Setari Cookie-uri

Fuste sexy stil bodycon: cum le porti

Fusta cu croiala bodycon pe cat de sexy se prezinta, pe atat de eleganta este.

Fiind o femeie care si-a dorit toata viata sa se ingrase ca sa aiba forme cu care sa se mandreasca, fusta stil bodycon, ca si rochia, a fost salvarea mea in momentele in care am vrut sa fiu in centrul atentiei.

Doar cu o fusta bodycon am putut sa arat (de la spate) mai sexy decat as fi aratat intr-o pereche de pantaloni, fara sa ma simt inconfortabil vreo secunda.

Faptul ca fusta bodycon da bine atat in combinatia cu pantofi si sandale cu toc, cat si in cea cu espadrile si tenisi, reprezinta un plus pentru doamnele si domnisoarele care nu rezista mai mult de doua ore pe tocuri inalte.

Ieri, cand pregateam materialul cu fustele mini, mi-au atras atentia si cateva modele de fuste stil bodycon versatile extrem de sexy, motiv pentru care... iata materialul de fata.

Fusta cu talie inalta

Conteaza foarte mult ca fusta stil bodycon sa fie cu talie inalta. Cel putin pentru mine.

Citește și:

Conteaza pentru simplul fapt ca pastreaza eleganta si decenta outfit-ului chiar si atunci cand o porti cu bustiera sau orice alta bluza scurta.

Fiind cu talie inalta, o fusta creion tip bodycon iti mascheaza foarte bine si burtica, daca ai, deci e perfecta inclusiv pentru o silueta putin mai plinuta, pentru ca alungeste tinuta, o si subtiaza.

Vara asta poart-o cu sandale elegante.

Fuste bodycon

Mai multe modele de fuste sexy stil bodycon

Fusta bandage

Fusta bandage este o alta piesa vestimentara eleganta, doar ca sandalele cu toc se pot inlocui fara niciun fel de dubiu cu o pereche de tenisi si asta datorita materialului din care este confectionata.

Croiala bandage se numara printre preferatele femeilor pentru ca stie sa puna in valoare silueta si formele trupului.

Fuste bandage

Vezi oferta de fuste bodycon midi

Fusta sport

Daca atunci cand eram mica nu stiam ca pot sa fiu sexy in haine sport, pana la 30 de ani am invatat ca sex-appeal-ul se transmite prin atitudine.

Citește și:
  • Fuste Chic: Cheia unor ținute spectaculoase în sezonul rece
  • 20 de fuste de luat in vacanta
  • Iubirea vine de Crăciun la Reserved

O fusta sport purtata cu pantofi sport si un top scurt sau o bluza cu umerii goi garanteaza complimente si zeci de priviri aruncate pe furis.

Fuste mulate

Alege alt model de fusta midi

Fusta cu snururi

Fusta stil bodycon cu snururi este un model indraznet pe care il recomand a se purta doar in noptile petrecute in cluburi.

In noptile in care vrei sa fii vedeta momentului, sa fii cea mai admirata si cea mai invidiata din local.

Fusta bodycon

Alege modelul preferat de fusta cu snururi


Tine cont de faptul ca, in functie de imprimeu si material, fusta bodycon poate fi o fusta cu care sa faci impresie buna in fata sefilor.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Web Future Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.