Setari Cookie-uri

Echipamentul sportiv chic – cum fac sport vedetele!

Cine a spus ca atunci cand faci sport trebuie sa ai echipament sportiv si atat? Astazi iti aratam cum se imbraca vedetele atunci cand merg la sala sau cand fac sport, in functie de activitatea fizica preferata. Cu siguranta vei gasi inspiratie pentru urmatorul tau training!

Cum te imbraci la sala de fitness? Ce tinuta sa porti cand mergi la yoga? Care e echipamentul ideal pentru jogging? Cum sa te imbraci cand faci dansuri sau aerobic? Ce haine se potrivesc pentru pilates? Citeste mai jos ce aleg vedetele de la Hollywood drept echipament sportiv chic!

Pentru ca da, draga mea, Kate Hudson, Chrissy Teigen, J.Lo, Reese Witherspoon sau Vanessa Hudgens nu arunca pur si simpul ceva pe ele si au fugit la sala! Sala de sport devine locul perfect pentru a-ti tonifia corpul dar si pentru a-ti etala echipamentul sportiv chic!

Echipamentul sportiv pentru yoga – inspira-te de la Vanessa Hudgens

Ce tinuta sa porti la yoga? Cu siguranta ai nevoie de yoga pants – tocmai pentru ca iti permit miscari ample. Si-apoi? Apoi alege sa fii sexy precum actrita Vanessa Hudgens si completeaza look-ul cu o bustiera!

Citește și:

Daca esti cu adevarat fashionista, alege cateva bijuterii care sa completeze tinuta sporty: lanturi fine sau inele!

#ad My tummy game plan? 28 days straight on @flattummytea! I feel so good on it, go get some too (it’s on sale today!)

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Fa jogging imbracata precum Chrissy Teigen

Poti alege un echipament sportiv chic si atunci cand iesi la alergat. Inspira-te de la Chrissy Teigen si alege confort in primul rand!

O pereche de pantaloni tip training, o bluza sport tip sweater maxi si o pereche de pantofi sport sau de joggers. In rest, mai ai nevoie doar de ceva chef si de casti de alergat – in care eventual sa cante John Legend!

I'll just say it: I have post partum depression. So much love to @glamourmag for letting me share something that was eating me up inside for months and months. One of the most amazing things about social media is the ability to interact candidly with friends and fans and it felt so weird knowing what I was going through but not really feeling like it was the right place to speak on it. I've always felt genuinely close to all of you and I'm insanely relieved you now know something that has been such a huge part of me for so long. My full essay is on the @glamourmag bio. ❤

Citește și:

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Tinuta pentru dansuri sportive, zumba si aerobic a la J.Lo

Jennifer Lopez e cunoscuta pentru pasiunea pentru sportul de tip cardio. Si mai ales pentru pasiunea ei pentru dansuri. Asa ca, daca faci zumba sau mergi la aerobic, alege un outfit a la J.Lo!

Echipamentul spotriv chic purtat de J.Lo cand se antreneaza sau face repettii? Pantalonii largi, sport, de tip urban, purtati cu talia joasa, maioul mulat, chiar bustiera sexy si parul prins intr-un ponytail!

Echipamentul sportiv pentru fitness a lui Reese Witherspoon

Exercitiile sportive secreta endorfine. Endorfinele te fac fericita. Asa spunea personalul lui Reese Witherspoon in Legally Blonde. Si acesta este si crezul dupa care actrita blonda traieste! Ea este cunoscuta pentru pasiunea pentru sporturi si mai ales pentru dorinta de a ramane in forma.

Citește și:

Face yoga, merge la inot si alege antrenamentele la sala de fitness. De cele mai multe ori, actrita alege un echipament sportiv chic foarte confortabil: tricou, pantaloni trei sferturi, colanti sau pantaloni sport. In rest? Doar un zambet larg, un coc ravasit si sticla cu smoothie sanatos si verde.

“Exercise gives you endorphins. Endorphins make you happy!” #NameThatMovie

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Fa pilates precum Kate Hudson

Kate Hudson a avut greutate oscilanta in timpul sarcinilor si dupa. Insa ai zice ca actrita, fiica lui Goldie Hawn este mamica a doi copii? Nu ai zice pentru ca ea face mereu sport, fiind mare fan pilates si alege o alimentatie sanatoasa – mult documentata pe instagram!

Atat de pasionata de sport este incat are un brand de haine sport! Asadar, daca vrei sa te apuci de pilates, alege un echipament sportiv chic purtat de Kate Hudson si fa sport ca un star! Ai nevoie de colanti si de o bustiera! Cauta insa sa te joci cu imprimeurile sau cu insertiile de texturi deosebite!

Citește și:

New favorite outfit!!! 💙🏋️‍♀️💙 @fabletics

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Alatura-te si tu vedetelor si alege-ti sa faci sport intr-o tinuta chic! Spune adio echipamentelor sportive monotone si poarta culori, printuri si mixuri interesante! Poti fi sexy si la sala.

Sursa foto front page – Dominik Wycislo/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.