Setari Cookie-uri

Noua sectiune de beauty de pe Fashion Days: farduri de la 9 lei

Cand vine vorba de produse cosmetice, niciodata nu sunt prea multe. Noi femeile suntem atrase ca un magnet de magazinele cu specific, unde reusim sa pierdem minute in sir fara sa ne dam seama cat de repede a trecut timpul.

Daca vorbim de magazinele online care vand astfel de produse, atunci "problema" se complica si mai mult, pentru ca de aici nu ne da nimeni afara, poate doar sefii.

Asa se face ca in timpul cautarilor online am remarcat faptul ca pe Fashion Days a aparut o noua sectiune de beauty. Am facut ochii mari, mi-am indreptat spatele, am zambit si am intrat sa vad ce mi-au pregatit.

Rujuri, oje si cosmetice pentru ten la preturi mici

Daca ma pui sa caut chestii pe internet sau sa ma uit pe toate cele peste 100 de fotografii de pe Instagram ale unei singure persoane, am toata rabdarea din lume.

Asa si atunci cand incep sa rasfoiesc paginile unui magazin online, o fac de la prima pagina pana la ultima, fara sa sar peste vreuna.

Una dintre colegele de birou, insa, m-a facut ca in unele cazuri sa fac cautarile in functie de pret: de la cel mai mic la cel mai mare. Am procedat asa si in noua sectiune de beauty de pe Fashion Days, unde am gasit produse de calitate de la Wet n Wild si Deborah incepand de la 9 lei.

Citește și:

Rujuri mate si sidefate, farduri si creioane de ochi, lacuri de unghii, anticearcane, batoane corectoare si multe altele.

Cosmetice online

Ruj Wet n Wild Anticearcan Wet n Wild Lac de unghii Wet n Wild

Produse de infrumusetare ieftine

Lista nu se opreste aici. Creme de lux, seruri tratament, fiole si capsule cosmetice, geluri si lotiuni tonice, fonduri de ten, de la branduri precum Bain de Terre by Shiseido si Dr. Grandel, toate se gasesc in sectiunea de beauty a celor de la Fashion Days.

Esenta Elements Of Nature Epigran de la Dr. Grandel este o esenta multi-activa ce ofera simulare, tonifiere si lasa tenul fin. Pielea arata natural, revitalizata si radianta.

Te-ai gandit vreodata de ce ai avea nevoie de o fiola cu oxigen? Ei bine, o fiola aplicata pe pielea curata, activeaza metabolismul pielii pentru a consolida sistemul natural de aparare a pielii, stimuleaza hidratarea pielii, ofera o senzatie instanta de prospetime si adauga vitalitate si stralucire.

Citește și:

Produse de infrumusetare

Masca reparatoare Fond de ten Deborah Esenta Elements of nature Epigran

Fashion Days este destinatia online de fashion #1 din Romania, dar reusesc sa isi surprinda placut clientii si cu produse de calitate din celelalte categorii. Se gasesc peste 500.000 de produse originale de la peste 1.000 de branduri.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By 5 second Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.