Setari Cookie-uri

Dresuri in culoarea piciorului - must have in garderoba ta

Daca pentru unele dintre noi, dresul este un accesoriu vestimentar incomod, pentru restul, este indispensabil.

Doamnele si domnisoarele obisnuite sa poarte zi de zi haine elegante, rochii si fuste, vad intr-un dres cel mai bun prieten, fara de care outfit-urile lor din zilele friguroase ar fi monotone, alcatuite din niste blugi si pantaloni banali.

Dar ele nu vor asa ceva. Ele vor sa isi pastreze eleganta chiar si la -5 grade si nu concep sa renunte la fuste.

Asa ca au pregatit in dulap un loc special pentru dresuri si colanti.

In cele mai multe cazuri, predomina dresurile in culoarea piciorului, acestea fiind singurele care pacalesc ochiul si lasa impresia ca nici nu exista. Chiar si atunci cand se intampla inevitabilul - sa se traga un fir.

Dresuri in culoarea piciorului pentru orice anotimp

In magazine gasim dresuri in culoarea piciorului subtiri, dar si groase, de iarna. Exista, bineinteles, si o varianta de mijloc, pentru ca vremea, indiferent de anotimp, a devenit din ce in ce mai capricioasa.

Citește și:

La cele groase exista, intr-adevar, riscul de a se observa ca piciorul este imbracat, dar... cine ar imbraca o rochie la 0 grade Celsius fara un dres pe dedesubt?!

Dresurile se poarta inclusv pe sub o pereche de pantaloni, atunci cand iarna isi intra cu adevarat in rol si, fie ca ne place sau nu, suntem nevoite sa apelam la ajutorul lor.

Dresuri culoarea piciorului

Dres cu degete decupate Ciorapi 10 DEN Ciorapi Summer 7

De ce imi plac dresurile

Desi nu obisnuiesc sa imi las des picioarele la vedere, am evenimente la care sunt invitata si trebuie sa port musai fusta sau rochie. Evenimente care nu se desfasoara intotdeauna in interior sau la 30 de grade si atunci este momentul in care apelez la un dres in culoarea piciorului.

Problema mea cea mare cu dresul era ca nu il pot purta si cu sandale sau cu pantofi decupati, insa s-a rezolvat si aceasta: am gasit dresul perfect - dresul cu degete decupate.

Citește și:

Totusi, de ce imi plac dresurile? Raspunsul este simplu: imi ascund imperfectiunile pielii. Vanatai, venisoare, bubite mici... uit de toata grija lor atunci cand pun dresul pe mine.

Dresurile in culoarea piciorului, desi apelam la ele tocmai ca sa nu se observe ca le purtam, sunt de mai multe feluri: lucioase sau mate, cu model (fundite sau imprimeuri), cu banda sau cu portjartier, dresuri modelatoare, etc.

Sursa Foto Front Page: shutterstock/bobanphotomkd

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.