Setari Cookie-uri

5 electrocasnice de top inca in oferta irezistibila de Ziua Unirii la eMAG

S-o fi incheiat el Black Friday de curand, dar eMAG nu s-a oprit doar la acea ocazie de reduceri: a continuat in forta cu Crazy Days, iar acum, spre final, de Marea Unire a Preturilor Mici, te mai poti bucura de o sumedenie de produse la preturi foarte bune – din absolut orice categorie ai nevoie.

Astazi insa am observat ca mai poti beneficia, de exemplu, de reduceri foarte mari la eMAG la electrocasnice si aparate extrem de utile pentru orice casa. Asa ca daca planuiesti sa-ti schimbi frigiderul sau masina de spalat rufe, mai ai sansa sa o faci pe bani putini pana maine inclusiv.

De asemenea, aceasta ramane o ocazie buna pentru a-ti lua si masina de spalat mult visata sau plita si cuptorul incorporabile de mult ravnite, pentru o bucatarie de vis. Si ca sa vezi ca nu vorbim degeaba, iti lasam mai jos o lista cu electrocasnice de top la cele mai bune preturi, chiar acum, pe ultima suta, de Ziua Marii Uniri la eMAG. S-ar putea chiar sa ai parte de cele mai bune preturi acum, la final, in ultima zi de oferta.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, volum 325 litri, Clasa A+, cu Dispenser apa

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ are o capacitate destul de mare, de 325 litri, fiind suficient de mare. Are o clasa de eficienta energetica foarte buna A+, ceea ce o face destul de economica.

Citește și:

Acest model de combina frigorifica Beko se remarca prin functia speciala Active Fresh Blue Light care mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ dispune de un dispenser pentru apa incorporat si face parte din gama ConforTech line, care imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost si safety glass.

Alte caracteristici de luat in seama:

  • Display incorporat pe usa combinei frigorifice cu Voice Recorder - functionalitate multipla: inregistrare (60 secunde) si redare de mesaje vocale, timer (alarma) si ceas.
  • Usi ireversibile – pentru a schimba oricand directia in care se deschid usile.
  • Capacitate de congelare: 5 kg/24 h cu functie de supercongelare
  • 3 compartimente in congelator
  • Cu sistem antibacterian si termostat reglabil
  • Cu suport pentru sticle

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

Citește și:

Vezi pret actual si alte detalii

Masina de spalat rufe Slim Beko WTE7502B0, capacitate 7 kg, Clasa A+++

La o clasa de eficienta energetica excelenta A+++, masina de spalat rufe Slim Beko WTE7502B0 este o investitie excelenta, mai ales acum, la reducere buna. Are o capacitate de 7 kg, ceea ce o transforma intr-o masina de spalat rufe de capacitate mare, pentru familii, dar si pentru rufe de volum mare.

Acest model de masina de spalat rufe Beko este dotat cu un numar de 15 programe, printre care Baby Protect, Dark Care – pentru mentinerea culorilor inchise, programe speciale pentru camasi si pentru echiamente si articole sport, program pentru rufe din lana etc.

Alte dotari care o fac sa merite din plin, mai ales la acest pret bun:

  • Viteza de centrifugare: 1000 de rotatii/minut
  • Sistem control exces de apa
  • Display cu afisaj electronic tip LCD

masina de spalat rufe Slim Beko WTE7502B0

Citește și:

Vezi mai multe detalii si pret actual

Cuptor incorporabil electric Hansa BOEI69472 si plita incorporabila HANSA BHGI63112035 cu 4 arzatoare – pachet promo la pret excelent

Daca nici aceasta promotie cu plita si cuptor incorporabil electric, la pretul unuia dintre cele doua incorporabile, nu te convinge ca e cazul sa iti updatezi bucataria si sa o faci mult mai moderna, fie esti deosebit de pretentios/pretentioasa, fie nu-ti place sa gatesti si sa stai prea mult timp in bucatarie, de regula.

Totusi, e bine sa stii ca in acest pachet promotional de 2 in 1 la pret de 1 aparat incorporabil, gasesti:

  • Cuptor incorporabil electric Hansa BOEI69472 cu o capacitate de 66 litri, clasa de eficienta energetica A, 10 functii, printre care Grill si rotisor, butoane push up, display LCD
  • Plita incorporabila HANSA BHGI63112035 cu 4 arzatoare, pe gaz, cu aprindere electrica, din sticla neagra.

pachet promo cuptor si plita incorporabile la reducere Vezi mai multe detalii si pret

Citește și:

Masina de spalat vase incorporabila slim Electrolux ESL4201LO cu 9 seturi si 5 programe, Clasa A+

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4201LO economiseste apa si energie constant, datorita clasei de eficienta energetica A+, asadar e o o sansa foarte buna sa investesti acum in ea. Vei economisi cu adevarat apa in timpul spalarii vaselor si va fi o investitie excelenta pe termen lung, mai ales daca ai deja o familie.

Cu aceasta masina de spalat vase Electrolux poti amana pornirea ciclului de spalare cu pana la 3 ore, astfel incat iti poti programa timpul dupa bunul plac. Spala vasele in 30 de minute, chiar intre servirea a doua feluri principale de mancare.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4201LO Vezi mai multe detalii si pret actual

La capacitatea de 9 seturi si cu 5 programe de spalare, masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4201LO e un deal foarte bun, pentru care, daca il bati, iti vei multumi cu adevarat mai tarziu.

Citește și:

Marea Unire a Prețurilor Mici la eMAG inca iti mai aduce oferte carora nu ai cum sa le rezisti si nu doar la electrocasnice. Ai parte de preturi bune la aproape orice produs de care ai nevoie, indiferent de categorie. Tot ce trebuie sa faci e sa te grabesti: 4 decembrie inclusiv e ultima zi in care te mai poti bucura de reduceri ca de Black Friday la eMAG!

Sursa front page photo: Pexels

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.