect si nu aplica orice produs cosmetic. In general, produsele cosmetice obisnuite sunt pline de parfum, coloranti si alte substante nocive sau alergenice. Pentru dermatocosmetice, in schimb, se acorda o mai mare atentie la absolut tot factorii necesari ingrijirii pielii si scalpului cu probleme specifice.

Si da, pentru ca se apropie foarte tare de produsele farmaceutice destinate ingrijirii si tratarii anumitor probleme ale parului si pielii, dar si fiindca sunt mult mai utile in acest sens si concepute in baza mai multor studii si cu mai mult simt de raspundere, produsele dermatocosmetice sunt putin mai scumpe decat cosmeticele „de masa”.

Insa Farmec, firma de cosmetice romanesti cu traditie, de calitate si la preturi mici, a lansat de curand o noua gama proprie, aceea de dermatocosmetice. Iar pretul la dermatocosmetice romanesti a ramas la fel de convenabil (urmareste oferta actuala la dermatocosmetice Farmec).

Citește și:

Gama noua de dermatocosmetice pentru ten Farmec

In gama de dermatocosmetice pentru ten Farmec, recent lansata, gasesti creme antirid Gerovital, pentru ten tanar, de la 20+ ani, dar si pentru ten matur, pentru femei cu varsta de peste 50 ani. Multe creme dermatocosmetice Gerovital cu efect antiimbatranire sunt prevazute cu SPF 50 si unele au un efect usor colorant / nuantator natural. Probabil insa cele mai benefice si utile raman insa cremele antiacnee si alte emulsii si lotiuni pentru matifierea tenului, toate din categoria de dermatocosmetice Farmec – Gerovital.

Tot in aceasta categorie de dermatocosmetice pentru ten Gerovital de la Farmec, vei gasi apa micelara, precum si creme si lotiuni de ten cu apa micelara. La fel, te poti bucura de lotiuni demachiante dermatocosmetice Farmec, gel de curatare, gel antipete pentru depigmentarea tenului, crema anticuperozica, crema pentru piele cu roseata si scuame, creme hidratante, crema dermoreparatoare, CC cream etc.

Citește și:

Alege dermatocosmeticele pentru ten de la Farmec potrivite problemelor specifice tenului tau!

Ce e frumos e ca aceste dermatocosmetice pentru ten de la Farmec sunt disponibile si in pachete cadou, astfel incat poti sa le si daruiesti cuiva drag si foarte apropiat, de care stii ca are o problema specifica a tenului. Pentru ca, daca nu cunosti persoana respectiva foarte bine si nu iti este foarte apropiata, nu este indicat sa ii cumperi produse cosmetice obisnuite, cu atat mai mult dermatocosmetice.

Dermatocosmetice pentru corp si par Gerovital de la Farmec

Nu doar tenul sau parul are anumite probleme si, implicit, nevoie de ingrijire speciala. Corpul are si el adesea necesitati, iar gama de dermatocosmetice Farmec vine si in intampinarea unor asemenea probleme cu: gel reparator dupa plaja, crema sau flui pentru protectie solara, ulei pentru protectie solara, gel de dus crema concentrata, crema de corp pentru piele uscata, booster exfoliant si multe altele.

Citește și:

Pentru probleme ale parului si scalpului in special, in noua gama de dermatocosmetice Farmec gasesti multiple produse benefice: sampon crema nutrireparator Gerovital, sampon pentru scalp sensibil, sampon sebocorector, sampon anticadere, sampon antimatreata, tratament anticadere s.a. Sampoanele Gerovital sunt eficiente in general, asa ca suntem curioase sa testam si noile sampoane dermatocosmetice Gerovital.

Vezi mai multe dermatocosmetice pentru par si corp benefice pentru problemele tale.

Ne place sa observam ca tot mai multe firme romanesti, cu traditie in productia de cosmetice excelente ca raport calitate-pret (vezi oferta actuala la dermatocosmetice Farmec), incep sa isi lanseze propria linie de dermatocosmetice si ca acestea se adreseaza inclusiv problemelor pielii nu doar de la nivelul tenului. Astfel, se contureaza o noua directie in acest sens, iar dermatocosmeticele incep sa devina cat mai accesibile tuturor celor care au nevoie de ele. Mai mult, in aceeasi serie de dermatocosmetice Farmec, gasesti si crema pentru copii Gerovital, foarte benefica pentru pielea mai sensibila a celor mici.

Citește și:

    Sursa front page photo: Farmec

    Vizionare placuta


    Kudika
    11 Iunie 2017
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.